...

Tudsz úgy hatni, mint az első csók?

Kategória: Tanácsadóknak | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A profi pénzügyi tanácsadó nem egyéjszakás kalandot keres, hanem boldog "párkapcsolatra" törekszik! 

 

Hogy jön ez ide? 

Az első találkozó az ügyféljelölttel olyan, mint az első randi. Fontos az első benyomás és a bizalom kiépítése, ha nem csak egy alkalomra akarod megszerezni őt. El kell érned, hogy csak Téged akarjon. El kell érned, hogy alig várja az "első csókot". Ha pedig ez megtörtént, akkor többé szóba se álljon mással! Képes vagy erre vagy csak szeretnéd elérni? Pénzügyi tanácsadóként szeretnél profi karriert építeni?

 

Tudsz úgy hatni, mint az első csók?

 

Mire van szükséged a hosszútávú és boldog "párkapcsolathoz"?

 

Az alapokon túl - jó megjelenés, határozottság, szakmai tudás, intelligencia, segítőkészség, érdeklődő és "nyomulásmentes" hozzáállás - arra, hogy szinte az összes pénzügyi problémájára megoldást tudj adni. Vagyis ne csak egy pénzügyi megoldást kínálj, hanem élet-, egészség-, vagyon- és felelősségbiztosítást, hitelt, bankszámlát, lakástakarékot, kincstárjegyet, értékpapírszámlát, befektetési alapot, TBSZ-t, NYESZ-t, vállalkozói pénzügyi megoldásokat - pontosan azt, amire szüksége van, teljesítve szinte minden vágyát, mint a jó szexben. Így vonható párhuzam a szex és az értékesítés között...

 

Ebben segítünk Neked, nálunk elérheted mindazt, amit szeretnél:

 

  • Teljeskörűen szeretnéd kiszolgálni az ügyfeleidet, de most nincs erre lehetőséged, ezért ügyfelet veszítesz? - 17 biztosító, 11 bank, mind a 4 lakás takarékpénztár, ERSTE Befektetési ZRt. kínálata nálunk 
  • Speciálisan egy területhez értesz (hitelezés, céges ügyfelek, befektetések)? - gondolkodj csapatban! Te foglalkozz csak azzal és légy kiemelkedő szakértője, a csapattagok pedig segítenek a többi terület kiszolgálásában!
  • Csalódtak az ügyfeleid a UL-ben, ezért nem tudsz nekik segíteni befektetéssel? - a tőkepiaci regisztráció független a biztosításközvetítői és a pénzügyi közvetítéstől. Vagyis, ha maradnál ott, ahol épp dolgozol, de szeretnéd ezzel is kiszolgálni ügyfeleidet és a saját belső szabályaitok nem tiltják, akkor nálunk erre is van lehetőséged! Nem kell céget váltanod, mégis adhatsz neki különböző befektetéseket!
  • Úgy érzed, többre vagy hivatott? A felülről jövő nyomás és a teljesítménykényszer megbénít? Nem érdeklik a felső vezetést a hálózat problémái? Sosem tudod miért mennyi jutalékot kapsz majd? - képzésekkel, szakmai támogatással, inspiráló vezetőkkel, korrekt és pontos elszámolással, címanyag lehetőségével segítünk sikeressé válni és elérheted a céljaidat.
  •  

Gyere és csatlakozz hozzánk! Csak Téged akarnak majd az ügyfeleid! Felejthetetlen leszel, mint az első csók és mint a jó szex!

 

Mutasd meg, hogy közénk való vagy! KÜLDD EL jelentkezésedet és szakmai önéletrajzodat e-mailben vagy TÖLTSD KI kérdőívemet 2017.04.30-ig!

Van olyan ismerősöd, akinek jól jönne ez a lehetőség? Küldd el neki és OSZD MEG a Facebook-on is!

 

Szívesen dolgoznék veled!

 

Tudsz úgy hatni, mint az első csók?

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

Vissza

Címkék : tanácsadás, pénzügyi tanácsadói karrier, profi pénzügyi tanácsadó, karrier, szex és értékesítés, pénzügyi tanácsadó, legjobb munka, dolgozz velünk, munkatársakat keresek

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Magad vennéd a kezedbe a pénzügyeidet, hogy elérhesd az anyagi biztonságot vagy akár a pénzügyi szabadságot? Szívesen tanulnál, fejlődnél ennek érdekében? Megnyitottuk az Érted a Pénzed - Pénzügyi tudatosság Akadémiát!

 

Akadémia előfizetés

 

Szívesen kötöd saját magad a biztosításaidat? Használd utasbiztosítás, lakásbiztosítás, KGFB és CASCO biztosítás megkötéséhez kalkulátorunkat! Miért előnyösebb ez számodra, mint más internetes alkuszok felületei? Mert azonnali, korrekt ajánlatösszehasonlítást kapsz. Probléma esetén pedig ügyfélszolgáltaunk és mi magunk segítünk megoldani azt - legyen szó ügyintézésről, káreseményről, változtatásokról. Itt kezdd!:

 

KALKULÁTOR és Biztosításkötés

 

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

VAGY TANULJ és fejlődj saját időbeosztásod és tempód szerint! Ezt kínálja a pénzügyi tudatosság akadémiánk!

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek