...

Szeretnél Te is 30%-os állami támogatást?

Kategória: Hitelek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Neked jár már a 30% állami támogatás? - Most még megspórolhatsz 30-80.000 Ft-ot!

(Szerzői jog által védett saját tartalom. Szerző: Czirákiné Kocsis Mónika)

 

 

A Parlament által elfogadott, 2018.10.17. napján hatályba lépő 2018. évi LXIII. törvény értelmében 2018.10.16. napját követően megkötött lakás-előtakarékossági szerződések esetében a lakás-előtakarékoskodót állami támogatás nem illeti meg. Továbbá a törvény hatályba lépését megelőzően kötött lakás-előtakarékossági szerződésednél, ha meghosszabbítod a megtakarítási idejét, erre a meghosszabbított megtakarítási időre sem illeti meg az állami támogatás.

2018.10.17. napjától a blogomon elérhető cikkek az LTP állami támogatásával kapcsolatban a korábban megkötött szerződésekre vonatkozóan tájékoztató jellegűek.

 

A jelenleg (2019-ben) elérhető lakástakarék konstrukciókról összehasonlítást itt találsz. 2024-es összehasonlításomat pedig itt olvashatod.

 

Jól jönne a segítségetek, Móni!

 

Ez az akció már lejárt, a 2018 végén érvényes, a törvény módosítása előtti aktuális kedvezményekről itt írok. 

 

Már sokan tudják, lehet, hogy Te is, mennyire hasznos az LTP szerződés.

 

Én még kezdő koromban egy idős nénitől tanultam meg, hogy nem csak annak van rá szüksége, aki lakást akar venni. Ő azt mondta, amikor 76 évesen lejárt az előző lakástakarék pénztári szerződése és megkötöttük a következőt, hogy azért csinálja így, mert kicsi a nyugdíja és abból nem tudná elvégezni a házon szükséges javításokat. Így azonban havi pár ezer Ft belefér, amit 30%-kal növelten megkap és abból 4 évente megcsináltatja, amit kell.

 

Azóta nekem is van mindig és fontosnak tartom, hogy aki csak tud, éljen azzal, hogy 30%-ot ad az állam erre! Ráadásul egy 4 fős család akár 32millió Ft-ot is összerakhat belőle lakáscélra!

 

Összehasonlítva a 4 lakástakarék pénztár által nyújtott lehetőségeket pl. 4 éves megtakarítási időszakra, nézd meg a képen és döntsd el, megéri-e Neked most még élni ezzel a lehetőséggel?

 

 

Szeretnél Te is 30%-os állami támogatást?

 

A teljes összehasonlító táblázatot 4, 6, 8 és 10 éves megtakarítási időszakra letöltheted új weboldalam Tudástárjából!

 

Mi az, amit fontos tudnod az ERSTE Lakástakarék pénztári szerződéssel kapcsolatban?

 

0 Ft számlanyitási díj feltételei - ez sajnos már lejárt, jelenleg 1 havi megtakarítási összeggel egyenlő a díj 6 év vagy annál hosszabb futamidő esetén.

 • csoportos beszedéssel történő díjfizetés bármilyen bankszámláról
 • annak vállalása a futamidő végéig, hogy fizetni is fogod ill. nem csökkented a megtakarítás összeg
 • e-mailes marketing nyilatkozat (később lemondhatod)

Szeretnél Te is 30%-os állami támogatást?

 

 

Mit nyújt az LTP?

 

 • 30 % állami támogatás a 2018.10.16-ig megkötött szerződésekre az eredeti futamidő végéig
 • OBA (Országos Betétbiztosítási Alap) garancia
 • A megtakarítás teljes egészében kamatadó és EHO mentes
 • 0 Ft számlanyitási díj - nem feltétel a bankszámla nyitás!
 • magas EBKM

 

Kinek ajánlom az LTP-t?

 

 • Neked, ha van bármilyen lakáscélod (vásárlás, építés)
   
 • Neked, ha közeli hozzátartozóidnak segítenél lakáscéljukban (gyermekeid, unokáid, szüleid, nagyszüleid, testvéred)
   
 • Neked, ha szívesen vennél 30% állami támogatást a rendszeres felújításokhoz (festés, ablakcsere, szigetelés, beépített bútor, tetőjavítás, kerítés, fürdőszoba, beépített gépek, stb.)
   
 • Neked, ha rövidtávú megtakarításban a legjobb betéti kamatmutatóval rendelkező terméket keresed (úgyis lesz mire felhasználnod)
   
 • Neked, ha már tudod (vagy még nem, de lehet), hogy hitelre is szükséged lesz a lakáshoz, mert fix 4,9%-os kamattal, előre rögzített törlesztő részletekkel és futamidővel veheted majd fel.
   
 • Neked, ha van lakáscélú kölcsönöd, mert betörlesztheted a hitelbe, így csökken majd a törlesztő részleted vagy rövidül a futamidőd.

 

Most még 2018. február 26-ig van lehetőséged megspórolni a 30-80.000 Ft számlanyitási díjat, ami ha mondjuk 4 fős a családod, akár 120-320.000 Ft-ot is jelenthet. Ez sajnos már lejárt.

 

Az aktuális akciókkal kapcsolatban vedd fel velem a kapcsolatot itt vagy írj és visszahívlak!

 

 

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

Vissza

Címkék : öngondoskodás, lakásvásárlás, lakástakarék, lakásfelújítás, LTP, ERSTE, magas betéti kamat, pénzügyi tudatosság, pénzügyi célok, pénzügyek, pénzügyek okosan, pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás, lakáscélú megtakarítás, lakástakarékpénztár, lakáselőtakarékosság, lakástakarék kalkulátor, ERSTE lakástakarék

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Magad vennéd a kezedbe a pénzügyeidet, hogy elérhesd az anyagi biztonságot vagy akár a pénzügyi szabadságot? Szívesen tanulnál, fejlődnél ennek érdekében? Megnyitottuk az Érted a Pénzed - Pénzügyi tudatosság Akadémiát!

 

Akadémia előfizetés

 

Szívesen kötöd saját magad a biztosításaidat? Használd utasbiztosítás, lakásbiztosítás, KGFB és CASCO biztosítás megkötéséhez kalkulátorunkat! Miért előnyösebb ez számodra, mint más internetes alkuszok felületei? Mert azonnali, korrekt ajánlatösszehasonlítást kapsz. Probléma esetén pedig ügyfélszolgáltaunk és mi magunk segítünk megoldani azt - legyen szó ügyintézésről, káreseményről, változtatásokról. Itt kezdd!:

 

KALKULÁTOR és Biztosításkötés

 

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

VAGY TANULJ és fejlődj saját időbeosztásod és tempód szerint! Ezt kínálja a pénzügyi tudatosság akadémiánk!

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek