...

Az Etikuspénzügyek.hu története - miért vagyunk mi mások, mint a legtöbb pénzügyi tanácsadó?

 

 

Mi is csalódtunk abban, ami manapság zajlik "pénzügyi tanácsadás" fedőnéven. Dühít, amikor azt látom, hogy pusztán anyagi érdekből, vagy csak hozzá nem értés miatt, megtévesztenek embereket, aminek a vége veszteség, csalódottság, és szerte foszló álmok.

 

Ezért álmodtam meg az Etikuspénzügyek.hu független pénzügyi blogot, amely bárki számára elérhető. Kik vagyunk, hogyan dolgozunk, mitől vagyunk mások és miért jó Neked velünk? Ezekre a kérdéseidre most megadom a választ. 

 

Célunk az, hogy idővel Te is otthonosabban és tudatosabban mozogj a pénzügyeidben. Célunk az, hogy egy helyen megtalálj minden olyan információt, ami segít abban, hogy tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozhass. Biztonságot és bizalmat pedig az Etikai Kódexünkben leírtak alapján építünk a kapcsolatainkban.

 

Amennyiben pedig segítőre van szükséged, akkor mindig legyen valaki, akihez fordulhatsz, ha kérdésed vagy problémád van, és még ért is hozzá :). Most is van? Kattints:

 

Jól jönne a segítségetek, Móni!

 

 

Pénzügyi tudatosságod a jövőd záloga

 

 

Hivatásunk a profi pénzügyi tanácsadás, küldetésünk a pénzügyi kultúra fejlesztése. Hmmm, úgy érzed, nagy szavak? Nézd meg ügyfeleim véleményét, és az azoktól érkező visszajelzéseket, akik hozzánk fordultak.

 

Eddig, úgy sejtem, más volt a tapasztalatod. Minket pedig még nem ismersz :). Elmondom, hogyan kezdődött:

 

 

Miért hoztam létre az Etikuspénzügyek.hu független pénzügyi blogot?

 

 

A 2008-as válság mélyén feje tetejére állt az életem. Korábban hoztam néhány rossz döntést, aminek meg kellett fizetnem az árát. Ki akartam törni ebből a mókuskerékből, ezért szakmát váltottam. Kézzel-lábbal tiltakoztam az ellen, hogy "biztosítási ügynök" legyek, de nem volt más választásom.

 

40+ voltam, viszonylag kisgyerekkel, és önálló gondolkodással. Nem kértek belőlem a multicégek, a kisebb vállalkozások meg örültek, hogy túlélni képesek voltak. Így lettem függő közvetítő egy nagy biztosító társaságnál. 

 

Kellett 1-2 év, míg megtanultam, amit csak lehetett. Gazdasági végzettségem van, könnyen ment. Azonban ezidő alatt az is világossá vált számomra, hogy nem az a lényeg, mennyit tudok, és az sem számít igazán, mi az ügyfél érdeke. Az egyetlen ami számít, az a teljesítmény, méghozzá a cég üzletpolitikája szerint épp fontos termékekből.

 

Hozzáállásom, tudásom, segítőkészségem alapján gyorsan vezetővé neveztek ki. "Na, itt a lehetőség - gondoltam -, most megváltom a világot". Szívem-lelkem tettem abba, hogy a csapatom igazi vezetőjévé váljak. Mentoráltam, oktattam, visszaadtam a 20+ éve dolgozó pénzügyi tanácsadók önmagukba vetett hitét.

 

Csakhogy az, amit én gondoltam - a hosszútávú fejlesztés, a változási koncepció, az igény alapú értékesítés -, megint csak nem egyezett az éves terv elvárásaival. Rá kellett jönnöm, hogy soha nem tudom megvalósítani függő biztosítási-, és pénzügyi közvetítőként azt, amit szeretnék, azt ami a számomra egyetlen elfogadható módja a pénzügyi tanácsadásnak:

 

Az igényeid, a pénzügyi céljaid, a félelmeid és a lehetőségeid alapján, személyedre szabott megoldások lehetőségét megmutatva segítelek az úton éveken át. Úgy segítek, hogy közben (tovább)fejlődnek pénzügyi ismereteid, és a pénzügyi tudatosságod.

 

Ugyanis ígérhet bármit egy független pénzügyi tanácsadó, de nem lehet minden pillanatban melletted. Amint megérted és megtanulod, hogyan tudsz tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozni pénzügyi céljaid eléréshez, megteremtheted az anyagi biztonságot saját magad és családod, sőt, vállalkozásod számára is.

 

Mint a mesében, amikor mélyponton voltam és fel akartam adni, felhívott valaki, és meggyőzött arról, hogy van más út is, mint a multik világa, a pénzügyi közvetítésben. Meglátta bennem a lehetőséget, és bemutatott az UFS  (ma HUNPénzügyi Tervező Kft) egyik akkori tulajdonosának, @Farkas Jánosnak. 

 

János fantasztikus mentor. Addig mindenki hülyének nézett az elveim miatt.

 

Méghogy korrekt és etikus pénzügyi tanácsadás? Éhen fogsz halni! - mondták...

 

De János elhitte nekem, hogy ezt meg lehet csinálni, és segített - hisz bennem, inspirál, segít ötletelni -, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. 

 

Tanultam és fejlesztettem magam tovább. A "mesés történet" folytatódott. Egy ismert marketinges felajánlotta, hogy működjünk együtt. Azt ígérte, segít világmegváltó terveim megvalósításában. Hónapokig dolgoztunk, de mások voltak az elképzelései a csapatmunkáról.

 

Egyedül maradtam, nulla marketing tudással, és egy csomó elvesztegetett idővel. Úgy döntöttem, csak azért is megcsinálom, ha kell, hát egyedül. 2016 decemberének utolsó két hetét azzal töltöttem, hogy éjjel-nappal marketinget tanultam. Tudnom kellett, hogyan működik az online világ. Emellett adatokat gyűjtöttem, és megírtam az első cikkeimet.

 

Végül, amikor már úgy éreztem, hogy eleget tudok ahhoz, és elég bátor is vagyok hozzá, elindítottam az Etikuspénzügyek.hu oldalt.

 

Már ki mertem mondani, hogy ne hagyd magad  megvezetni. Már meg mertem mutatni, hogy ez az egyetlen útja annak, hogy megtakarítási szokásaid és öngondoskodásod eredményes legyen egy "igazi" pénzügyi tanácsadó segítségével. Már ki mertem mondani, hogy ehhez Neked is tenned kell...  

 

Az elmúlt évek igazolták azt, amiben hiszek - az a tanácsadó, akire Neked szükséged van:

 

 1. Független, ezért valóban össze tudja hasonlítani a különböző pénzügyi termékeket Neked
 2. Ért ahhoz, amit csinál. Ismeretei széleskörűek és naprakészek. Ezért tényleges és megvalósítható lehetőségeket mutat Neked.
 3. A Te érdekeidet szem előtt tartva, Te érted végzi a munkáját.

 

Egyre többen ismernek meg, és csatlakoznak hozzám. Napról napra többen kérnek segítséget, vagy keresnek meg azzal, hogy csatlakoznának pénzügyi tanácsadói csapatunkhoz.

 

Segítünk a hozzánk fordulóknak, de csapattag nem lehet bárki. Te az lehetsz, ha azonosulni tudsz etikai elveinkkel, és képes vagy önállóan, magas szakmai színvonalon szolgáltatni.

 

Ehhez megadjuk a szükséges háttértámogatást (e-learning rendszer, CRM, mentor, specializáció lehetősége, szinte teljeskörű pénzügyi termékpaletta, lead-ek, pontosan kifizetett jutalék, egyedülálló kopogtató termékek, szuper csapat), de tenned Neked kell :) 

 

Lehet, hogy most magasabb jutalékkulcsokon dolgozol, de vajon megkapod mindezt? Ha már felmerült benned a váltás gondolata, akkor valószínűleg nem. Itt egy lehetőség, hogy biztonságban legyél. Szállj ki a mókuskerékből!...

 

Lehet, hogy most fix fizetésért csinálsz valamit, de vajon kielégít? Megvalósíthatod önmagad? Eléred vele a pénzügyi céljaidat? Ha már elgondolkoztál azon, hogy mást kéne csinálnod, akkor valószínűleg nem. Itt a lehetőség, hogy megváltoztasd az életed...

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

 

Etikuspénzügyek.hu csapata - dolgozz velünk

 

 

Mindig ahhoz fordulsz, aki épp megtalál valami tuti ajánlattal, aki ott ül a bankfiókban vagy a biztosító ügyfélszolgálatán? Biztosan ez a számodra ideális megoldás? Ha most ezt olvasod, akkor valószínűleg Te is úgy érzed, hogy nem. Válassz független tanácsadóink közül, és kezdd el velünk a közös munkát:

 

Tanácsadót választok

 

Változóban a világ, de a függő közvetítőket, privátbankárokat, hitelügyintézőket bekorlátozza a pénzintézet,akihez tartoznak. Azt pedig tapasztalatból tudom, hogy szinte agymosás megy arról, hogy milyenek is az alkuszok. Ugyanakkor az oktatások zöme arról szól, hogyan kell eladni az értékesítési versenyben szereplő terméket bármi áron. 

 

Akár szükséged van rá, akár nincs...

 

Továbbra is nagy üzlet az MLM rendszer. Ezért a nagyobb független alkuszcégek többnyire ma is ebben a rendszerben működnek, csak okosabban csinálják. Ezekben a pénzügyi tanácsadók figyelme nem a szakmaiságon, a pénzügyi termékeken és az ügyfeleken van, hanem a hálózatépítésen.

 

Az eredmény: óriási fluktuáció, minden megalapozottság nélkül megkötött szerződések a segítő szándékú barátok és ismerősök által, és rengeteg elégedetlen ügyfél. Pedig ennek semmi értelme.

 

Csak lesz egy szerződésed, amellyel kapcsolatban nem segít senki, kiszállni nem tudsz belőle, csak hatalmas veszteséggel, a pénzügyi céljaidhoz pedig semmi köze. Miért teszed? Valóban segítesz vele a barátodnak? Szerintem nem, sőt, magadnak sem...

 

Abban hiszek, hogy a szakmaiság és az etika a vezérelv egy jól működő, független pénzügyi tanácsadónál. Rád figyel, Veled foglalkozik, a Te igényeidet és érdekeidet helyezi előtérbe. Egyetértünk ebben, ugye?

 

 

Miben tudunk Neked segíteni?

 

 

 

 

Mit ad Neked az Etikuspénzügyek.hu? Miben segítünk még Neked?

 

 

Pénzügyi tervezés teljes körűen, etikusan, bizalommal

 

 

Ez a blog oldalam. Vagyis itt nem találsz konkrét termékinformációkat, ne is keresd. Ha erre van szükséged, akkor kattints át szakmai weboldalamra, a BiztonságÉsPénz oldalra. Ott segítek Neked minél könnyebben megtalálni a döntéseidhez szükséges pénzügyi információkat.

 

Linkeket az egyes termékekhez a fenti felsorolásban találsz és a jobb oldali sávban is:).

 

Itt a blogon ötleteket, hasznos információkat és szempontokat osztok meg Veled, amiket hatékonyan tudsz használni pénzügyi döntéseidhez (kalkulátorok, összehasonlító táblák, elemzések). 

 

Vezetőként pedig azokat az elveimet ismerheted meg, amik szerint dolgozom, és amit szeretnék átadni Neked is, ha majd együttműködésünk megkezdődik.

 

Vagyis itt a gondolataimat írom meg. Mindazt, amiben hiszek, amit képviselek és tanítok. Ez vagyok én, és így segítek Neked :)

 

Most nincs olyan konkrét pénzügyi probléma, amit meg kéne oldanod, de szeretnél képben maradni? Heti hírlevelünkkel naprakész lehetsz, sőt, új információkat kaphatsz, fejlődhetsz, tanulhatsz, és nem maradsz le az új cikkekről sem. Csak kattints :):

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

2016-ban megálmodtam valamit, amit az Etikuspénzügyek.hu oldalon és a csapatunk tagjain keresztül szeretnék átadni Neked.

 

 

Miért fontos Számodra az, hogy okosan kezeld a pénzügyeidet? Hogyan tudunk mi segíteni Neked ebben?

 

 

Célunk - azon kívül, hogy megtaláljuk Neked a legjobb megoldást a pénzügyi problémádra - az, hogy együttműködésünk során képessé válhass tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozni, és elérni a pénzügyi céljaidat. 

 

Ez az út vezet Téged oda, hogy megteremtheted az anyagi biztonságot, és a kívánatos életszínvonalat saját magad, a családod és a vállalkozásod számára.

 

Folyamatos segítséget kapsz tőlünk, az egyszerű ügyintézésektől kezdve, kárbejelentésen át, egészen a befektetéseid nyomonkövetéséig, és a komplett pénzügyi tervezésig. Vagyis ár-érték arányban a legjobbat kapod, amit csak pénzügyi tanácsadó adhat.

 

Amennyiben pedig kicsit általánosabb kérdésed van, hívj vagy írj :)

 

Hamarosan teljesen elkészül szakmai weboldalunk is, ahol sok-sok lényeges információt megtalálsz már most is az egyes pénzügyi termékekről, valamint a pénz és intelligencia összefüggéseiről.

 

Pénzügyi tanácsadásra pedig itt tudsz jelentkezni.

 

Biztosan Te is találkoztál már azzal, hogy egy felületes tanácsadó téves vagy hiányos tájékoztatása alapján, vagy a média csatornákon fellelhető nem teljesen korrekt információk alapján csapdába esett valaki. Hibás döntést hozott, és komoly anyagi veszteséget kellett elszenvednie. 

 

 

Pedig a mi szakmánk, és az ügyfelekkel való kapcsolatunk csakis bizalomra épülhet!

 

 

Ezért az a célunk, hogy Neked ne kelljen csalódnod. Persze sem tévedhetetlenek, sem mindentudók nem vagyunk, de igyekszünk :))

 

Megálmodtam egy olyan pénzügyi tanácsadói csapatot, melynek minden tagja etikus és ügyfélközpontú. Minden független pénzügyi tanácsadónk magas szintű szakmai tudással, szakértőként segíti majd a tervezést és az eligazodást a pénzügyeidben. 

 

Olyan ügyfeleket álmodtam, akiknek fontos a pénzügyi tudatosság, akik odafigyelnek a pénzügyeikre és bizalmi kapcsolatra épülő, szakértői segítséget keresnek hozzá, akiknek érték a pénzügyi intelligencia.

 

Ezekre ad garanciát az Etikuspénzügyek.hu márkanév.

 

 

Miért írom ezt a blogot? Mert fontos, hogy még többet tudj...

 

 

Szállj ki most a mókuskerékből

Szállj ki a mókuskerékből!

 

 

Célom ezzel a bloggal az, hogy írásaim által Te is, és minden olvasóm úgy érezze, érdemes volt elolvasnod a cikkeimet, mert legalább egy olyan információt találtál mindegyikben, amit eddig még nem ismertél, és ezáltal megkönnyíthettem számodra a döntéshozatalt, vagy megóvhattalak a veszteségtők, és attól, hogy csapdába ess.

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Segítünk Neked, mert pontosan érted, hogy rendelkezned kell a szükséges pénzügyi intelligenciával ahhoz, hogy elérd azt az anyagi színvonalat, amit szeretnél. Csakis tudatos pénzügyi döntésekkel érheted el az anyagi függetlenséget. Abban is segítünk, hogy mindezt úgy érd el, hogy közben ne kelljen azon aggódnod, hogy vajon mi van az "apró betűs" részekben. Mert tudjuk, hogy fontos Neked a saját magad, és a szeretteid biztonsága.

 

2010.novembere óta dolgozom biztosítási, pénzügyi és befektetési szakértőként, üzemgazdász és mérlegképes könyvelői végzettséggel. Folyamatosan képzem magam, hogy tudásom mindig naprakész legyen, és ezáltal valós segítséget adhassak. Ugyanez az elvárás a munkatársaimmal szemben is...

 

Elveimnek, szakmai tudásomnak és hozzáállásomnak köszönhetően egyre többször keresnek meg a különböző médiáktól, hogy segítsek. Ezekből néhány:

 

Hogyan fektesd be a lottó főnyereményt?Érdekes felkérést kaptam az M2 csatornától. Az "Én vagyok itt" című magazinműsorban arról beszélgettünk, hogy mit tegyél, ha megnyered a lottó főnyereményét. Nézd meg az adást YouTube csatornámon :)

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

 

Cziráki Móni profi pénzügyi tanácsadói küldetésInterjúra kért fel az Üzletem.hu is a 12 kérdés - 12 válasz sorozatában. Arról beszélgettünk, milyen terveim vannak, milyen értékek fontosak számomra, milyen elvek mentén dolgozom, és mi az a küldetés, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

Mitől etikus egy tanácsadó?

 

 

Részletesen elveinket az Etikai Kódexünkben olvashatod el. Röviden most itt csak a legfőbb szempontok:

 

 • Annak tudatában végzi tevékenységét, hogy iránymutatásai nagy hatással lehetnek annak életére, akinél tanácsadást végez, ezért
   
  • érthetően és egyértelműen kommunikál, valamint teljeskörű tájékoztatást ad
    
  • magas szintű, napra kész szakmai tudással rendelkezik, hogy valós segítséget adhasson
    
  • a kapott információkat (magánéleti, egészségügyi és pénzügyi) bizalmasan kezeli
    
  • nem tesz hamis ígéreteket az elérhető eredményekről, csak azért, hogy rábírjon a szerződéskötésre
    
  • nem beszél rá senkit arra, hogy szerződést kössön, ez a Te döntésed kell legyen a kapott információk alapján
    
  • szívvel-lélekkel dolgozik.
    
 • Semmilyen körülmények között nem él vissza a bizalmi kapcsolattal, nem használja ki azt semmilyen érdekből (szakmai, személyes vagy anyagi).
   
 • Tiszteletben tartja az ügyfél érdekeit és szabad akaratát, valamint más tanácsadók munkáját.

 

Előre is köszönöm, ha megírod a véleményedet, az építő kritika különösen hasznos lenne, az elismerés pedig jól esik smiley

Azonnal szeretnél értesülni a megjelenő cikkem tartalmáról?

 

Küldd a Cikkfigyelőt!

 

Ha szívesen követnél folyamatosan, csatlakozz Facebook oldalamhoz és mutasd meg ismerőseidnek is :)!

 

 

 

 

Szívesen megosztod velem, hogy milyen témakörök érdekelnek? 

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

 

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam:

 

A frissebbeket a jobb oldali sávban találod, ám ezekre is büszke vagyok :)

 

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest)

 

 

Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó vilàgban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság... (Kapocsi-Pécsi Anna, Kartal)

 

 

"Csak gratulálni tudok Mónikának!Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal ajánlotta a legjobb lehetőségeket. Azóta is nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is , amivel korábban csak topogtam egyhelyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest)

 

"Úgy ragyogsz mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest)

 

 

"Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve)

 

 

"Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest)

 

"Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest)

 

Jól jönne a segítségetek, Móni!

 

Muszáj elolvasnod

Keresés a cikkek tartalmában: 

 

Te hogyan élsz majd nyugdíjasként? Gazdag leszel vagy szegény? Utazgatsz vagy rezsire sem futja?

ELOLVASOM ezt a kérdést feszegető írásaidat

 

Itt az etikus életbiztosítás! Mit is jelent ez? Milyen előnyei vannak és milyen veszélyeket rejt számodra?

ELOLVASOM a cikksorozatot erről

 

Érdekel, milyen juttatások adhatók és hogyan? Szeretnéd tudni, hogyan alakíthatod ki cégedben a juttatások rendszerét úgy, hogy pénzt spórolj és munkavállalóid mégis elégedettek legyenek?

ELOLVASOM az ezzel kapcsolatos információkat

 

Mennyire vagy pénzügyileg intelligens? Miért fontos a pénzügyekben a tudatosság?

ELOLVASOM erről szóló gondolataidat

 

Tisztában vagy a kockázataiddal és a helyén kezeled őket? 

ELOLVASOM, kíváncsi vagyok rá

 

Mónika Czirákiné Kocsis

 

 

 

 
     Cziráki Móni Prémium Tanácsadó    Cziráki Móni legeredményesebb pénzügyi közvetítő UFS            Cziráki Móni Mensa HungarIQaCziráki Móni MBT - befektetési tanácsadó

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Magad vennéd a kezedbe a pénzügyeidet, hogy elérhesd az anyagi biztonságot vagy akár a pénzügyi szabadságot? Szívesen tanulnál, fejlődnél ennek érdekében? Megnyitottuk az Érted a Pénzed - Pénzügyi tudatosság Akadémiát!

 

Akadémia előfizetés

 

Szívesen kötöd saját magad a biztosításaidat? Használd utasbiztosítás, lakásbiztosítás, KGFB és CASCO biztosítás megkötéséhez kalkulátorunkat! Miért előnyösebb ez számodra, mint más internetes alkuszok felületei? Mert azonnali, korrekt ajánlatösszehasonlítást kapsz. Probléma esetén pedig ügyfélszolgáltaunk és mi magunk segítünk megoldani azt - legyen szó ügyintézésről, káreseményről, változtatásokról. Itt kezdd!:

 

KALKULÁTOR és Biztosításkötés

 

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

VAGY TANULJ és fejlődj saját időbeosztásod és tempód szerint! Ezt kínálja a pénzügyi tudatosság akadémiánk!

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek