...

Hozza ki belőle a legtöbbet! - Cafetéria 2017

Kategória: Vállalkozóknak | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Hogyan hozhatja ki a legtöbbet a Cafetériából 2017-ben?

 

 

Frissítés 2019: A cikket 2017 elején írtam. Ez volt első blogbejegyzésem. Az adótörvények változása miatt a benne található információk nagy része, már nem aktuális. Viszont, ha a 2017-es év szabályaira van szüksége, jó helyen jár :). További naprakész információkat a Pénzhírek és a Vállalkozásoknak menüpontokban talál.

 

Az épp aktuális híreket és ötleteket pedig mindig időben elküldöm, csak kattintson, hogy ezentúl Ön is megkapja:

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

A vállalkozásoknak a legnagyobb problémát az jelentheti, ha túl magasak a munkaerő költségei, és az, ha nem áll rendelkezésére megfelelően produktív, minőségi munkaerő. Segítene Önnek, ha egyszerre tudná ezt a két nehézséget felszámolni vállalkozásában? 

 

Ingyenes videó oktatóanyag és letölthető kiegészítő információk! Nézze meg videómat arról, miért is éri meg Önnek és hogyan hozhatok pénzt Önnek a Cafetéria juttatásokon keresztül! Iratkozzon fel és szerezze meg a tudást...

 

 

2017-től jelentős változások jöttek

 

 

A minimálbér 15%-kal, a garantált bérminimum 25%-kal emelkedik, de ez még önmagában nem jelenti az emelések végét. Egyértelműnek látszik ugyanis, hogy ezeknek hatása lesz a magasabb fizetési sávba tartozó dolgozók fizetésére, legalább a bruttó 200.000 Ft körüli sávig.

 

Azért várható ez, mert ők valószínűleg nem fogadják majd el, hogy eddig magasabb fizetést kaptak, tehát munkájuk magasabb értéket képviselt a cég számára. Ezt a megkülönböztetést továbbra is igényelni fogják.

 

 

Hozza ki belőle a legtöbbet! - Cafetéria 2017

 

 

15 – 25% bérköltség emelkedés

 

 

Vagyis a cégek nagy részének legalább 15-25%-kal többet kell ezentúl béremelésre szánnia. Ön tudja már, hogyan találja meg ennek a forrását?

 

Cziráki Mónika vagyok, pénzügyi tanácsadó és Cafetéria szakértő. Évek óta segítem ügyfeleimet pénzügyi döntéseik meghozatalában üzemgazdászi és mérlegképes könyvelői végzettségem, valamint MENSA tagságom adta többlet tudásom felhasználásával.

 

Többször is azt tapasztaltam már, hogy néhány felületes tanácsadó, sőt még a média is, téves információkat adnak, így megfosztják a cégvezetőket a Cafetéria által nyújtott valós lehetőségektől, sőt. Igyekszem küzdeni ez ellen, de ez nem egyszerű.

 

 

Miért Cafetéria? Miért a juttatások?

 

 

Ez az első oka annak, hogy most azon cégvezetőkhöz és cégtulajdonosokhoz szólok videómmal, akik minimum 5-10 munkavállalót foglalkoztatnak. Mivel teljesen új irányból közelítem meg a Cafetériát, nem számít, hogy jelenleg van-e ilyen rendszerük a cégben vagy nincs. 

 

HR-es szakértőktől kaptam a második okot e témakör fontosságára, s ezért kell érdekelje Önt ez a videó. Sok ágazatban küzdenek most munkaerő hiánnyal, talán épp Ön is. A jól összerakott Cafetéria rendszer tartós versenyelőnyt biztosít a cégek számára.

 

Ma már egyértelműen kijelenthető, hogy a minőségi munkaerő ez alapján is szelektál. Az számít komolyabb cégnek, ahol vannak ilyen jellegű juttatások s ez akár döntésük alapja is lehet.

 

Azt gondolom, egy jól működő vállalkozásnál az is fontos cél, hogy stabil, jól bevált embereiket megtartsák, ennek pedig kiváló eszköze a Cafetéria. Ugyanis ez mutatja azt, Ön mennyire becsüli meg munkatársait és milyen mértékben alapoz rájuk.

 

Hogy emiatt ne veszítse el őket, videómban végigvezetem azon, hogy a matematika is a Cafetéria juttatások alkalmazásának előnyeit mutatja.

 

Van még egy ok, amit majd tudományos kutatások eredményeivel is alátámasztok, ez pedig az, hogy egy elégedett munkatárs sokkal magasabb profitot képes termelni. Tehát, ha még emberileg nem megfelelő módon bánik munkavállalóival, látni fogja, mennyit árt ezzel a saját megtermelhető nyereségének.

 

Ha viszont eddig maga is személyesen odafigyelt rájuk, akkor megmutatom milyen lehetőségek vannak még ebben.

 

Nem kevesebbet állítok, mint azt, hogy ha jól rakja össze a Cafetéria rendszert, ellensúlyozni tudja vele az emeléseket részben vagy akár egészben. Igen, videómban megmutatom Önnek, hogyan használja fel a Cafetériát a béremelés miatti költségnövekedéshez szükséges anyagi források minimalizálására úgy, hogy közben maximálisan figyel munkavállalói elégedettségének megtartására is.

 

Ugyanis a nehézség ebben van, hogy mindkettőt egyszerre valósítsa meg.

 

Ebben fogok segíteni Önnek, ami pénzt hoz vállalkozásának! Szeretné tudni, hogyan? Nézze meg videómat arról, miért is érdemes élnie ezzel a lehetőséggel! Megtudhatja belőle, hogyan lehet költségoptimalizálás és adócsökkentés mellet is megtartani, sőt elcsábítani az értékes munkaerőt.

 

Önnek, mint vállalkozónak elsődleges a cégének nyereséges működtetése. Ennek eszközei lehetnek a költség optimalizálás, az adócsökkentés és a munkavállalói elégedettség is. A juttatásokon keresztül ezeket mind megvalósíthatja...

 

 

Díjtalanul letölthető információs anyagok

Hozza ki belőle a legtöbbet! - Cafetéria 2017

 

 

A videó mellé letölthet még több kiegészítő anyagot is, így összességében minden információ benne lesz a Cafetériáról, a juttatásokról, és arról, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy ne tehetetlen vesztesként élje meg a 2017-es többletkiadásokat. Tudatos pénzügyi döntésekkel versenyelőnyhöz juthat.

 

Ha végére ér a videónak és azt szeretné, hogy segítsek a javaslataim gyakorlatba való átültetésében, akkor ebből az első lépések megvalósításáért még mindig nem kell fizetnie. Ezzel meggyőződhet arról, hogy pontosan azt kapja, amit ígértem, talán többet is annál.

 

Ha ezzel a két díjmentes szolgáltatással be tudom bizonyítani Önnek anélkül, hogy bármilyen kockázatot kellene vállalnia, hogy tényleg megkapta, amit ígértem, akkor még mindig eldöntheti, hogy együttműködik-e tovább velem vagy nem. Persze az is előfordulhat, hogy erre nemet mond.

 

Ha úgy érzi, nincs szüksége pénzügyi tanácsadásra, az általam felajánlott letölthető segítő dokumentumok, a szolgáltatásom eredménye, valamint az így megszerzett tudás akkor is az Öné marad.

 

Bízom benne, hogy Ön is úgy gondolja, hogy ez egy tisztességes ajánlat!

Kérdése van? Hívjon: + 36 30 565 5402

Kattintson és iratkozzon fel, majd vértezze fel magát tudással!...

(Szerzői jog által védett saját tartalom. Szerző: Czirákiné Kocsis Mónika 2017.01.02.)

 

Amennyiben még bizonytalan, nézze meg, miért is érdemes élnie ezzel a kivételes lehetőséggel, amellyel Önnek teljesen díjtalanul szerzi meg a szükséges tudást:

 

 

Vissza

Címkék : Cafetéria 2017, juttatások, vállalkozás, pénzügyek, költségcsökkentés, adócsökkentés, költség optimalizálás, munkavállalói elégedettség, díjtalanul letölthető, SZJA 2017, munkaerő megtartása, vállalkozói pénzügyek, tudatos pénzügyek, adómentes juttatás, tudatos pénzügyi döntés, pénzügyi tanácsadás, pénzügyi célok, pénzügyek okosan, SZJA törvény változása, Cafetéria 2018, törvényváltozás

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Magad vennéd a kezedbe a pénzügyeidet, hogy elérhesd az anyagi biztonságot vagy akár a pénzügyi szabadságot? Szívesen tanulnál, fejlődnél ennek érdekében? Megnyitottuk az Érted a Pénzed - Pénzügyi tudatosság Akadémiát!

 

Akadémia előfizetés

 

Szívesen kötöd saját magad a biztosításaidat? Használd utasbiztosítás, lakásbiztosítás, KGFB és CASCO biztosítás megkötéséhez kalkulátorunkat! Miért előnyösebb ez számodra, mint más internetes alkuszok felületei? Mert azonnali, korrekt ajánlatösszehasonlítást kapsz. Probléma esetén pedig ügyfélszolgáltaunk és mi magunk segítünk megoldani azt - legyen szó ügyintézésről, káreseményről, változtatásokról. Itt kezdd!:

 

KALKULÁTOR és Biztosításkötés

 

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

VAGY TANULJ és fejlődj saját időbeosztásod és tempód szerint! Ezt kínálja a pénzügyi tudatosság akadémiánk!

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek