Új ingatlanba fektetnéd a pénzed? - ne veszíts el akár 2 millió Ft-ot

Kategória: Hírek etikusan | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

40%-os díjkedvezmény a NOK-nál 2018.március 31-ig! (frissítve)

 

 

Mióta megjelent előző cikkem a különböző lakással kapcsolatos akciókról, azóta sokan kérdeztétek tőlem, hogy mi is a NOK akció lényege és miért lenne jó ez bárkinek is. Mióta pedig a CNOK rendszeresen kiteszi írásaimat az oldalára, egyre szaporodnak a kérdések, amiket kapok.

 

A lakáshitelek esetében a bankok akciói már hagyományosak, a lakástakarékpénztárak is mindig kitalálnak valamit, hogy őket válaszd. De a Nemzeti Otthonteremtő Közösség még egy új támogatási forma.

 

 

Új ingatlanba fektetnéd a pénzed? - ne veszíts el akár 2 millió Ft-ot

 

 

Ezért írtam korábban, hogy "nyitási akció".

 

 

Az előző cikket itt olvashatod, mostani írásomban pedig akkor számoljunk egy kicsit a NOK-kal... Maradjunk a megszokott példámnál, melyben 15.000.000 Ft-os szerződést kötsz 15 évre, így a 4.500.000 állami támogatással 19.500.000 Ft-hoz jutsz.

 

Legutóbb azzal számoltam, hogy ingatlanbefektetésben gondolkodsz. Van 10-11 millió Ft-od, amit arra tudsz majd felhasználni, hogy feltöltsd a befizetéseid és licitálj, mert így akár 3 hónap múlva hozzájuthatsz a teljes összeghez a 4,5 millió Ft állami támogatással együtt. Hogy ez bővebben mit jelent, hívj fel és elmondom.

 

Mint már említettem, ezt a 15 millió Ft-ot kamatmentes részletre kapod meg. A felmerülő költségeid pedig: regisztrációs díj 1%, szervezési díj 0,1% (max. 20.000 Ft / hó) és hitelfedezeti életbiztosítás 0,02% / hó.

 

Soknak tűnik? Sokan az LTP-vel hasonlítják össze. Ne tedd, hiszen almát hasonlítasz körtével. Ha mégis összevetnéd a költségeket, akkor ott kalkulálj a számlanyitási díjjal, számlavezetési díjjal, 1% kezelési költséggel, a hitelkamattal és a hitelfelvétel költségeivel. Számolj és úgy hasonlítsd össze...

 

 

Az akció keretében 2018.03.31.-ig a teljes futamidőre 40%-os szervezési díj kedvezményben részesülsz.

 

 

Mit jelent ez számokban?

 

AKCIÓ NÉLKÜL a 19,5 millió Ft-os összeg kezdeti és havi költségei:

  • 150.000 Ft regisztrációs díj / csatlakozáskor
  •   83.333 Ft alaprészlet / hó
  •   15.000 Ft szervezési díj / hó
  •     3.000 Ft hitelfedezeti biztosítás / hó

 

AKCIÓSAN MOST ugyanezek a költségek:

  • 150.000 Ft regisztrációs díj / csatlakozáskor 
  •   83.333 Ft alaprészlet / hó
  •     9.000 Ft szervezési díj / hó
  •     3.000 Ft hitelfedezeti biztosítás / hó

 

Tehát a havi részleted az akcióval pedig 15 éven át (180 hónap) 101.333 Ft helyett 95.333 Ft.

 

 

Új ingatlanba fektetnéd a pénzed? - ne veszíts el akár 2 millió Ft-ot

 

 

Ez annyit jelent, hogy ha most csatlakozol, akkor a teljes futamidő alatt a költséged 1.080.000 Ft-tal lesz kevesebb, mint azoknak, akik néhány nappal később teszik majd ugyanezt, mert tovább gondolkodtak rajta.

 

 

Számoljunk tovább...

 

A példa elején azt írtam, hogy van tőkéd is a befektetéshez, amit felhasználsz arra, hogy feltöltsd a befizetéseidet 36 hónapra, valamint licitálsz is vele. Fő szabály szerint a licittel befizetett összegre 50%-os szervezési díjat kell csak fizetni (akció nélkül 7.500 Ft, az akció keretében 4.500 Ft), valamint a feltöltött és licitált hónapokra nem kell megfizetned a hitelfedezeti biztosítás díját. 

 

Ez összességében annyit jelent, hogy további 258.000 Ft-ot megspórolsz a szervezési díjon és persze 357.000 Ft-ot az életbiztosításon is, de ez utóbbinak nincs köze az akcióhoz...

 

Vagyis, ha "csak" csatlakozol és fizeted havonta, akkor is megtakarítasz 1.080.000 Ft és természetesen megkapod a 4,5 millió Ft állami támogatást. Ha pedig befektetésben gondolkodva feltöltesz és licitálsz, akkor az egyébként kifizetendő költségeket csökkenteni tudod 1.615.000 Ft-tal. Azért ez nem rossz nyereség néhány hónap alatt!

 

Továbbra is azt gondolom, hogy elsősorban azoknak előnyös a NOK, akik befektetési céllal vásárolnának új ingatlant vagy ráérnek évek múlva is a vétellel. Amennyiben közéjük tartozol, ez most egy olyan lehetőség, amivel 1,5 - 2 millió Ft-os azonnali nyereséget írsz alá a csatlakozással.

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

 

Móni

 

Amennyiben érdekel, de nincs bizalmad az új támogatási formához, küldd el nekem kérdéseidet vagy hívj fel a 06 30 565 5402 számon! Iratkozz fel hírlevelemre és értesítelek a következő online ügyfélkonferenciáról, ahol közvetlenül teheted fel kérdéseidet a NOK első vonalbeli vezetőinek és szakembereinek!

Vissza

Címkék : akciós feltételek, NOK, nemzeti otthonteremtő közösség, ingatlanbefektetés, lakáscélú megtakarítás, támogatott lakáshitel, új lakásvásárlás kamatmentes részletre, lakáslottó, lakashitel

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Ötleteket, hasznos információkat és szempontokat osztok meg Veled, amiket használni tudsz a döntéseidhez, és előnyös helyzetet teremt életed pénzügyi területein. Vezetőként pedig azokat az elveimet találod itt, amik szerint dolgozom és amit szeretnék átadni Neked, ha majd együtt dolgozunk tovább. Az a legfontosabb, hogy együttműködésünk során képessé válhass jó döntéseket hozni és elérni a céljaidat. Pénzügyi intelligenciád fejlesztésével elkerülheted a veszteségeket, megteremtheted az anyagi biztonságot és a kívánt életszínvonalat saját magad, családod és vállalkozásod számára.

Kapcsolódó cikkeink:

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

HITELKALKULÁTOR

 

Hitelkalkulátor

 

LAKÁSTAKARÉK ÖSSZEHASONLÍTÓ KALKULÁTOR

 

lakástakarék összehasonlító kalkulátor

 

CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ!

 
Pénzügyi Navigátor csoport
Facebook-csoport · 3 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ha már unod a nyomulós ügynököket, valódi segítőkre és hiteles információkra van szükséged, csatlakozz hozzánk! A csoport célja, hogy összefogja és segítse azokat, akik tenni akarnak önmagukért és az anyagi függetlenségükért.  Csatlakozz Te is, ha szeretnél tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozni. Szeretettel látunk, ha szívesen beszélgetsz a pénzügyekről, és osztod meg a tapasztalataidat másokkal. A körülmények hibáztatása csak a pénzügyi kultúra legalsó foka, mi annál magasabbra törünk, mert hisszük, hogy lehetőségek és megoldások mindig vannak, csak meg kell találnunk őket és cselekednünk kell..
 

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam:

 

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest - riporter)

 

"Én az internetről, véletlenszerűen (tudjuk, hogy nincsenek véletlenek) kerestem meg Mónit. Már az első E-mail, telefon, majd a személyes találkozás alkalmával éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon türelmesen végighallgatta, hogy mire szeretnék megoldást találni a segítségével. Ez a pozitív, professzionális hozzáállás segített eldönteni, hogy Őt akarom. Olyan jó tanácsokat adott, hogy életem végéig hálás leszek érte! Köszönöm, hogy ott vagy, ha pénzügyekbe gubancolódok, és mindig számíthatok Rád!" (Incze Ida, Budapest)

 

"Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni. (Gál Izóra, Dunakeszi - egyetemi adjunktus)

 

"Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó világban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..." (Kapocsi-Pécsi Anna, Kartal - szakmai vezető)

 

"Mónika az egyik legetikusabb pénzügyi szakember, akivel valaha együtt dolgoztam. Mindig az ügyfelei igényeit tartotta szem előtt és ezt olyannyira küldetésének érezte, hogy konfliktusokat is fel mert vállalni emiatt. Összeszedett, logikusan gondolkodó és magát folyamatosan képző pénzügyi személyi edzőt ismerhetünk meg benne, akire szívesen bízom rá a pénzügyeimet." (Sólyom László, Budapest - humánerőforrás menedzser)

 

"Csak gratulálni tudok Mónikának! Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal felvázolta a lehetőségeket. Azóta is, nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is, míg korábban csak topogtam egy helyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest - fodrász)

 

"Úgy ragyogsz, mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest - fogorvos)

 

"Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve - menedzser)

 

"Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest - gyógypedagógus-logopédus)

 

Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest - családorvos)

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

Címkék

Friss Hírek