Lemaradsz, ha nem olvasod el!

Kategória: Hitelek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

LTP szerződés számlanyitási díj nélkül csak 2017. február 26-ig!

 

 

A Parlament által elfogadott, 2018.10.17. napján hatályba lépő 2018. évi LXIII. törvény értelmében 2018.10.16. napját követően megkötött lakás-előtakarékossági szerződések esetében a lakás-előtakarékoskodót állami támogatás nem illeti meg. Továbbá a törvény hatályba lépését megelőzően kötött lakás-előtakarékossági szerződésednél, ha meghosszabbítod a megtakarítási idejét, erre a meghosszabbított megtakarítási időre sem illeti meg az állami támogatás.

 

2018.10.17. napjától a blogomon elérhető cikkek az LTP állami támogatásával kapcsolatban a korábban megkötött szerződésekre vonatkozóan tájékoztató jellegűek.

 

Sajnos ez akció már nem érvényes. 2019-ben a lakástakarékok a lakástakarékok megújultak. A cikk tartalma a 2018.10.16-ig megkötött lakástakarék szerződésekre érvényes.

 

Az aktuális módozatokról és akciókról itt olvashatsz bővebben.

 

Amennyiben konkrét és részletes információkat keresel a lakástakarék-pénztári konstrukciókkal kapcsolatban, akkor ezeket könnyedén megtalálod új weboldalam LTP menüpontjában.

 

Ha szívesen vennéd a segítségemet ez ügyben, írj nekem, hívj fel, vagy töltsd ki kérdőívemet!

 

Kitöltöm a kérdőívet

 

Pénzügyi tanácsadási szolgáltatásommal kapcsolatban itt találod a bővebb információkat.

 

Jelenleg úgy, hogy nem kell az ERSTE banknál hozzá bankszámlát nyitnod, vagyis bármilyen bankszámláról fizetheted csoportos beszedéssel a megtakarításod, egyet lakástakarékpénztár kínálja a szerződéskötés lehetőségét 0 Ft számla nyitási díjjal. Ez, az ERSTE Lakástakarékpénztár.

 

 

Miért lakástakarék?

 

 

4 éves tartammal jelenleg biztosan nem találsz ennél magasabb betéti kamatot, mai garantált is. Ez a megtakarítás is az öngondoskodási formák közé sorolható, hiszen felkészülhetsz vele egy jövőbeli lakásvásárlásra vagy felújításra.

 

Bizonyos esetekben tökéletes megoldás gyermeked életkezdéséhez, hiszen más megtakarításaid kiegészítéseként ezzel segíted az önálló lakáshoz jutását. Ezzel kapcsolatban olvasd el cikkemet, melyben ahhoz adok támpontokat, hogy mikor válaszd ezt a megoldást és mikor ne!

 

 

Lemaradsz, ha nem olvasod el!

 

 

Mit jelent ez Neked?

 

 

A számlanyitási díj a szerződéses összeg 1%-a, ami egy átlagos 4 éves szerződés esetén kb. 30.000 Ft-ot jelent. Ez egy 4 fős családra 120.000 Ft kifizetését terheli a megtakarítások elindításakor!

 

Még 2017. február 26-ig van lehetőséged megúszni ezt a díjat! Vedd fel velem a kapcsolatot itt,  vagy írj és visszahívlak!

 

Lehet, hogy most Te is arra várnál inkább, hogy a törvényi változás alapján majd júliusban kötöd meg, hisz lecsökken a kiutalási időszak 2 hónapra. Döntsd el, számodra melyik az előnyösebb! Tervezd meg tudatosan a pénzügyeidet a pénzügyi céljaidnak megfelelően!

 

 

Mit jelent ez a változás?

 

 

Ha most 2017. februárjában megkötöd a szerződést és még februárban be is fizeted az első megtakarítási részt, akkor egy 4 éves tartam esetén a kiutalási időszakod 2021. Február 1-jén indul. Ez annyit jelent, hogy a 90 nap letelte után, akár 2021. május 1-jén hozzájutsz a szükséges összeghez, ami viszonylag ideális időpont akár építkezéshez, akár felújításhoz és korszerűsítéshez. Emellett most mindez nem kerül az induláskor egy vagyonba...

 

Júliustól a kiutalási időszak 2 hónapra csökken az LTP szerződések esetében. Ha júliusban kezded el a megtakarítást, akkor a kiutalási időszakod szeptemberre ér véget, akkor jutsz majd a pénzhez...

 

Olvass tovább, mit nyújt, miért jó és nézd meg a 4 lakástakarék pénztár összehasonlító táblázatát!

 

Ha pedig a 2019-ben érvényes összehasonlításokat szeretnéd megnézni, iratkozz fel információs hírlevelemre. Azonnal letöltheted őket. Ezentúl a pénzügyekkel kapcsolatos hírek, tippek, és hasznos információk hetente érkeznek hozzád. Kattints :)

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

 

Lemaradsz, ha nem olvasod el!

 

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

(Szerzői jog által védett saját tartalom. Szerző: Czirákiné Kocsis Mónika - (utoljára frissítve 2019.06.02.))

Vissza

Címkék : LTP, lakástakarék, öngondoskodás, ERSTE, magas betéti kamat, lakásvásárlás, lakásfelújítás, tanacsadas, megtakaritas, gyermeknek megtakarítás, pénzügyi tervezés, pénzügyi célok, pénzügyi tanácsadás, gyermek életkezdése, gyermekcélú előtakarékosság, lakashitel, lakáscélú megtakarítás, lakástakarékpénztár, lakáselőtakarékosság, lakástakarék kalkulátor, legjobb lakástakarék

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

HITELKALKULÁTOR

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

KGFB / CASCO ajánlatot kérek

 

 

Szeretném a HELP kárképviseletet!

 

CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ!

 
Pénzügyi Navigátor csoport
Facebook-csoport · 298 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ha már unod a nyomulós ügynököket, valódi segítőkre és hiteles információkra van szükséged, csatlakozz hozzánk! A csoport célja, hogy összefogja és segítse azokat, akik tenni akarnak önmagukért és az anyagi függetlenségükért.  Csatlakozz Te is, ha szeretnél tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozni. Szeretettel látunk, ha szívesen beszélgetsz a pénzügyekről, és osztod meg a tapasztalataidat másokkal. A körülmények hibáztatása csak a pénzügyi kultúra legalsó foka, mi annál magasabbra törünk, mert hisszük, hogy lehetőségek és megoldások mindig vannak, csak meg kell találnunk őket és cselekednünk kell..
 

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

 

 

 

 

 

További véleményeket ügyfeleinktől és szakmabeliektől itt és itt olvashatsz rólunk, értékelést pedig a Google keresők számára itt adhatsz a képre kattintva:

Etikuspénzügyek.hu értékelése

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek

Élményeim a Bankárképzőben
2020 június 15 06:30:00