Az Etikuspénzügyek.hu tanácsadói csapata érted, Neked dolgozik és Téged segít

 

 

Amikor pénzügyi tanácsadói csapatunkba beválasztok egy független pénzügyi tanácsadó szakértőt, alapkövetelmény, hogy, az emberi értékrendje és a szakmai tudása ugyanolyan magas színvonalú legyen, mint amit kezdettől fogva én is nyújtok.

 

Mert az a legfontosabb számomra, hogy, ha az Etikuspénzügyek.hu szakértőjével ülsz le beszélgetni, akkor első pillanattól kezdve biztos legyél két dologban:

 

 1. Tanácsadónk megbízható, etikus és ügyfélközpontú
 2. Magas szakmai tudással, naprakész ismeretekkel rendelkezik, és megkeresi a Számodra legjobb megoldást

 

Ezekből az elvárásokból a pénzügyi szakmai tudás tanulható. Lehetsz kezdő vagy pályamódosító is, ehhez csak fenékre van szükség. Megtanítunk mindenre, ami ehhez a szakmához kell. Arra is, hogyan csináld jól. Az emberi értékeket viszont Neked kell magaddal hoznod...

 

Ha most pénzügyi tanácsadóként olvasod soraimat és szívesen csatlakoznál, KATTINTS!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

Kérdésed van? Segítséget keresel aktuális pénzügyi kérdésed megválaszolásához vagy problémád megoldásához? Válaszd ki, ki az, akivel a legszívesebben dolgoznál együtt és vedd fel vele a kapcsolatot!

 

Cziráki Móni független pénzügyi tanácsadóCziráki Móni - Pénzügyi személyi edző

06 30 56 55 402

cziraki.moni@etikuspenzugyek.hu

Személyesen segíteni Neked Budapesten és 30 km-es körzetében tudok konkrét pénzügyi termékekkel és pénzügyi tanácsadással:

 

 • személy-, vagyon-, és felelősségbiztosítások magánszemélyeknek, társasházaknak és vállalkozásoknak
   
 • pénzügyi termékek (bankszámlák, hitelek, lízing) magánszemélyeknek, társasházaknak és vállalkozásoknak
   
 • lakástakarék magánszemélyeknek és társasházaknak
   
 • NOK (nemzeti otthonteremtő közösség)
   
 • értékpapírszámla (ERSTE) magánszemélyeknek és vállalkozásoknak
   
 • autólízing

 

Ha ellenőriznél, MNB regisztrációs számom: 110110520405, Pénzügyi és tőkepiaci közvetítői törzsszámom: 25563030.

 

Azok, akikkel elkezdjük az együttműködést, kitartanak mellettem és ragaszkodnak hozzám a továbbiakban. Értékes információkat, hasznos segítséget adok, ami előnyös helyzetet teremt az életük pénzügyi területein. Érdekel, mit is nyújtok pénzügyi tanácsadásom keretében? KATTINTS IDE és nézd meg!

 

Maximális szakértelem és odafigyelés az alapja pénzügyi tanácsadási szolgáltatásaimnak. Azért fogsz Te is szívesen dolgozni velem hosszútávon is, mert megkönnyítem az életedet. Azért dolgozom, hogy legyen időd és pénzed az együttműködésünk eredményeképp.

 

Személyes pénzügyi terved elkészítésével lehetővé válik számodra pénzügyi céljaid elérése. Tudatosan elkezdjük felépíteni a megfelelő anyagi hátteredet vagy azt, hogy a meglevőnél még stabilabb, és céljaidnak méginkább megfelelő legyen a pénzügyi portfóliód.

 

Idővel megfelelő anyagi háttérrel rendelkezhetsz ahhoz (ha még nem így van), hogy hobbidnak, kedvenc szórakozásaidnak, és szeretteidnek szentelhesd az idődet.

 

Képes lehetsz anyagi biztonságot teremteni magadnak és családodnak az előre látható és a váratlan események bekövetkezése esetén is. Megteremtheted gyermekeidnek az önálló életük elkezdésének pénzügyi feltételeit, és gondoskodhatsz a könnyed nyugdíjas éveitekről. Ha ahhoz van kedved, utazgathatsz, vagy megveheted a rég vágyott státusz szimbólumokat, melyek azt jelzik, hogy megteheted, mert van rá pénzed.

 

MENSA tagként kiemelten fontosnak tartom a pénzügyi intelligenciát, s erre tanítom azokat is, akik már hosszabb-rövidebb ideje velem dolgoznak. Ezen múlik ugyanis, hogy valaki szegény vagy gazdag lesz. Nem az a lényeg, hogy emnnyit keresel épp, hanem az, hogy mennyire vagy tudatos a pénzügyeidben...

 

Folyamatos segítséget kapsz tőlem, az egyszerű ügyintézésektől kezdve, kárbejelentésen át, egészen a befektetéseid nyomonkövetéséig és a komplett pénzügyi tervezésig, így ár-érték arányban a legjobbat kapod.

 

Dági Mariann pénzügyi tervező Dági Marianna - Pénzügyi tervező

 06 20 44 84 554

 d.marianna@etikuspenzugyek.hu

Személyesen Szegeden és környékén tudok Neked segíteni:

 

 • személy-, vagyon-, és felelősségbiztosítások magánszemélyeknek, társasházaknak és vállalkozásoknak
   
 • pénzügyi termékek (bankszámlák, hitelek, lízing) magánszemélyeknek, társasházaknak és vállalkozásoknak
   
 • lakástakarék magánszemélyeknek és társasházaknak
   
 • értékpapírszámla (ERSTE) magánszemélyeknek és vállalkozásoknak

 

Ha ellenőriznél, MNB regisztrációs számom: 119011600166, Pénzügyi és tőkepiaci közvetítői törzsszámom: 68224484.

 

A Szegedi Tudományegyetem vállalkozó menedzser mérnök– pénzügyi informatika szakán végeztem, emellett pedig mérlegképes könyvelő végzettséget szereztem. 13 év vállalkozói pénzügy - könyvelői múlt után döntöttem úgy, hogy magam mögött hagyom ezt a területet és kerestem a lehetőséget a váltásra.

 

Több, mint egy éve döntöttem a pénzügyi tanácsadói munka mellett.

 

Leginkább az motivál, hogy a negatív tapasztalatokat megdöntsem a tanácsadókkal szemben és olyan pénzügyi szakemberré váljak, akit megbízható, figyelmes, és megoldásközpontú emberként ismernek az ügyfelei. Legfőképp ez az értékrend hozott ide, az Etikuspénzügyek.hu csapatához. Móni szakmai tapasztalata, cikkei a blogon látatlanban is meggyőzött arról, hogy vele akarok dolgozni.

 

Céljaim közé tartozik az is, hogy elősegítsem a magyarok pénzügyi tudatosságának fejlesztését. Erősségeim a szorgalmam, tanulási vágyam, szakmai tudásom, korábbi tapasztalataim és felelős gondolkodásom az ügyfeleimmel kapcsolatban.

 

Másoknak segíteni fontos része az életemnek és úgy érzem, iránytűként tudok utat mutatni ügyfeleimnek, és leendő munkatársaimnak a pénzügyek szövevényes világában.

 

Szívesen beszélgetek az emberekkel. Szeretem fürkészni azt, hogy hol tartanak most, mi a tervük a jövőre nézve, és természetesen hogyan szeretnének oda eljutni. Általában a közös beszélgetések hoznak más-más nézőpontokat, lehetőségeket, amivel kitaláljuk az ő egyéni megoldásukat. Minden esetben az ügyfelek igényeire, céljaira fókuszálok, és a legjobb lehetőségeket keresem a kihívások megoldására.

 

Már csak egy dolog maradt hátra. Legyenek pénzügyeid, szerződéseid egy kézben! Veled mikor találkozunk?

 

Pfarcz Gábor pénzügyi tanácsadóPfarcz Gábor - Pénzügyi Tervező

06 20 95 69 902

pfarcz.gabor@etikuspenzugyek.hu

Személyesen segíteni Neked Budapesten és környékén tudok:

 

 • személy-, vagyon-, és felelősségbiztosítások magánszemélyeknek, társasházaknak és vállalkozásoknak
   
 • pénzügyi termékek (bankszámlák, hitelek, lízing) magánszemélyeknek, társasházaknak és vállalkozásoknak

 

Ha ellenőriznél, MNB regisztrációs számom: 120092400514, Pénzügyi közvetítői törzsszámom:  56517499

 

Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki karán diplomáztam. Mindig is fontos volt számomra az alaposság, a precizitás és a problémamegoldás, amelyek életem minden területén jelen vannak.

 

Kortársaimhoz képest is igen hamar kezdtem el tudatosan bánni a pénzzel, megtervezni a költségvetést, elindítani a saját megtakarításomat, kiszűrni a felesleges költségeket. Mindezt 21 éves korom óta űzöm… Az elmúlt időben rengeteg időt fektettem saját magam fejlesztésébe, a pénzügyi ismereteim elsajátítására.

 

A tanulás során tudatosult bennem, hogy nincs ,,rossz” termék, csak ,,rossz” választás. Minden embernek megvannak a saját igényei, körülményei és élethelyzete. Az adott probléma megoldásakor ezeket veszem figyelembe, és adok személyre szabott megoldást, ugyanis nem mindenkinek lesz jó ugyanaz a termék, pont az imént leírtak miatt.

 

Rengeteg pénzügyi termék van a piacon, számuk folyamatosan növekszik vagy módosul. Nagyon nehéz választani, minden változást nyomon követni, ha nem ezzel foglalkozol egész nap. Az iskolában sem tanították, miként bánjunk a pénzünkkel, hogyan fektessük be bölcsen, hogyan gondolkodjunk előre és készüljünk fel a váratlan helyzetekre. NEM a te hibád, ha nem tudod hogyan és hol kezdj neki… Személyes tanácsadóként ebben segítek majd Neked.

 

Mikor találkoztam Mónival, nagyon kellemesen csalódtam. A pénzügyi szektorban dolgozó azon kevés szakemberek egyike, akivel azonos értékrendet képviselünk. Az első találkozásunk után már tudtam, hogy vele érdemes együtt dolgozni. És lám, lám… egy csapat vagyunk! J

 

Közös együttműködésünk alatt:

 • legjobb tudásom szerint támogatlak
 • pénzügyi kérdéseidre válaszolok
 • szerződéseidet rendszeresen átnézzük és aktualizáljuk
 • pénzügyi terved elkészítjük

Kezdhetjük? :)

 

Hortobágyi Krisztina - Etikuspénzügyek.huHortobágyi Krisztina - Pénzügyi karbantartó

06 30 25 24 482

hortobagyi.kriszta@etikuspenzugyek.hu

 

Személyesen segíteni Neked Budapesten, Dunakeszin és környékén tudok:

 

 • személy-, vagyon-, és felelősségbiztosítások magánszemélyeknek, társasházaknak és vállalkozásoknak
   
 • pénzügyi termékek (bankszámlák, hitelek, lízing) magánszemélyeknek, társasházaknak és vállalkozásoknak
   
 • lakástakarék magánszemélyeknek és társasházaknak

 

Ha ellenőriznél, MNB regisztrációs számom: 117051817900, Pénzügyi közvetítői törzsszámom: 67695005.

 

Okleveles közgazdaként végeztem, értékesítőként és kapcsolattartóként  több, mint 2 évtizede tevékenykedem a pénzügyi szférában. Értékrendem középpontjában mindig is az etikusság állt, ezért rögtön megtaláltuk  Cziráki Mónival  a közös hangot.

 

Könnyen hoztuk meg a döntést, hogy csatlakozom független pénzügyi tanácsadóként az Etikuspénzügyek.hu csapatához.

 

Célom, hogy az ügyfeleim pénzügyi helyzetét jó karban tartsam: a korábban kötött ügyleteiket időről-időre közösen felülvizsgáljuk, és cseréljük le korszerűbb és - lehetőség szerint - alacsonyabb kiadással járó szerződésekre.

 

Naprakész piacismeretem révén igyekszem új igényeidre alternatív megoldásokat kidolgozni, ezzel támogatva pénzügyi döntéseidet.

 

Közös munkánk során mindig számíthatsz rám, ha elakadnál egy pénzügyi kérdésben. Folyamatosan karban tartom a biztosítási szerződéseidet. 21 éves banki tapasztalatom pedig hatékony segítségedre lesz a banki ügyleteidben (bankszámla, hitelezés, lakástakarék) mind magánszemélyként, mind KKV szektorbeli cégvezetőként.

 

Amit még tudnod kell rólam: Ha a kutyáimról kérdezel, képtelen vagyok röviden válaszolni! Társadalmi felelősségvállalásom, hogy vizslamentőként és ideiglenes befogadóként is tevékenykedem. Engem hívj, ha kisállat-biztosítást szeretnél, lelkes segítőd leszek :)

 

Amennyiben épp ilyen karbantartót keresel pénzügyeidhez, hívj vagy írj!

 

Molnár Ibolya - Pénzügyi Tervező

Néhány nap, és Ibolyához is fordulhatsz bizalommal :)...

 

 

Horváth Éva Linda - Pénzügyi asszisztens

 

hamarosan... :)

 

 

 

 

 

Etikuspénzügyek.hu

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

HITELKALKULÁTOR

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

KGFB / CASCO ajánlatot kérek

 

 

Szeretném a HELP kárképviseletet!

 

CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ!

 
Pénzügyi Navigátor csoport
Facebook-csoport · 298 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ha már unod a nyomulós ügynököket, valódi segítőkre és hiteles információkra van szükséged, csatlakozz hozzánk! A csoport célja, hogy összefogja és segítse azokat, akik tenni akarnak önmagukért és az anyagi függetlenségükért.  Csatlakozz Te is, ha szeretnél tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozni. Szeretettel látunk, ha szívesen beszélgetsz a pénzügyekről, és osztod meg a tapasztalataidat másokkal. A körülmények hibáztatása csak a pénzügyi kultúra legalsó foka, mi annál magasabbra törünk, mert hisszük, hogy lehetőségek és megoldások mindig vannak, csak meg kell találnunk őket és cselekednünk kell..
 

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

 

 

 

 

 

 

További véleményeket ügyfeleinktől és szakmabeliektől itt és itt olvashatsz rólunk, értékelést pedig a Google keresők számára itt adhatsz a képre kattintva:

Etikuspénzügyek.hu értékelése

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek