...

Te lehetsz a következő, aki milliókat kap - NOK sorsolás

Kategória: Pénzhírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Megvehetik álmaik otthonát! - működik a lakáslottó

 

 

Lezajlott az első kiválasztás a Nemzeti Otthonteremtő Közösség (NOK) ősszel indult csoportjában. 

 

Nem olyan rég még csak arról írtam, hogy ott jártam a főpróbán. Most az eredményekről tudok beszámolni. 

 

180 taggal indult el az első csoport, akik mindannyian 180 hónapos szerződést kötöttek azért, hogy kamatmentes kölcsönnel és 3.000.000.- 4.500.000 Ft állami támogatással megvehessék újépítésű otthonukat. 

 

23 család kezdheti megkeresni álmai otthonát. Ennyien jutottak hozzá ugyanis az első sorsoláson közösségi finanszírozásból a szerződött összeghez és az állami támogatáshoz.

 

 

 

Te lehetsz a következő, aki milliókat kap - NOK sorsolás

Az első kiválasztás a NOK-nál (Fotó: Kleinhappel Frigyes/ Central NOK Zrt.)

 

 

Működik és sikeres a lakáslottó

 

 

Ezzel az alcímmel láthattad a riportot a TV2 csatornán. Amennyiben Te is azok közé tartozol, akik azért nem csatlakoztak az első csoporthoz, mert kíváncsiak voltak előbb arra, hogyan is fog mindez megvalósulni, akkor most már egyértelműen látszik, hogy igen sokaknak vált valósággá az álma. Megkapták a jutalmat a bátorságukért...

 

Ha még mindig szükséged van néhány információra a döntésedhez, akkor ismételjük át röviden és tényszerűen, mi is a NOK:

 

 • közösségi finanszírozásban vehetnek a csoport tagjai új építésű lakást,
   
 • 120 vagy 180 hónapos kamatmentes kölcsönre kötsz szerződést,
   
 • a szerződésben azt vállalod, hogy fizeted havonta a részleteket, a szervezési díjat és a hitelfedezeti biztosítást,
   
 • a szerződött összegre 30%, maximum évi 300.000 Ft állami támogatást kapsz,
   
 • 3 havonta tartanak kiválasztást, melyen legalább 1 fő sorsolt és 2 fő licitáló megkapja az állami támogatással növelt szerződött összeget,
   
 • akkor vagy jogosult arra, hogy kiválasztásra kerülj, ha már befizetted a futamidő 20%-ára jutó részleteket, de ezt egyösszegben is megteheted akár
   
 • a kiválasztástól számítva 1 éved van megtalálni és megvásárolni álmaid otthonát,
   
 • minden sorsoláson kiosztják az addig összegyűlt teljes összeget.

 

Ha számokban nézzük, akkor egy 180 hónapos, 15 millió forintos szerződés esetén 19,5 millió forintból gazdálkodhatsz.

 

Ehhez a pénzhez a tagsági szerződés aláírása és a csoport elindulása után akár 3 hónappal már hozzájuthatsz.

 

Ebben a fantasztikus érzésben volt része 2018.március 21-én 23 tagnak, vagyis 23 családnak. A sorsoláson készült videót itt nézheted meg.

 

 

Mit szólnál hozzá, ha legközelebb Te lennél az, aki milliókat kap?

 

 

Te lehetsz a következő, aki milliókat kap - NOK sorsolás

Te is lehetsz kiválasztott (Fotó: Kleinhappel Frigyes/ Central NOK Zrt.)

 

 

Az a helyzet ugyanis, hogy hamarosan zárják a második csoportot. Már csak néhány tag kell hozzá.

 

 

 

 

Akár már most elkezdhetsz nézelődni, hogy milyen az a lakás, amit elképzelsz magatoknak, vagy ami ideális lenne bérbeadásra. Tervezd meg, hol lennétek a legboldogabbak vagy mi mindent tudnál fedezni a kapott bérleti díjból. 

 

Az is lehet a terved, hogy egyszer majd ez a lakás a most még picinyke gyermekedé lesz, addig pedig a bérbeadásból származó pénzből megalapozhatod a jövőjét is, legyen szó a tanulmányainak finanszírozásáról vagy az életkezdéséről.

 

Igaz ugyan, hogy nem tudhatod pontosan, hogy Fortuna mikor áll melléd. Lehet, hogy 4-5 év múlva, de lehet, hogy 3 hónap múlva, mint ez a 23 család esetében.

 

De egy biztos. Itt előbb vagy utóbb mindenki biztosan lakáshoz jut. Minden tag megkapja a jogosultságot és az állami támogatást.

 

Amennyiben Téged is érdekelnek a részletek, hívj fel vagy írj nekem és segítek megvalósítani ezt a pénzügyi célodat!

 

Ha ott akarsz lenni a következő sorsoláson, vagyis meg akarod adni az esélyt Magadnak arra, hogy akár 3 hónap múlva megvedd azt a klassz, új házat / lakást, amit már kinéztél, akkor MOST itt van a lehetőség a második csoporttal! Április 1-től visszavonásig még 40% szervezési díj kedvezménnyel a teljes futamidőre!

 

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

 

Móni

 

 

 

További cikkeim a NOK-ról:

 

Ki és mekkora eséllyel indul az első sorsoláson a NOK-nál?
 

Jól jön 4.500.000 Ft állami támogatás akár 3 hónap múlva? Ismét NOK akció!
 

Új ingatlanba fektetnéd a pénzed? - ne veszíts el akár 2 millió Ft-ot
 

Nyitási akcióval milliókat spórolhatsz - lakáshitel, LTP, NOK
 

Állami támogatás vagy állami lakás lottó? - NOK
 

Milliókat ad az állam lakáshoz jutásra - számoljunk!

Vissza

Címkék : NOK, nemzeti otthonteremtő közösség, lakáslottó, új lakásvásárlás kamatmentes részletre, lakásvásárlás, pénzügyi célok

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Magad vennéd a kezedbe a pénzügyeidet, hogy elérhesd az anyagi biztonságot vagy akár a pénzügyi szabadságot? Szívesen tanulnál, fejlődnél ennek érdekében? Megnyitottuk az Érted a Pénzed - Pénzügyi tudatosság Akadémiát!

 

Akadémia előfizetés

 

Szívesen kötöd saját magad a biztosításaidat? Használd utasbiztosítás, lakásbiztosítás, KGFB és CASCO biztosítás megkötéséhez kalkulátorunkat! Miért előnyösebb ez számodra, mint más internetes alkuszok felületei? Mert azonnali, korrekt ajánlatösszehasonlítást kapsz. Probléma esetén pedig ügyfélszolgáltaunk és mi magunk segítünk megoldani azt - legyen szó ügyintézésről, káreseményről, változtatásokról. Itt kezdd!:

 

KALKULÁTOR és Biztosításkötés

 

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

VAGY TANULJ és fejlődj saját időbeosztásod és tempód szerint! Ezt kínálja a pénzügyi tudatosság akadémiánk!

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek