Játékpénz vagy lehetséges azonnali fizetési eszköz QR kóddal? - BlockStock, BlockNote, BlockBen

Kategória: Befektetés | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Pihenj kicsit, és aranyozd be a jövőd - azonnali fizetési rendszer, ami Neked dolgozik

 

 

Nézzük hát meg, kamu kripto, kamu arany, vagy valós befektetési lehetőség? Játékpénz vagy lehetséges fizetőeszköz? Igyekszem megadni a választ ezekre a kérdéseidre, és arra, hogyan használd és hogyan tudsz vele pénzt keresni.

 

Lassan 1 év telt el azóta, hogy leültem beszélgetni a BlockBen 4 alapítója közül kettővel - @Krocsek Attilával és @Nagy Istvánnal. Azóta további fejlesztések zajlottak, és zajlanak jelenleg is a cégnél.

 

Előző írásaimataz interjúkkal itt tudod elolvasni:

 

Ha kérdéseid vannak, tedd fel itt a cikk alatt. Ha szívesen csatlakoznál vagy több infót szeretnél, kattints:

 

Érdekel a BlockStock!

 

 

BlockBenPay, Revolut, Transferwise, Barion, QR kódos fizetési mód, és társai - a mindent felforgató blockchain, a nyílt bankolás és az online fizetési rendszerek

 

 

Játékpénz vagy lehetséges azonnali fizetési eszköz QR kóddal? - BlockStock, BlockNote, BlockBen

QR kód - egyszerűen, gyorsan beolvasható, csak a mobilodon levő kamera és kódolvasó app kell hozzá

 

 

Ugye hallottál már a Revolut vagy a Transferwise előnyeiről? Használtad már a Barion, a PayPal vagy a Simple Pay fizetési rendszerét az online vásárlásaid során? Egyszerűbb, mint átutalni, nem?

 

 

Mi az előnye az elektronikus azonnali fizetési rendszereknek a hagyományos elektronikus bankolással szemben?

 

 

Vegyük például a Revolutot: ingyenes prepaid kártyát kapsz hozzá, amit feltölthetsz, és azonnal el is költheted róla a kívánt összeget. A számlát pedig percek alatt meg tudod nyitni. Ha nyitottál már bankban bankszámlát, akkor érted ennek a jelentőségét :)

 

Feltölteni csak saját számládról tudsz, de a Revolutos ügyfelek szabadon utalhatnak egymásnak pénzt ingyenesen. Sőt, a készpénzfelvétel havi 200€-ig ingyenes vele. A hitelkártyás feltöltés is vásárlásnak minősül rajta, így nem terhelik a hitelkártyás készpénzfelvét extra magas költségei sem.

 

A devizák váltása is sokkal kedvezőbb árfolyamon történik, mert közép árfolyamon számol. Viszont fontos, hogy figyelj a megadott ingyenességi limitekre...

 

A Revolutos feltöltés 150 devizanemben működik (öt fajta kriptovaluta is van közte), 2019. májusa óta pedig forintban is. Emellett elérhető rajta az ApplePay is.

 

Nagy előnye, hogy olyan helyzetben is segít, amikor a sima bankkártyával nincs megoldás. Például, ha buli után mindenki a saját részét fizetné ki a számlából. A Revolutnál ezt meg tudod csinálni. Van még benne költségvetés és malacpersely funkció is, melyekkel ellenőrizheted a kiadásaidat, és segít spórolni...

 

Ezek már ismert és működő alkalmazások, rendszerek. De nem állt meg a fejlődés...

 

2019. szeptember 14-én Magyarországon is megkezdődött a nyílt bankolás korszaka. Bevezetésre került a PSD2, vagyis az Európai Unió második pénzforgalmi irányelve.

 

A PSD2 Számodra azt jelenti, hogy ha Te, mint ügyfél, ha engedélyt adsz, akkor a számlatranzakciós adatokhoz más, külső szolgáltatónak is hozzáférést adhat a bankod. Ilyenek például már most is a különböző pénzügyi tervező és költségoptimalizáló rendszerek, amelyek összekapcsolhatók a bankszámláddal. 

 

2020. március 2-án pedig visszavonhatatlanul elindul az Azonnali Fizetési Rendszer (AFR), ami új korszakot nyit a bankolásban.

 

Ugyanis nem csak valós idejű átutalásokra ad lehetőséget, hanem innovatív, új megoldásokra is - például a QR kódos fizetésre.

 

Álljunk meg itt egy pillanatra...

 

 

Hogyan működik egy QR kódos fizetés? 

 

 

Ha pontosan tudod, lapozz tovább. Ha nem igazán, akkor leegyszerűsítve a következőkről van szó.

 

Az MNB a nyáron adott ki QR kód útmutatót, mely kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy az egységes szabályozás illeszkedjen az azonnali fizetési rendszerhez. Az útmutató a magyar azonnali fizetésnél alkalmazott QR-kód egységes adattartalmánál alkalmazandó mezőket, a kód egységes méretét, karakterkészletét írja le.

 

QR kódokat (pontkódokat) biztosan láttál már, hiszen egyre több helyen és széles célkörben alkalmazzák. Vannak jó kis applikációk, amikkel Te is könnyedén készíthetsz, ha szükséged van rá. Olyanokat, amilyeneket én kreáltam a képeken - olvasd be őket   :))

 

QR = quick response, vagyis gyors válasz. Ez egy kétdimenziós vonalkód (tulajdonképp pontkód), amely Japánból indult hódító útjára 1994-ben.

 

A gyorsasága mellett nagy előnye, hogy bárhonnan és bárhogyan beolvasható. Nem kell annyira figyelni a helyes tájolásra, hiszen magában a kódban is benne van. Sőt, a dekódoló programok még bizonyos mértékű mintázatvesztés esetén is képesek a helyes beolvasásra - mint a fenti képen (próbáld ki).

 

A magyar fejlesztésű dinamikus QR kód pedig már lehetővé teszi az azonosítást és a jogosultság ellenőrzését is egyszerre.

 

QR kódokkal gyorsabban beolvashatsz honlap címeket, szövegeket, telefonszámokat, e-mail címeket, események információit. Jól használható például események vagy tanfolyamok résztvevőinek rögzítéséhez is.

 

Csak egy QR kód olvasó program és egy kamerás okostelefon kell hozzá...

 

A fizetési folyamatban ez úgy néz ki, hogy például az üzletben legenerálják a fenti szabvány szerinti QR kódot, ami tartalmazza a fizetési megbízás megadásához szükséges adatokat. Te pedig a mobiloddal beolvasva megadod az összeget, majd pedig máris tudsz fizetni.

 

Másik lehetőség, hogy Te generálod a kódot, és indítasz vele fizetési kérelmet.

 

Így a QR kódos fizetés egyszerű, gyors, biztonságos, és olcsó alternatívája lehet hamarosan a bankkártyáknak, de még a készpénznek is...

 

A "mobilos" korosztályban már most is népszerűek az EMI (Electronic Money Institution) engedéllyel rendelkező pénzforgalmi szolgáltatók. 

 

Ezekkel online bank módjára készpénzt tudnak felvenni, deviza utalásokat tudnak kezelni, vagy bármit mást a hitelezésen kívül. Ilyenek a Revolut és a Barion, mára már több százezer felhasználóval, milliárdos forgalmakkal...

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

 

Mire jó a Blockchain technológia?

 

 

Játékpénz vagy lehetséges azonnali fizetési eszköz QR kóddal? - BlockStock, BlockNote, BlockBen

 

 

Ahogy korábbi cikkemben részletesen is beszéltünk róla, a blockchain (blokklánc) technológiát olyan rendszerekben célszerű alkalmazni, ahol kiemelkedő jelentősége van az adatok megmásíthatatlanságának

 

Ezek lehetnek különböző nyilvántartási rendszerek (például TAJ, gépjármű, szállítmányok, könyvelés, stb.), és persze pénzügyi tranzakciók.

 

Jelentősége abban áll, hogy pontosan és visszafejthetően tárol minden eseményt és információt, méghozzá szinte megváltoztathatatlanul és kitörölhetetlenül. Amennyiben bevezetésre kerülne a fent kiragadott nyilvántartásokban központilag, akkor megszűnnének például a TB csalások, az autók km óráinak visszatekergetése.

 

 

Bolckchain + QR kód = BlockBenPay

 

 

Ez a kombó egy gyors és biztonságos fizetési módot tesz lehetővé, jóval egyszerűbben és olcsóbban, mint a jelenlegi hagyományos rendszerek. Eszközigénye minimális, hiszen csak egy mobiltelefon és QR kód kell hozzá. 

 

Jelenleg még dolgoznak rajta a BlockBennél, de már Te is csatlakozhatsz elfogadóhelyként, ha szeretnél. Írj nekem ez ügyben! 2019. szeptemberében megtörtént a QR kód és a két faktoros autentikáció élesítése. 

 

Ennél többet most nem, de reményeim szerint hamarosan tudok majd mondani róla... :)

 

 

Összefoglalva a jövő bankolása és a fizetési trendek

 

 

Azt mondod, ez még nagyon sci-fi? Lehet... vagy mégsem...

 

Az MNB adatai szerint manapság még mindig készpénzzel történik a fizetési tranzakciók 75%-a. Csak minden második helyen van bankkártyás fizetési lehetőség. Sőt, a közüzemi díjak kifizetésében is 50-60% a sárga csekk és a készpénz aránya. Az online vásárlások 58%-a is még utánvétes, vagyis készpénzes.

 

Azt tapasztalom az üzleti beszélgetéseken, hogy ennek egyik oka a bizalmatlanság.

 

Azért, mert gyakran előfordul, hogy nem annyit vesznek le ezek a cégek például a csoportos beszedéssel, mint amennyi jogosan megilleti őket. Vagy azért, mert félünk az adataink ellopásától, félünk a visszaélésektől. Vagy azért, mert egyszerűen megingott a bizalom a bankokban, a webshopokban, a szolgáltatókban...

 

Másrészt még mindig szeretjük "érezni" a pénzt. Fizikailag is kézben tartva a pénzügyeinket.

 

Ugyanakkor már az én 50+ korosztályomban is sokan vagyunk, akik nem pazaroljuk az időt a csekkfeladás miatti sorbanállásra. Az utánunk következők pedig már egyre "digitálisabb" korosztályok...

 

A világ ebbe az irányba megy, és a szolgáltatóknak erre kell felkészülniük a lehető legjobban. Gyors, egyszerű, olcsó és biztonságos fizetési módokra van szükség...

 

 

 

 

BlockStock, BlockNote, Forint, Euro - BlockBenPay

 

 

Mi a BlockStock?

 

 

Részletesen bemutattam már Neked a BlockStockot, de vegyük át mégegyszer röviden...

 

A BlockStock (BSO) a BlockBen saját fejlesztésű blockchain platformján a tranzakciók hitelesítéséért felelős saját kriptoterméke. Elsődlegesen azért van rá szükség, mert nincs lehetőség bányászatra a BlockBennél.

 

A BlockStock felel a platformon lebonyolított eszköztranzakciókért. Úgy képzeld el, mintha minden tranzakciót, ami a platformon átmegy, két véletlenszerűen kiválasztott ember írna alá, hogy engedélyezze. Ez a BSO szerepe.

 

Kezdeti arany tartalma 10%, melyet növelnek a blockláncon átmenő tranzakciók (BSO értékesítés (vétel és eladás), BNO tranzakciók, BlockBen Pay tranzakciók, platformhoz csatlakozó új eszközök vagy kriptovaluták tranzakciói).

 

Ezek előre meghatározott % alapján töltik fel az arany "Pool"-t. Az ebben a Pool-ban összegyűlt aranyat pedig a rendszer egyenlő arányban osztja el a BlockStock-ok között. Így korlátlan és tartós növekedést biztosít a BlocStocknak, hiszen az érték nem áll meg 100%-nál...

 

Előre kibányászott mennyiség van belőle, ami összesen 1.850.000 db. Ebből 1.500.000 db kerül értékesítésre.

 

Ez azért fontos, mert ebben a magyar fejlesztésű, hivatalos, biztonságos és gyors platformban addig tudsz részesedést venni, amíg az eladott BlockStock-ok (BSO) darabszáma el nem éri ezt a mennyiséget. Utána már csak akkor, ha valaki eladja, és nyilván nem a mostani áron.

 

2019. januárjában még 20€ volt 1 db BSO, most ajánlón keresztül 39€ körül veheted meg (ajánló nélkül 56€). Ha nincs, aki segítsen, a linken regisztrálva ott leszek Neked.

 

Most még a kereskedési fázis előtt tudsz beszállni, ha regisztrálsz. Amennyiben kérdésed van, írj nekem, regisztrálni előtte itt tudsz:

 

Csatlakozom én is

 

 

Mi a BlockNote (BNO)?

 

 

Erről is beszéltünk már korábban. Részletesen bemutattam a BlockNote-ot, de foglaljuk össze újra...

 

A BlockNote egy digitális aranytermék, melyet a BlockBen forgalmaz. 1 BNO értéke megegyezik 0,1g arany értékével. A BlockNote (BNO) egy 100%-os aranyfedezettel rendelkező virtuális valuta (kriptovaluta).

 

Miért alkalmas arra, hogy fizetőeszközként használjuk? Mert viszonylag stabil, biztonságos és a blokklánca gyors.

 

A legismertebb kriptopénz, a Bitcoin (BTC), árfolyama attól függ, hogy éppen mennyire hisznek benne az emberek. Nincs mögötte semmilyen fedezet. Az ármozgást kizárólag a bizalom növekedése vagy hiánya okozza. 

 

Ráadásul elég nehéz például egy pizza vagy egy mozijegy árát BTC-ben kifejezni a nulla után 10 tizedesjeggyel:))

 

Ezzel szemben a BlockNote (BNO) árfolyama két tizedesjeggyel kifejezhető. Ha például az arany ára 13.000 Ft / gramm, akkor egy db BNO ára 130 Ft. Ezzel sokkal könnyebb számolni a pizza vagy a mozijegy áránál...

 

Emellett nem az emberek hangulata és bizalma határozza meg az árát, csak közvetetten. Valamennyire ez nyilván igaz, hiszen az arany köztudottan menekülő valuta. Ezt pedig befolyásolja az, hogy az emberek mit gondolnak az elkövetkező gazdasági folyamatokról. De ez a mozgás sokkal lassabb, és kevésbé van tele óriási kilengésekkel (kisebb volatilitású)...

 

Fontos tudnod, hogy ahhoz, hogy általános fizetési eszközként funkcionálhasson, gyorsaság (nagyon magas tranzakciószám egy másodperc alatt) és a biztonság.

 

A BlockNote blokklánca másodpercenként több tízezer tranzakciót képes kezelni, míg a Bitcoin blokklánca csak néhány százat percenként.

 

A biztonságot illetően pedig, nos, a Bitcoin esetén vannak problémák. A Bitcoin tulajdonosokat nem azonosítják be, nincs mögötte elérhető jogi személy. Ha eltűnik a pénzed vagy ellopják a Bitcoinokat a walletedből, nincs kihez fordulnod. Emellett pénzmosásra és kétes ügyletek finanszírozására is alkalmas lehet.

 

A BlockBen rendelkezik a szükséges EU hatósági engedélyekkel. Egy olyan pénzügyi vállalkozás, amely banki szintű előírásoknak is megfelel. A BlockNote-ot nem kell bányászni, a BlockStock hitelesíti a blokkláncban.

 

A BlockNote egyrészt biztonságos fizetési eszköz, másrészt egy kiváló (arany)befektetési lehetőség is...

 

 

Mi a BlockBenPay?

 

 

A BlockBenPay egy több eszközt is támogató digitális tárca (Wallet) - jelenleg BNO és EUR, de hamarosan HUF is.

 

Az eddig nyilvánosan elérhető információk alapján három típusa van a QR kódos fizetési módnak a BlockBenPay használatakor:

 

  1. statikus helyszíni fizetés (ez indul majd hamarosan) - ennél egyszerűen beolvasod az üzlet QR kódját (előre ismert összegekhez, borravalóhoz, támogatáshoz, adományokhoz jól használható)
     
  2. dinamikus helyszíni fizetés - egyedi kódot generál az üzlet minden fizetéshez, amit beolvasol és kifizeted az összeget (akár a sarki kis boltban is).
     
  3. dinamikus online fizetés - egyedi QR kód generálódik a kosárba tételkor, melynek beolvasásával fizetni tudsz az online vásárlások alkalmával (például webáruházak, előfizetéses rendszerek).

 

Ez a megoldás mindkét fél számára előnyös (eladó és vevő), mert azonnali, gyors, biztonságos és alacsony költségekkel jár. Nincs különleges eszközigénye (például nem kell POS terminál), többféle pénznemet és kriptopénzt is képes kezelni. Valódi ügyfél élményt ad és kényelmes :)...

 

Izgalmasan hangzik? Hívj, ha kérdésed van, vagy szívesen csatlakoznál :)

 

További nagy előnye, hogy a Walletben levő pénzek azonnal hozzáférhetők, a BlockBenPayt használók azonnali tranzakcióval tudnak egymásnak is pénzt utalni - jelenleg BNO-ban, de hamarosan más pénznemekben is. Ha pedig úgy gondolod, a BlockNote-odat fizikai aranyban is kikérheted...

 

 

Miért van akkora jelentősége az azonnali fizetési rendszereknek?

 

 

Játékpénz vagy lehetséges azonnali fizetési eszköz QR kóddal? - BlockStock, BlockNote, BlockBen

 

 

Ha vállalkozó vagy, ha munkavállaló vagy, biztosan hallottál már rémtörténeteket elhúzódó kifizetésekről és meg nem érkező, bár megígért pénzekről.

 

Előfordult már, hogy a főnököd nem tudott időben fizetést adni, mert nem kapta meg időben a beszállítóként már teljesített megbízás ellenértékét?

 

Voltál már dühös amiatt, hogy hétvégén nem tudsz áttenni a két bankszámlád között pénzt, pedig fontos lett volna, hogy elkerüld a késedelmi kamatot?

 

Szükség lett volna arra, hogy azonnal pénzt tegyél a gyermeked számlájára, mert ott áll egy fillér nélkül Párizsban, de hétvégén erre kis esélyed van?

 

Sorolhatnám még a példákat, biztosan Te is tudnád folytatni a sort...

 

A lényeg, hogy ennek vethet véget az azonnali fizetési rendszer. Persze tudom, van még mit fejlődni e téren Magyarországon. Elsősorban hozzáállásban. Hiszen mind a multi cégek, mind a bankok azt szeretik, ha ülhetnek egy kicsit a pénzeken kifizetés előtt. Hiszen addig is nekik dolgozik...

 

De valószínűleg a fiatalok körében és a KKV szférában gyorsan el fog terjedni :). Ugyanis elég hozzá egy mobiltelefon vagy egy okosóra. A KKV réteg költségérzékenységének pedig jót tesz az, hogy ezekkel a módszerekkel kevesebb köztes szereplő van fizetési rendszerben, ezáltal kevesebb a jutalék és a díj.

 

Ennek lehetsz már az elején a részese, és élvezheted később az anyagi előnyeit is, ha csatlakozol ehhez a magyar fintech rendszerhez, még most a kialakulás fázisában:

 

Visszahívást kérek

 

Pénzügyi tanácsadó, független pénzügyi szakértő vagy? Ásd bele magad jobban abba, miért is érdemes ajánlóként közreműködnöd:

 

Több információt kérek

 

A világ arra megy, és ezt erősítik a jegybankok is, hogy minél inkább visszaszoruljon a készpénz használata. Miközben kis hazánkban még gyerek cipőben jár a mobilos fizetés, a világban ez már elfogadott és hatalmas pénzforgalom bonyolódik rajta. Kínában például több, mint 12ezer milliárd dollár...

 

A már jól ismert elektronikus fizetési módokon felül (Revolut, Barion, Transferwise, SimplePay) a világban is, itthon is, hódít a PayPal, az AliPay, és a WeChat. Emellett már ma is jól működik Magyarországon az iCsekk rendszere, ahol a szolgáltatók számláit QR kódos fizetési rendszerben tudod kifizetni.

 

Lesznek jó, és kevésbé jó megoldások. Kikerülni biztosan nem tudjuk őket...

 

 

 

Pénzügyi tervezésednél erre is figyelned kell. Emellett azt gondolom, hogy pénzügyi céljaidnak megfelelően célszerű gondolkodnod a kriptopénzekkel / virtuális valutákkal kapcsolatban. 

 

Ha már rendben vagy az öngondoskodással, gondoskodtál saját magad és szeretteid biztonságáról a váratlan helyzetekre (betegség, munkanélküliség, vésztartalék), és megteremtetted az anyagi fedezetét a várható kiadásoknak (például gyermekeid tanulmányi és életkezdése, valamint a saját nyugdíjatok), akkor jöhetnek a befektetések.

 

A befektetési pénzügyi portfóliódnak joggal lehet része a kriptovaluta. Persze itt nem elsősorban a roppant kockázatos, fedezettel nem rendelkező, azonosítás nélküli kriptopénzekre gondolok. A Bitcoin (BTC), az Ethereum, és társai számomra inkább a rulett kategóriába tartoznak.

 

Csak akkor próbálkozz ezekkel, ha olyan befektetni való pénzed van, aminél bátran vállalsz kockázatot, és el tudod viselni azt is, ha elveszíted a kisebb-nagyobb részét. Kockázatos befektetés, amivel lehet sokat nyerni, de veszíteni is...

 

Ennél sokkal kevésbé kockázatos (ettől még ez is a kockázatos befektetési kategóriába tartozik!) a BlockStock (BSO) és a BlockNote (BNO). Az aranyfedezet stabilabbá teszi, a BlockBen pedig, mint cég, olyannak tűnik, amelynek van jövője. Valós piaci igényeket elégít ki, az alapítók pedig tudásukon felül a szívük-lelkük beleteszik a fejlesztésekbe...

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

(Szerző és képek: Czirákiné Kocsis Mónika - minden jog fenntartva (2019.12.28.))

 

Vissza

Címkék : blokklánc, blockstock vásárlás, blockstock, blocknote vásárlás, blocknote, blockchain, blockben regisztráció, blockben, blocbenpay, QR kódos fizetés, ePay, azonnali fizetési rendszer, befektetés, aranyfedezet, aranybefektetés, kriptovaluta, kriptopénz, BNO, BSO, pénzügyi tanácsadás, pénzügyi portfólió, pénzügyi célok, pénzügyek okosan, Revolut, wallet, stable coin, AFR

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

HITELKALKULÁTOR

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

KGFB / CASCO ajánlatot kérek

 

 

Szeretném a HELP kárképviseletet!

 

CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ!

 
Pénzügyi Navigátor csoport
Facebook-csoport · 298 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ha már unod a nyomulós ügynököket, valódi segítőkre és hiteles információkra van szükséged, csatlakozz hozzánk! A csoport célja, hogy összefogja és segítse azokat, akik tenni akarnak önmagukért és az anyagi függetlenségükért.  Csatlakozz Te is, ha szeretnél tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozni. Szeretettel látunk, ha szívesen beszélgetsz a pénzügyekről, és osztod meg a tapasztalataidat másokkal. A körülmények hibáztatása csak a pénzügyi kultúra legalsó foka, mi annál magasabbra törünk, mert hisszük, hogy lehetőségek és megoldások mindig vannak, csak meg kell találnunk őket és cselekednünk kell..
 

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

 

 

 

 

 

 

További véleményeket ügyfeleinktől és szakmabeliektől itt és itt olvashatsz rólunk, értékelést pedig a Google keresők számára itt adhatsz a képre kattintva:

Etikuspénzügyek.hu értékelése

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek