...

Lakásbiztosítási kampány 2024, amikor tuti téged is felhívnak, hogy válts

Kategória: Pénzhírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Lakásbiztosításváltás kampány lesz márciusban, tudtad?

 

 

Ismersz olyat, akinek, bár volt lakásbiztosítása, nem fizette ki a kárát a biztosító? Gyakran kiderül ilyenkor, hogy figyelmetlen volt a biztosítás megkötésekor, mert csak feldobta az online KGFB kötéskor a felület olcsón vagy felhívta valamelyik szolgáltató, hogy ha most köti, milyen jól jár. Többnyire fogalma sincs róla, mit is kötött...

 

Esetleg elkövetted már te is ezt a hibát? Többször írtam már erről, hogyan ad a biztosítás valóban biztonságot, olvasd el ezt is.

 

Ha már legalább 40+ éves vagy, akkor még biztosan emlékszel a novemberben indult évvégi őrületre a gépjármű felelősségbiztosítások (KGFB), CASCO és lakásbiztosítások átkötési lehetősége miatti kampányokra.

 

Azután 2010.01.01-től változtak a szabályok és ezek évfordulója onnantól ahhoz a dátumhoz kapcsolódott, amikor vetted az autót vagy a lakást és megkötötted rá a biztosítást. Vagyis év közben akár több évforduló dátumát is figyelned kellett, ha váltani akartál.

 

Ebben hoz most újat a 2024-es év. Ugyanis 03.01.- 03.31. között lehetőséged lesz a lakásbiztosításodat felmondani, bármikor is van az évfordulója.

 

Kérdés, hogy tényleg megéri-e váltanod. Mik a buktatói? Milyen szempontokat vegyél figyelembe? Hogyan matekolj? Ebben a cikkben ezt a témát járjunk körül és adok neked 10+1 olyan szempontot, ami alapján már sokkal könnyebben és jól tudsz dönteni majd. 

 

A lényeg, hogy ne ülj fel az első "tudok jobbat" hívásnak! Csak akkor dönts, amikor már (kellő adatok birtokában) átgondolt és tudatos döntést tudsz hozni...

 

 

Lakásbiztosításváltás kampány szabályai 2024 márciusában

 

 

Lakásbiztosítási kampány 2024, amikor tuti téged is felhívnak, hogy válts

 

 

Az ezzel kapcsolatban megjelent 25/2023. (II.1.) Korm.rendelet 5.§. (1) bekezdése kimondja, hogy 

 

 

A lakáscélú ingatlant érintő, határozatlan időre kötött vagyonbiztosítási szerződés vonatkozásában a biztosítóval szerződő fél jogosult arra, hogy - a biztosítási évfordulón túl - minden év márciusában - március 31-ig a biztosítóhoz beérkezően - költségmentesen élhessen egy további felmondási lehetőséggel a rendes felmondás szabályai alapján.

 

 

Azt is kifejezetten leírja, hogy erről a felmondási lehetőségről a biztosító a szerződő felet minden év február 15. napjáig tájékoztatni köteles. Vagyis - ha még nem történt meg -, 2024.02.15-ig meg kell kapnod erről a levelet (postai vagy email vagy portálodra feltöltve) mindenképpen.

 

Tehát a főszabály:

 1. évente egyszer évfordulótól függetlenül felmondhatod a lakásbiztosításod március 1. és március 31. között (ez egy plusz lehetőség az évfordulós felmondás mellett)
 2. erről a lehetőségről a biztosítódnak értesítenie kell téged február 15-ig

 

Fogalmad sincs kitől kérj segítséget, mert nincs pénzügyi tanácsadód? Csak kattints és érkezik az előzetes kalkuláció:

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Az egyébként érvényes általános szabályok szerint a nem-élet biztosításokat legkésőbb az évfordulója előtt 30 nappal fel kell mondanod írásban ahhoz, hogy a meglevő szerződésed megszűnjön, és máshol újat köthess helyette. Mit jelent ez pontosan?

 

Ha például a KGFB szerződésed kockázatviselése 03.05., akkor az évfordulója 03.04. lesz (!!!) és be kell érkezzen a felmondásod a biztosítóhoz 02.03-ig (!), amennyiben (mint 2024-ben is) a február 29 napos, és 02.02-ig (!), ha a február 28 napos.

 

Tehát NEM 1 hónap, hanem 30 nap, és NEM a kezdő naptól, hanem 1 nappal előtte levő dátumtól kell visszaszámolnod a 30 napot. Ez nagyon fontos!

 

Ugyanígy van a lakásbiztosításoknál is. Ha az évfordulód 06.01., akkor azt 05.01-ig fel kell mondanod, ha pedig 05.01., akkor 03.31-ig kell megtedd. Ha elmulasztod, és mégsem fizeted tovább azt a szerződést, akkor annak jogi következményei lehetnek.

 

Van biztosító, amelyik csak annak a 60/90 napnak a díját kéri, amíg kockázatban volt, mielőtt díjnemfizetés miatt megszűnt a lakásbiztosítási szerződésed, de van olyan is, amelyik azonnal kiadja végrehajtásra az elvárt éves díjat... Szóval ez nem jó módszer.

 

Most itt a lehetőség, ha elfelejtetted felmondani, ha csalódtál, vagy bármi más okból úgy gondolod jobb lesz neked, ha biztosítót válasz és lecseréled a lakásbiztosításod. Ráadásul ezt most márciusban költségmentesen megteheted.

 

Egy a FONTOS: ahogy a rendes felmondást, ezt is ÍRÁSBAN kell beküldened és március 31-ig be kell érkezzen a biztosítóhoz (ha ez ünnep vagy hétvége, akkor a következő munkanapon)! 

 

Természetesen a rendelet, mint oly gyakran, most sem fogalmaz egyértelműen, vagyis nem definiálja azt, hogy "költségmentesen". Ugyanis lehet költséged vele - nem maga amiatt, hogy felmondod, azért nem -, de ha például hűségidőben vagy, akkor az emiatt eddig elengedett díjat jogosan kérheti tőled a biztosító.

 

Az említett rendlet ezt a lehetőséget nemcsak 2024-re biztosítja, hanem évente egyszer. Tehát, amíg meg nem változtatják, addig velünk marad ez a lakásbiztosítási kampány, mint réegen :)

 

A rendelet 2023.04.30-án lépett hatályba és tartalmazza még a jelzáloghitelekhez kötelezően elkészítendő Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítások (MFO) díjának kötelező beszámítását a THM-be, valamint a lakásbiztosításokkal kapcsolatos közvetítői jutalékok maximalizálását.

 

Hogy mindennek mi köze van az Ukrajnában zajló háború miatt kialakult "vészhelyzet", mely miatt meghozták a rendeletet, arra még nem jöttem rá, de mindegy is... Inkább vizsgáljuk meg, hogy mik azok a sarokpontok, amik megalapozottá tehetik a döntésedet a váltásban.

 

 

Lakásbiztosítás váltás 10 legfontosabb szempontja a döntésedhez

 

 

Lakásbiztosítási kampány 2024, amikor tuti téged is felhívnak, hogy válts

 

 

1.  Ez a kivételes felmondási lehetőség csak díjjal rendezett szerződésekre vehető igénybe majd.

 

 • Ha a korábban befizetett díjad távolabbra nyúlik, mint a márciusi felmondás, akkor a meg nem szolgált díjrészt időarányosan vissza fogod kapni. Tehát, nem kidobott pénz, ha pl. éves díjat fizettél novemberben, ez önmagában ne tartson vissza a váltástól, hisz visszakapod a szerződés megszűnése után 8 napon belül.
   
 • Ha nem díjrendezett a szerződésed, akkor rendezd, mert emiatt el is utasíthatja a biztosító a felmondásod, hiába szabadulnál tőle márciusban. Az sem jó taktika - amit már többektől hallottam -, hogy nem fizeted, úgyis megszűnik, mert ennek jogi következményeit is viselned kell, ahogy feljebb is írtam.

 

2. Nemsokára jön az évfordulód egyébként is.

 

 • Ez esetben valóban kérdéses, hogy érdemes-e élned ezzel a lehetőséggel. Persze egy profi kalkulációt megérhet a dolog, de egy májusi évforduló miatt nem biztos, hogy érdemes vállalni a tortúrát. 
   
 • Amennyiben hűségidőben vagy, akkor tényleg fontold meg, megéri-e most márciusban kilépned, ha 1-2 hónap múlva amúgy is válthatsz! 

 

3. Már most is Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítási (MFO) szerződéssel rendelkezel.

 

 • A Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás legnagyobb előnye, hogy átlátható és könnyebben összehasonlítható. Emellett egyszerűbb ügyintézést és kárrendezést tesz lehetővé (a biztosítók ebben magasabb kárhányadot vállalnak be).
   
 •  A normál lakásbiztosításoktól az MFO leginkább abban tér el fentieken kívül, hogy ezeket a lakásbiztosításokat akár negyedévente fel lehet mondani. Ezért ha Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosításod van, akkor neked nagyjából mindegy, van-e márciusi lakásbiztosítási felmondási kampány vagy nincs :))

 

4. Meglevő szerződéseden hűségidőt vállaltál.

 

 • Erről sokan megfeledkeznek, pedig drága lehet emiatt a felmondás. A biztosítók jellemzően 10-30% kedvezményt is adnak, ha legalább 3 éves hűségidőt vállalsz, vagyis vállalod, hogy 3 évig nem mondod fel (kivétel az érdekmúlás) a szerződést.
   
 • Számold ki (vagy kérdezed meg tőlük), hogy mekkora összeget kell kifizetned, ha vissza kell fizetned az eddig eltelt időszakra kapott díjkedvezmény teljes összegét. Ezután pedig mérlegeld, hogy így is megéri-e a váltás!

 

 

 

5. Jelzáloghiteled van, CSOK-ot vettél fel.

 

 • Jelzáloghitel esetén, sőt, támogatások esetén is előírás, hogy rendelkezned kell érvényes lakásbiztosítással. Tehát mindenképp figyelj arra, hogy a felmondás és az új szerződés megkötése közben a folyamatosság megmaradjon, hisz a megszűnésről a biztosító köteles értesíteni a bankot.
   
 • Amennyiben kamatkedvezményt kaptál a jelzáloghiteledre azért, mert ott a bankban kötötted meg, akkor muszáj lesz előásnod a hitelszerződést és pontosan megnézned, mi volt a kedvezmény feltétele. Vagyis csak bizonyos ideig kell megtartanod a szerződést vagy a hitel teljes tartama alatt.
   
 • Ha végig ugyanaz a szerződésed kell megmaradjon a kamatkedvezményért cserébe, akkor két dolgot tehetsz és tegyél is meg:
   
  • Számold ki, nyersz-e annál többet a lakásbiztosítás átkötésével, mint amennyivel megemelkedik a törlesztőrészleted a lakásbiztosítás felmondása miatt! Kis hitelösszegnél simán lehet, hogy felülmúlhatja a 0,5% kamatkedvezményt...
    
  • Amennyiben nem tudsz változtatni a hitel miatt, akkor nézesd át a meglevő lakásbiztosításodat hozzáértő szakemberrel és dolgozza át kedvezőbbre!
    
 • Ha mégis váltasz, akkor ellenőrizd a kötvényen, hogy az új szerződésben is rendben rákerült a hitelfedezeti záradék!

 

6. Vagyonvédelmed folyamatossága

 

 • Az ördög nem alszik, azt mondják. Tehát jobb, ha egyetlen napra sem maradsz biztosítás nélkül. Ugyanis az, hogy megkönnyítették a felmondást, nem jelenti azt, hogy ne kellene újat kötnöd. A lényeg, hogy lehetőséged van jobban választani, élj ezzel!
   
 • Kösd meg időben és folytatólagos dátummal az új lakásbiztosítást! Ne kockázatsd a védőhálódat!
   
 • Ennek másik véglete, amikor hónapokkal korábban átkötteti veled valaki a meglevő lakásbiztosításodat. Jó esetben előfedezettel. Rosszabb esetben csak megköti előbb, te meg fizetheted párhuzamosan a két szerződést a felmondhatóságig...

 

7. Régi a meglevő lakásbiztosítási szerződésed, ezer éve nem nézetted át

 

 • Mindenképp érdemes átnézetni hozzáértővel, mert tartalma elavulhatott, lehetnek sokkal jobb csomagok vagy sokkal jobban a te igényeidre szabható megoldások.
   
 • Valószínúleg az ár-érték arány már nagyon eltolódott és akár az is előfordulhat, hogy magasabb védettségi szint mellett is kevesebbet fizetsz, ha újat kötsz. Viszont legalább a biztosítási összegeket az újraépítési költségek elszállása miatt nézesd meg!
   
 • Egyáltalán nem biztos, hogy mindenképp az a legjobb, ha felmondod. Lehet, hogy elég átdolgoztatni a mostani igényeidre, amennyiben van erre lehetőség. Főként, ha azóta például napelemet tettetek fel vagy felújítottátok, korszerűsítettétek az ingatlan, vagy értékes berendezést vettél.
   
 • SŐT! Vannak olyan - ma már nem köthető - módozatok néhány biztosítónál, amelyek jobbak is lehettek, mint ami mostanság elérhető náluk (például kedvező díjon volt All Risk, de mostmár nincs). Ilyenkor nagy eséllyel jobban jársz az átdolgozással, aktualizálással. 

 

8. Eddig nagyon messze volt egymástól a lakásbiztosításod és az autód biztosításainak évfordulója

 

 • Sok esetben kedvezményt adnak a biztosító a gépjármű biztosítások kötésekor, ha például van már náluk lakásbiztosításod, vagy kötsz egyet bizonyos időn belül. Így ezzel a kampánnyal, ha az autód biztosítási szerződéseinek évfordulója például január-május van/lesz, akkor közelebb hozhatod hozzá a lakásbiztosításod évfordulóját  a márciusi felmondással (ehhez igazodik majd az új évforduló).
   
 • Ha ebben az évben esetleg ég nem is tudsz ebből előnyt kovácsolni, de jövőre már nagy valószínűséggel igen. Így akár 10-50%-kal is lehet kevesebb a köteleződ díja vagy csökkentheted a casco díjat is.

 

9. Több szerződésed is van annál a biztosítónál, ahol a lakásbiztosításod van

 

 • Jellemzően a biztosítók különböző kedvezményeket adnak azért, ha több szerződésed is van náluk (például cégként és magánszemélyként is, lakás mellett az utódat is ott biztosítod, van náluk élet-, egészség-, és/vagy balesetbiztosításod, stb.)
   
 • Ilyen esetben alaposan járj utána, hogy megemelkedik-e valamelyik biztosításod díja a felmondott lakásbiztosítási szerződés miatt. Amennyiben igen, matekolj, hogy az emelkedés ellenére megéri-e változatnod most!

 

10. Számodra fontos élet-, baleset, és/vagy egészségbiztosítási kiegészítő van a lakásbiztosításodban

 

 • Előfordulhat, hogy ezek csak bizonyos életkorig köthetők meg és azon már túl vagy. Ellenőrizd a választott új biztosító feltételeiben, hogy ott is bele tudod-e tetetni a szerződésbe. Ha nem tudod, és tényleg fontos, inkább dolgoztasd át a szerződést, ha lehet, ha nem akkor mérlegeld a megtartását.
   
 • Az is lehet, hogy ha bizonyos életkorig megkötötted azt a kiegészítőt, akkor tovább élvezheted a védelmét, mintha mostani életkorod szerint kötnéd. Fontold meg, érdemes változtatni rajta!
   
 • Ha a megkötése óta történt olyasmi (betegség vagy baleset), ami miatt mostmár nem tudnál új élet-, baleset-, és/vagy egészségbiztosítási kiegészítőt, de a meglevő még térít a bajban, akkor tényleg gondold át, megéri párszáz forint vagy akár több, hogy feladd ennek biztonságérzetét.

 

 

Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás hátrányai a népszerűsítés ellenére

 

 

A rendelet által gerjesztett hullámra felült az MNB, és nem titkolt cél, hogy minél többen válasszanak inkább Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítást. Ugyanakkor fontos tisztán látnod azt is, hogy milyen hátrányai vannak az MFO-nak:

 

 • nem tartalmazza az összes olyan káreseményt az alapcsomagja, amik könnyen előfordulhatnak
   
 • bizonyos kiegészítők ingyenes tehetők az alapcsomag mellé, bizonyos kiegészítők csak külön díjért - azonban az összehasonlíthatóság miatt konformizált, vagyis sok olyan kiegészítő, ami a "normál" lakásbiztosításokba beletehető, itt nem elérhető
   
 • kizárólag lakott inagtlanra és a hozzátartozó melléképületekre, valamint az ezekben levő ingóságokra köthető meg - jelenleg nem lakott ingatlanra, nyaralóra, stb. nem, sőt, építés vagy átépítés alatt álló ingatlanra sem
   
 • bizonyos kockázatviselési helyeken megkötése tiltott
   
 • speciális igényeknek megfelelő lakásbiztosításként nem megfelelő (akár menet közben is érvénytelenné válhat emiatt)
  ,

 

Most akkor válts vagy ne válts?

 

 

Lakásbiztosítási kampány 2024, amikor tuti téged is felhívnak, hogy válts

 

 

Biztosan hívtak már azzal, hogy "tudok jobbat" és hipp-hopp kösd át ott és akkor gyorsan telefonon a meglevő szerződésedet. KÉRLEK, NE TEDD! Akármilyen hatásos sales dumát hadar el, akármilyen profi szakemberként nyomul, akármennyire igyekszik kihasználni, hogy a telefonon részben elhadart paramétereket úgysem jegyzed meg - ebben csak vesztes lehetsz!

 

Először is, ha van saját profi és független (vagy akár függő) pénzügyi tanácsadód, akiben maximálisan megbízol, akkor maradj lojális és először őt kérdezd meg, először az ő ajánlatát nézd meg. Szerintem ez így korrekt :)

 

Ha nincs ilyen ember a környezetedben vagy úgy érzed, nem igazán érdekelte, hogy tényleg jó ajánlatot adjon, akkor keress mást - de válassz okosan. Nem tudod merre indulj?Kattints!  Itt vagyunk és segítünk!

 

Leegyszerűsítettük neked a konkrét ajánlatkérést is. Csak töltsd ki és küldd el nekünk ezt az űrlapot és küldjük az előzetes kalkulációt, ami után fel is vesszük veled a kapcsolatot a pontosítás érdekében:

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

(Szerző és képek: Czirákiné Kocsis Mónika - minden jog fenntartva (2024.01.15.))

Vissza

Címkék : lakásbiztosítás, lakásbiztosítás felmondása, MFO, Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás, biztonság, kockázat, vagyonbiztosítások, pénzügyi tanácsadás

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Magad vennéd a kezedbe a pénzügyeidet, hogy elérhesd az anyagi biztonságot vagy akár a pénzügyi szabadságot? Szívesen tanulnál, fejlődnél ennek érdekében? Megnyitottuk az Érted a Pénzed - Pénzügyi tudatosság Akadémiát!

 

Akadémia előfizetés

 

Szívesen kötöd saját magad a biztosításaidat? Használd utasbiztosítás, lakásbiztosítás, KGFB és CASCO biztosítás megkötéséhez kalkulátorunkat! Miért előnyösebb ez számodra, mint más internetes alkuszok felületei? Mert azonnali, korrekt ajánlatösszehasonlítást kapsz. Probléma esetén pedig ügyfélszolgáltaunk és mi magunk segítünk megoldani azt - legyen szó ügyintézésről, káreseményről, változtatásokról. Itt kezdd!:

 

KALKULÁTOR és Biztosításkötés

 

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

VAGY TANULJ és fejlődj saját időbeosztásod és tempód szerint! Ezt kínálja a pénzügyi tudatosság akadémiánk!

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek