Az Etikuspénzügyek.hu tanácsadói csapata érted, Neked dolgozik és Téged segít

 

 

Amikor a csapatba beválasztok egy független pénzügyi tanácsadó szakértőt, alapkövetelmény, hogy, az emberi értékrendje és a szakmai tudása ugyanolyan magas színvonalú legyen, mint amit kezdettől fogva én is nyújtok.

 

Mert az a legfontosabb számomra, hogy, ha az Etikuspénzügyek.hu szakértőjével ülsz le beszélgetni, akkor első pillanattól kezdve biztos legyél két dologban:

 

  1. Tanácsadónk megbízható, etikus és ügyfélközpontú
  2. Magas szakmai tudással, naprakész ismeretekkel rendelkezik, és megkeresi a Számodra legjobb megoldást

 

Ha most pénzügyi tanácsadóként olvasod soraimat és szívesen csatlakoznál, KATTINTS!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

Kérdésed van? Segítséget keresel aktuális pénzügyi kérdésed megválaszolásához vagy problémád megoldásához? Válaszd ki, ki az, akivel a legszívesebben dolgoznál együtt és vedd fel vele a kapcsolatot!

 

Cziráki Móni független pénzügyi tanácsadóCziráki Móni - Pénzügyi személyi edző

 

06 30 56 55 402

cziraki.moni@etikuspenzugyek.hu

 

Azok, akikkel elkezdjük az együttműködést, kitartanak mellettem és ragaszkodnak hozzám a továbbiakban. Értékes információkat, hasznos segítséget adok, ami előnyös helyzetet teremt az életük pénzügyi területein. Érdekel, mit is nyújtok pénzügyi tanácsadásom keretében? KATTINTS IDE és nézd meg!

 

Maximális szakértelem és odafigyelés az alapja szolgáltatásaimnak. Azért fogsz Te is szívesen dolgozni velem hosszútávon is, mert megkönnyítem az életedet. Azért dolgozom, hogy legyen időd és pénzed az együttműködésünk eredményeképp.

 

Személyes pénzügyi terved elkészítésével lehetővé válik számodra pénzügyi céljaid elérése. Tudatosan elkezdjük felépíteni a megfelelő anyagi hátteredet vagy azt, hogy a meglevőnél még stabilabb, és céljaidnak méginkább megfelelő legyen a pénzügyi portfóliód.

 

Idővel megfelelő anyagi háttérrel rendelkezhetsz ahhoz (ha még nem így van), hogy hobbidnak, kedvenc szórakozásaidnak, és szeretteidnek szentelhesd az idődet. Képes lehetsz anyagi biztonságot teremteni magadnak és családodnak az előre látható és a váratlan események bekövetkezése esetén is. Megteremtheted gyermekeidnek az önálló életük elkezdésének pénzügyi feltételeit, és gondoskodhatsz a könnyed nyugdíjas éveitekről. Ha ahhoz van kedved, utazgathatsz, vagy megveheted a rég vágyott státusz szimbólumokat, melyek azt jelzik, hogy megteheted, mert van rá pénzed.

 

MENSA tagként kiemelten fontosnak tartom a pénzügyi intelligenciát, s erre tanítom azokat is, akik már hosszabb-rövidebb ideje velem dolgoznak. Ezen múlik ugyanis, hogy valaki szegény vagy gazdag lesz.

 

Folyamatos segítséget kapsz tőlem, az egyszerű ügyintézésektől kezdve, kárbejelentésen át egészen a befektetéseid nyomonkövetéséig és a komplett pénzügyi tervezésig, így ár-érték arányban a legjobbat kapod.

 

 

 

 

Hortobágyi Krisztina - Etikuspénzügyek.huHortobágyi Krisztina - Pénzügyi karbantartó

 

06 30 25 24 482

hortobagyi.kriszta@etikuspenzugyek.hu

 

 

Okleveles közgazdaként végeztem, értékesítőként és kapcsolattartóként  több, mint 2 évtizede tevékenykedem a pénzügyi szférában. Értékrendem középpontjában mindig is az etikusság állt, ezért rögtön megtaláltuk  Cziráki Mónikával  a közös hangot.

 

Célom, hogy az ügyfeleim pénzügyi helyzetét jó karban tartsam: a korábban kötött ügyleteiket időről-időre közösen felülvizsgáljuk, és cseréljük le korszerűbb és - lehetőség szerint - alacsonyabb kiadással járó szerződésekre. Naprakész piacismeretem révén igyekszem ügyfeleim új igényeire alternatív megoldásokat kidolgozni, ezzel támogatva pénzügyi döntéseiket.

 

Közös munkánk során mindig számíthatsz rám, ha elakadnál egy pénzügyi kérdésben. Folyamatosan karban tartom a biztosítási szerződéseidet. 21 éves banki tapasztalatom pedig hatékony segítségedre lesz a banki ügyleteidben (bankszámla, hitelezés, lakástakarék) mind magánszemélyként, mind KKV szektorbeli cégvezetőként.

 

Amit még tudnod kell rólam: Ha a kutyáimról kérdezel, képtelen vagyok röviden válaszolni! Kisállat-biztosításban pedig profi vagyok :)

 

Amennyiben épp ilyen karbantartót keresel, hívj vagy írj! Pénzügyi tanácsadásra pedig itt tudsz hozzám bejelentkezni.

 

 

Horváth Éva Linda - Pénzügyi asszisztens

 

 

 

 

 

 

 

Etikuspénzügyek.hu

 

Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el, kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

HITELKALKULÁTOR

 

Hitelkalkulátor

 

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

KGFB / CASCO ajánlatot kérek

 

 

Szeretném a HELP kárképviseletet!

 

CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ!

 
Pénzügyi Navigátor csoport
Facebook-csoport · 179 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ha már unod a nyomulós ügynököket, valódi segítőkre és hiteles információkra van szükséged, csatlakozz hozzánk! A csoport célja, hogy összefogja és segítse azokat, akik tenni akarnak önmagukért és az anyagi függetlenségükért.  Csatlakozz Te is, ha szeretnél tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozni. Szeretettel látunk, ha szívesen beszélgetsz a pénzügyekről, és osztod meg a tapasztalataidat másokkal. A körülmények hibáztatása csak a pénzügyi kultúra legalsó foka, mi annál magasabbra törünk, mert hisszük, hogy lehetőségek és megoldások mindig vannak, csak meg kell találnunk őket és cselekednünk kell..
 

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

"Szia! Szeretnék gratulálni a tegnapi előadásodhoz! Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettelek Téged és amit csinálsz és nagyon hàlàs vagyok a sok-sok igazán hasznos online infóért! Bízom abban, hogy nagyon sokat hallunk még! Köszönöm szépen mégegyszer!" (M. Edit, Székesfehérvár)

 

"Remélem Mónika, hogy sokakhoz eljutsz, mielőbb ;) Gratulálok ehhez a nemes hivatáshoz!" (Császár Eszter, Budapest - coach)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest - riporter)

 

"Én az internetről, véletlenszerűen (tudjuk, hogy nincsenek véletlenek) kerestem meg Mónit. Már az első E-mail, telefon, majd a személyes találkozás alkalmával éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon türelmesen végighallgatta, hogy mire szeretnék megoldást találni a segítségével. Ez a pozitív, professzionális hozzáállás segített eldönteni, hogy Őt akarom. Olyan jó tanácsokat adott, hogy életem végéig hálás leszek érte! Köszönöm, hogy ott vagy, ha pénzügyekbe gubancolódok, és mindig számíthatok Rád!" (Incze Ida, Budapest)

 

"Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni. (Gál Izóra, Dunakeszi - egyetemi adjunktus)

 

"Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó világban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..." (Pécsi Anna, Kartal - szakmai vezető)

 

"Mónika az egyik legetikusabb pénzügyi szakember, akivel valaha együtt dolgoztam. Mindig az ügyfelei igényeit tartotta szem előtt és ezt olyannyira küldetésének érezte, hogy konfliktusokat is fel mert vállalni emiatt. Összeszedett, logikusan gondolkodó és magát folyamatosan képző pénzügyi személyi edzőt ismerhetünk meg benne, akire szívesen bízom rá a pénzügyeimet." (Sólyom László, Budapest - humánerőforrás menedzser)

 

"Csak gratulálni tudok Mónikának! Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal felvázolta a lehetőségeket. Azóta is, nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is, míg korábban csak topogtam egy helyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest - fodrász)

 

"Úgy ragyogsz, mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest - fogorvos)

 

"Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve - menedzser)

 

"Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest - gyógypedagógus-logopédus)

 

Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest - családorvos)

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

Címkék

Friss Hírek