...

5 cikk arról, mi mindent kell tudnod a hitelfelvételkor

Kategória: Pénzhírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Hogyan találd meg a legjobb hitelt?

 

 

Milyen szempontokat vegyél figyelembe a hitel kiválasztásakor? Mi mindenre kell figyelned? Vegyük sorra, mit tegyél, mielőtt hitelfelvételre adnád a fejed, majd nézzük meg azt is, hogyan válaszd ki a Neked való hitelt! Olvasd el a cikksorozatom és növeld vele pénzügyi tudatosságodat!

 

Manapság szinte minden média csatornán ömlenek Feléd a jobbnál jobb ajánlatokkal csábító reklámok, miszerint csakis a különböző hitelekkel érheted el a céljaidat.

 

 

Valóban sokszor van létjogosultsága a hitelnek, de azt azért alapesetben megkérdőjelezem, hogy kölcsönből kell finanszíroznod a karácsonyi ajándékokat vagy a családi nyaralást...

 

 

5 cikk arról, mi mindent kell tudnod a hitelfelvételkor

Ne írd alá anélkül, hogy nem tájékozódtál, mert dróton fognak rángatni...

 

 

Ezt a cikksorozatot most azért írom, hogy nézzük meg együtt, mikor érdemes a hitelfelvételt választanod és mikor nem.

 

 

Egy hitel komoly döntés, hiszen évekre, sőt, akár évtizedekre elkötelezed Magad. Egy rossz döntés milliókba kerül, ha pedig túlvállaltad Magad és nem tudod fizetni, akkor elveszítheted a zálogként felajánlott autódat, ingatlanodat, vagyis akár az otthonodat is!

 

Ez csakis tudatos pénzügyi döntés lehet, melynél felkészültél a váratlan eseményekre is. Mikor és melyik a legjobb hitel Számodra? Olvasd el írásaimat!

 

Megmutatom azt is, hogy mik a főbb hitelfajták  és mire figyelj, amikor nekifutsz, hogy kiválaszd a legjobb hitelt. Erről szól az első rész.

 

Pénzügyi tanácsadásaim során sokszor találkozom téves elképzelésekkel a hiteleket illetően. Ezért a továbbiakban pedig sorra vesszük a különböző gyors hitelek előnyeit és a hitelfelvétel buktatóit is.

 

Egy külön részt szentelek majd a jelzáloghiteleknek, valamint a vállalkozói hiteleknek.

 

Végül pedig sorvezetőt adok Neked ahhoz, hogy mi alapján válassz a rengeteg csábító ajánlat közül, ha egyedül akarsz nekifutni a hitelfelvételnek...

 

1. rész - 11 tipp, mielőtt hitelt vennél fel, avagy a körültekintő hitelfelvétel alapszabályai
 

2. rész - Buktál már el? - hitelkártya, személyi kölcsön útvesztői
 

3. rész - Milliós különbségek a jelzáloghiteleknél - lakáshitelek és fogyasztóbarát hitelek összehasonlítása 
 

4. rész - Vállalkoznál, de nincs miből? - hitelek, lízing, pályázat
 

5. rész - Hitelcsapda és buktatók, melyik a legjobb hitel - készülj fel! 

 

Frissítés 2021

További cikkek a hitelfelvétellel kapcsolatban, melyekből fontos információkat, összehasonlítókat és szempontokat kaphatsz:

 

 

Amennyiben segítségre van szükséged a banki ajánlatok átláthatatlan szövevényében, írj nekem vagy hívj a 06-30-565-5402 telefonszámon! Segítek eligazodni és megtalálni a legjobb hitelt Számodra.

 

 

5 cikk arról, mi mindent kell tudnod a hitelfelvételkor

 

 

Ha több témakörben is szeretnél információkat, akkor töltsd ki kérdőívemet és iratkozz fel hírlevelemre!

 

Kitöltöm a kérdőívet

 

Előre is köszönöm, hogy megosztod cikkemet és ezzel sokaknak segítesz abban, hogy ők is tisztában legyenek ezekkel a fontos szempontokkal!
 

Töltsd le költségvetési kalkulátoromat, hogy lásd hogyan is állsz a bevételeiddel és kiadásaiddal. Amennyiben pedig a számokat látva úgy érzed, segíteni tudok Neked, ehhez pénzügyi tanácsadási szolgáltatásommal kapcsolatos információkat itt találod.

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

Vissza

Címkék : hitelfelvétel, jelzalog, kolcsonok, tanacsadas, pénzügyek okosan, legjobb hitel, költségvetéshez kalkulátor, tudatos pénzügyi döntés, hitelfelvétel buktatói, vállalkozói hitelek, pénzügyi tanácsadó, lakáshitelek összehasonlítása, pénzügyi tanácsadás

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Magad vennéd a kezedbe a pénzügyeidet, hogy elérhesd az anyagi biztonságot vagy akár a pénzügyi szabadságot? Szívesen tanulnál, fejlődnél ennek érdekében? Megnyitottuk az Érted a Pénzed - Pénzügyi tudatosság Akadémiát!

 

Akadémia előfizetés

 

Szívesen kötöd saját magad a biztosításaidat? Használd utasbiztosítás, lakásbiztosítás, KGFB és CASCO biztosítás megkötéséhez kalkulátorunkat! Miért előnyösebb ez számodra, mint más internetes alkuszok felületei? Mert azonnali, korrekt ajánlatösszehasonlítást kapsz. Probléma esetén pedig ügyfélszolgáltaunk és mi magunk segítünk megoldani azt - legyen szó ügyintézésről, káreseményről, változtatásokról. Itt kezdd!:

 

KALKULÁTOR és Biztosításkötés

 

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

VAGY TANULJ és fejlődj saját időbeosztásod és tempód szerint! Ezt kínálja a pénzügyi tudatosság akadémiánk!

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek