Ki vagyok én és mit akarok itt? smiley 

 

cziraki-moni-penzugyi-intelligencia-szemelyi-edzo

 

 

Cziráki Móni vagyok, Pénzügyi Intelligencia Személyi Edző. Ez az oldal, az etikuspenzugyek.hu, a blogoldalam. Itt nem fogsz konkrét termékinformációkat találni, ne is keresd. Azt majd a weboldalamon találod meg, amit most készítek. Itt ötleteket, hasznos információkat és szempontokat osztok meg Veled, amiket használni tudsz a döntéseidhez. Vezetőként pedig azokat az elveimet találod itt, amik szerint dolgozom és amit szeretnék átadni Neked, ha majd együtt dolgozunk tovább. Weboldalamon pedig (biztonsagespenz.husegítek Neked minél könnyebben megtalálni a döntéseidhez szükséges pénzügyi információkat.

 

 

Vagyis itt a gondolataimat írom meg. Mindazt amiben hiszek és amit képviselek és tanítok. Ez vagyok én!  

 

 

Azok, akikkel elkezdjük az együttműködést, kitartanak mellettem és ragaszkodnak hozzám a továbbiakban. Értékes információkat, hasznos segítséget adok, ami előnyös helyzetet teremt az életük pénzügyi területein. Érdekel, mit is nyújtok pénzügyi tanácsadásom keretében? KATTINTS IDE és nézd meg!

 

Maximális szakértelem és odafigyelés az alapja szolgáltatásaimnak. Azért fogsz Te is szívesen dolgozni velem hosszútávon is, mert megkönnyítem az életedet. Azért dolgozom, hogy legyen időd és pénzed az együttműködésünk eredményeképp.

 

Személyes pénzügyi terved elkészítésével lehetővé válik számodra pénzügyi céljaid elérése. Tudatosan elkezdjük felépíteni a megfelelő anyagi hátteredet vagy azt, hogy a meglevőnél még stabilabb és céljaidnak méginkább megfelelő legyen a pénzügyi portfóliód.

 

Idővel megfelelő anyagi háttérrel rendelkezhetsz ahhoz (ha még nem így van), hogy hobbidnak, kedvenc szórakozásaidnak, és szeretteidnek szentelhesd az idődet. Képes lehetsz anyagi biztonságot teremteni magadnak és családodnak az előre látható és a váratlan események bekövetkezése esetén is. Megteremtheted gyermekeidnek az önálló életük elkezdésének pénzügyi feltételeit és gondoskodhatsz a könnyed nyugdíjas éveitekről. Ha ahhoz van kedved, utazgathatsz, vagy megveheted a rég vágyott státusz szimbólumokat, melyek azt jelzik, hogy megteheted, mert van rá pénzed. Folyamatos segítséget kapsz tőlem, az egyszerű ügyintézésektől kezdve, kárbejelentésen át egészen a befektetéseid nyomonkövetéséig és a komplett pénzügyi tervezésig, így ár-érték arányban a legjobbat kapod.

 

Fő küldetésemnek azt tartom, hogy minden ügyfelemnek egyénre szabottan segítsek fejleszteni pénzügyi tudatosságát, így Neked is.  Az a legfontosabb, hogy együttműködésünk során képessé válhass jó döntéseket hozni és elérni a céljaidat. Pénzügyi intelligenciád fejlesztésével elkerülheted a veszteségeket, megteremtheted az anyagi biztonságot és a kívánt életszínvonalat saját magad, családod és vállalkozásod számára.

 

Amennyiben konkrét kérdésed van, hívj vagy írj! Hamarosan teljesen elkészül weboldalam, ahol sok-sok lényeges információt megtalálsz már most is az egyes pénzügyi termékekről, valamint a pénz és intelligencia összefüggéseiről. Pénzügyi tanácsadásra pedig itt tudsz jelentkezni.

 

Sajnos sok olyan esettel találkoztam már, hogy néhány felületes tanácsadó téves vagy hiányos tájékoztatása alapján, vagy a média csatornákon fellelhető nem teljesen korrekt információk alapján csapdába estek ügyfelek és komoly anyagi veszteséget kellett elszenvedniük. 

 

 

Pedig a mi szakmánk és az ügyfelekkel való kapcsolatunk csakis bizalomra épülhet!

 

MENSA tagként kiemelten fontosnak tartom a pénzügyi intelligenciát, s erre tanítom azokat is, akik már hosszabb-rövidebb ideje velem dolgoznak. Ezen múlik ugyanis, hogy valaki szegény vagy gazdag lesz.

 

Neked fontos, hogy hasznos, értékes és aktuális információkkal rendelkezzenek rövid-, közép-, és hosszútávú pénzügyi döntéseiket illetően? Ha igen, akkor olvasd rendszeresen írásaimat, és kérdezz, ha valami aktuálisan érdekel vagy valamit nem teljesen érthetően írtam le! Mindhárom területen (biztosítási, pénzügyi és tőkepiaci) érvényes MNB regisztrációval rendelkezem.

 

 

Miért írom ezt a blogot? Mert fontos, hogy még többet tudj...

 

 

Célom ezzel a bloggal az, hogy írásaim által Te is, és minden olvasóm úgy érezze, érdemes volt elolvasnod a cikkeimet, mert legalább egy olyan információt találtál mindegyikben, amit eddig még nem ismertél és ezáltal megkönnyíthettem számodra a döntéshozatalt vagy megóvhattalak attól, hogy csapdába ess.

 

Segítek Neked, mert pontosan érted, hogy rendelkezned kell a szükséges pénzügyi intelligenciával ahhoz, hogy elérd azt az anyagi színvonalat, amit szeretnél. Csakis tudatos pénzügyi döntésekkel érheted el az anyagi függetlenséget. Abban is segítek, hogy mindezt úgy érd el, hogy közben ne kelljen azon aggódnod, hogy vajon mi van az "apró betűs" részekben. Mert tudom, hogy fontos Neked a saját magad, és a szeretteid biztonsága.

 

 

kiszallas-a-mokuskerekbol

Szállj ki a mókuskerékből!

 

 

2010.novembere óta dolgozom biztosítási, pénzügyi és Cafetéria szakértőként, üzemgazdász és mérlegképes könyvelői végzettséggel. Folyamatosan képzem magam, hogy tudásom mindig naprakész legyen és valós segítséget adhassak. Ezt igazolja ügyfeleim véleménye a cikk végén...

 

Elveimnek, szakmai tudásomnak és hozzáállásomnak egyre többször keresnek meg a különböző médiáktól, hogy segítsek. Ezekből néhány:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

 

Miben tudok Neked segíteni?

 

 

 

 

 

Cziráki Móni pénzügyi tervezés

Személyes pénzügyi terved alap elemei

 

 

Szívvel-lélekkel az ügyfeleim érdekében dolgozom és maximálisan betartom az etikai szabályokat is. Ezzel kapcsolatos bővebb cikksorozatomat itt olvashatod el. Ha pedig arra vagy kíváncsi, mit mondanak rólam az ügyfeleim, akkor itt olvasd el! :)

 

 

Mitől etikus egy tanácsadó?

 

 

Röviden véleményem szerint a legfőbb szempontok 

 

 • Annak tudatában végzi tevékenységét, hogy iránymutatásai nagy hatással lehetnek annak életére, akinél tanácsadást végez, ezért
  • érthetően és egyértelműen kommunikál, valamint teljeskörű tájékoztatást ad
  • magas szintű, napra kész szakmai tudással rendelkezik, hogy valós segítséget adhasson
  • a kapott információkat (magánéleti, egészségügyi és pénzügyi) bizalmasan kezeli
  • nem tesz hamis ígéreteket az elérhető eredményekről, csak azért, hogy rábírjon a szerződéskötésre
  • nem beszél rá senkit arra, hogy szerződést kössön, ez a Te döntésed kell legyen a kapott információk alapján
  • szívvel-lélekkel dolgozik.
    
 • Semmilyen körülmények között nem él vissza a bizalmi kapcsolattal, nem használja ki azt semmilyen érdekből (szakmai, személyes vagy anyagi).
   
 • Tiszteletben tartja az ügyfél érdekeit és szabad akaratát, valamint más tanácsadók munkáját.

 

 

Szívesen veszem, ha megírod a véleményedet, az építő kritika különösen hasznos lenne, az elismerés pedig jól esik smiley

Azonnal szeretnél értesülni a megjelenő cikkem tartalmáról?

 

   IGEN, kérem a mindig friss információkat!   

 

Ha szívesen követnél folyamatosan, csatlakozz Facebook oldalamhoz!

 

Szívesen megosztod velem, hogy milyen témakörök érdekelnek? 

 

   Ezekről szeretnék többet tudni!   

 

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam:

 

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest)

 

Cziráki Móni elégedett ügyfele"Én az internetről, véletlenszerűen (tudjuk, hogy nincsenek véletlenek) kerestem meg Mónit. Már az első E-mail, telefon, majd a személyes találkozás alkalmával éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon türelmesen végighallgatta, hogy mire szeretnék megoldást találni a segítségével. Ez a pozitív, professzionális hozzáállás segített eldönteni, hogy Őt akarom. Olyan jó tanácsokat adott, hogy életem végéig hálás leszek érte! Köszönöm, hogy ott vagy, ha pénzügyekbe gubancolódok, és mindig számíthatok Rád!" (Incze Ida, Budapest)

 

Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni. (Gál Izóra, Dunakeszi)

 

Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó vilàgban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság... (Kapocsi-Pécsi Anna, Kartal)

 

 

"Csak gratulálni tudok Mónikának!Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal ajánlotta a legjobb lehetőségeket. Azóta is nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is , amivel korábban csak topogtam egyhelyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest)

 

"Úgy ragyogsz mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest)

 

 

"Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve)

 

 

"Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest)

 

"Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest)

 

 

 

Muszáj elolvasnod

Keresés a cikkek tartalmában: 

 

Te hogyan élsz majd nyugdíjasként? Gazdag leszel vagy szegény? Utazgatsz vagy rezsire sem futja?

ELOLVASOM ezt a kérdést feszegető írásodat

 

Itt az etikus életbiztosítás! Mit is jelent ez? Milyen előnyei vannak és milyen veszélyeket rejt számodra?

ELOLVASOM a cikksorozatot erről

 

Érdekel, milyen juttatások adhatók 2017-től és hogyan? Szeretnéd tudni, hogyan alakíthatod ki cégedben a juttatások rendszerét úgy, hogy pénzt spórolj és munkavállalóid mégis elégedettek legyenek? Regisztrálj és töltsd le a tudásanyagot!

ELOLVASOM az ezzel kapcsolatos információkat

 

Mennyire vagy pénzügyileg intelligens? Miért fontos a pénzügyekben a tudatosság?

ELOLVASOM erről szóló gondolataidat 

 

Tisztában vagy a kockázataiddal és a helyén kezeled őket? 

ELOLVASOM, kíváncsi vagyok rá

 

Mónika Czirákiné Kocsis

 

 

 

 

Üdvözöllek blogomon :)

Ha már egy olyan gondolatot találtál írásaimban, ami megkönnyíti a döntésedet, a célod elérését vagy megóvtalak egy csapdától, akkor már megérte írnom a Téged érdeklő témáról.

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet! melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez.

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe?

Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos. Apró betűk nélkül...

KATTINTS itt a doboz alatt!

 

 

 

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam:

 

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest - riporter)

 

"Én az internetről, véletlenszerűen (tudjuk, hogy nincsenek véletlenek) kerestem meg Mónit. Már az első E-mail, telefon, majd a személyes találkozás alkalmával éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon türelmesen végighallgatta, hogy mire szeretnék megoldást találni a segítségével. Ez a pozitív, professzionális hozzáállás segített eldönteni, hogy Őt akarom. Olyan jó tanácsokat adott, hogy életem végéig hálás leszek érte! Köszönöm, hogy ott vagy, ha pénzügyekbe gubancolódok, és mindig számíthatok Rád!" (Incze Ida, Budapest)

 

"Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni. (Gál Izóra, Dunakeszi - egyetemi adjunktus)

 

"Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó világban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..." (Kapocsi-Pécsi Anna, Kartal - szakmai vezető)

 

"Mónika az egyik legetikusabb pénzügyi szakember, akivel valaha együtt dolgoztam. Mindig az ügyfelei igényeit tartotta szem előtt és ezt olyannyira küldetésének érezte, hogy konfliktusokat is fel mert vállalni emiatt. Összeszedett, logikusan gondolkodó és magát folyamatosan képző pénzügyi személyi edzőt ismerhetünk meg benne, akire szívesen bízom rá a pénzügyeimet." (Sólyom László, Budapest - humánerőforrás menedzser)

 

"Csak gratulálni tudok Mónikának! Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal felvázolta a lehetőségeket. Azóta is, nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is, míg korábban csak topogtam egy helyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest - fodrász)

 

"Úgy ragyogsz, mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest - fogorvos)

 

"Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve - menedzser)

 

"Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest - gyógypedagógus-logopédus)

 

Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest - családorvos)

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

 

Média megjelenések:

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyekPrivát bankár - értékpapírszámlaállampapírokunit-linked életbiztosításokEgyéb megtakarításokEgyéb befektetésekNyugdíjbiztosításÖnkéntes nyugdíjpénztárNYESZBiztosítások gyermekeknekMegtakarítások gyermekeknekadómentes juttatás, költségoptimalizálásVállalkozói vagyonbiztosításokVállalkozói és szakmai felelősségbiztosításokLakás és jelzáloghitelekLakástakarékpénztárCSOKNemzeti Otthonteremtő KözösségKockázati életbiztosításBalesetbiztosításLakásbiztosításTársasházbiztosításokMagán egészségbiztosításokPénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 Értesítés új hírekrőlHírlevél

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek