Változtass, hogy elérhesd a céljaidat!

Kategória: Tanácsadóknak | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Meguntad, hogy mások mondják meg, mit csinálj? Jelentkezz!

 

Én igen! Most azt csinálom, amit szeretek csinálni és úgy, ahogy szeretném :)

Sok éven át dolgoztam függő közvetítőként és vezetőként, így jól ismerem a permanensen felmerülő problémákat. Itt az UFS-nél megtaláltam mindazt, ami előre visz a munkámban. Jól működő adminisztrációs háttér, oktatás, tudással és empátiával rendelkező vezetők, oktatási és háttértámogatás, széles termékskála. Az UFS vezetősége azon dolgozik, hogy Neked jobb és könnyebb legyen! Ezek nem üres frázisok. Én ezt tapasztaltam az elmúlt 1 év alatt. Olyan légkörben dolgozunk, amilyennel még sehol máshol nem találkoztam ezelőtt. A pénzügyi szektor egyik legkorrektebb és legmegbízhatóbb cége, ezt bátran állítom!

Ha Neked is eleged van a nyomásból, az irreális és szinte teljesíthetetlen tervekből, a megalázó bánásmódból, az elismerés hiányából, a kötelező heti 2-3 értekezletből, a szűk termékválasztékból, a támogatás hiányából, akkor jelentkezz! Ha utálod, hogy az ismerőseidre kell tukmálnod magad, ha meguntad, hogy az MLM rendszerben csak a feletted levők járnak jól, jelentkezz! Ha rosszul érzed magad attól, hogy olyan termékeket értékesíts, amiknek magas a jutaléka, de az ügyfélnek nem jók, de ez az elvárás vagy nincs más, amiből választhatsz, hívj most!

 

Érd el velünk az álmaidat!

 

Változtass, hogy elérhesd a céljaidat!


Nehezen oldod meg a munkaidő beosztást a gyermekeid miatt? Itt Te határozod meg, mikor dolgozol!
Kevés a fizetés a levonások után és évek óta nem voltatok nyaralni? Itt Te döntöd el, mennyit akarsz keresni!
Eleged van a kollégák furkálódásaiból? Itt a magad ura vagy!
Vezetői ambícióid vannak, úgy érzed abban vagy jó? Gyere és építs csapatot!
Szeretnél specializálódni egy területre? Gyere és mutasd meg, hogy abban Te vagy a legjobb!
Ciki egyféle termékre azt állítanod, hogy a legjobbat kínálod? Gyere, dolgozz a legtöbb biztosítóval és bankkal független közvetítőként!


Miért dolgozz velem?

Másként gondolkodom a pénzügyi tanácsadói munkáról és az ügyfelekről, mint a nagy átlag. Hiszem, hogy aki hivatásának tekinti ezt a szakmát, aki úgy érzi az a küldetése, hogy segítsen a pénzügyekben eligazodni az embereknek, hogy valóban tudatos pénzügyi döntésekkel elérhessék céljaikat, az tud csak hosszútávon érvényesülni. 
Vezetőként abban segítelek, hogy megtanulj mindent a szakmáról, hogy valóban profivá válhass értékesítőként és tanácsadóként is. Megtanítalak arra, hogyan építsd fel magad és válj az ügyfelek számára nélkülözhetetlenné. Ennek eredményeképp ne Neked kelljen majd vadászni, hanem ők ajánljanak és keressenek Téged.


Eleged van pénzügyi tanácsadóként a kötelező értekezletekből? Gyere hozzánk!
Korrekt és támogató háttérre vágysz? Hívj fel!
Szeretnéd te eldönteni, mennyi pénzt keress? Küldd az önéletrajzod!
Ciki azt mondani az egyetlen termékre az ügyfélnek, hogy a legjobbat ajánlod? Vedd fel velem a kapcsolatot!
Bosszant, hogy nem ismerik el, milyen fantasztikus munkát végzel? TÖLTSD KI A KÉRDŐÍVET!
Ha van olyan ismerősöd, akinek jól jöhet azt ajánlat, küldd el neki! OSZD meg ajánlatomat a Facebook-on!

 

 

Szívesen dolgoznék veled!

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

Változtass, hogy elérhesd a céljaidat!

Vissza

Címkék : tanácsadás, karrier, pénzügyi célok, pénzügyi tanácsadói karrier, anyagi biztonság, legjobb munka, munkatársakat keresek, pénzügyi tanácsadó, profi pénzügyi tanácsadó, dolgozz velünk

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

HITELKALKULÁTOR

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

KGFB / CASCO ajánlatot kérek

 

 

Szeretném a HELP kárképviseletet!

 

CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ!

 
Pénzügyi Navigátor csoport
Facebook-csoport · 298 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ha már unod a nyomulós ügynököket, valódi segítőkre és hiteles információkra van szükséged, csatlakozz hozzánk! A csoport célja, hogy összefogja és segítse azokat, akik tenni akarnak önmagukért és az anyagi függetlenségükért.  Csatlakozz Te is, ha szeretnél tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozni. Szeretettel látunk, ha szívesen beszélgetsz a pénzügyekről, és osztod meg a tapasztalataidat másokkal. A körülmények hibáztatása csak a pénzügyi kultúra legalsó foka, mi annál magasabbra törünk, mert hisszük, hogy lehetőségek és megoldások mindig vannak, csak meg kell találnunk őket és cselekednünk kell..
 

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

 

 

 

 

 

További véleményeket ügyfeleinktől és szakmabeliektől itt és itt olvashatsz rólunk, értékelést pedig a Google keresők számára itt adhatsz a képre kattintva:

Etikuspénzügyek.hu értékelése

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek

Élményeim a Bankárképzőben
2020 június 15 06:30:00