Tudsz úgy hatni, mint az első csók?

Kategória: Tanácsadóknak | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A profi pénzügyi tanácsadó nem egyéjszakás kalandot keres, hanem boldog "párkapcsolatra" törekszik! 

 

Hogy jön ez ide? 

Az első találkozó az ügyféljelölttel olyan, mint az első randi. Fontos az első benyomás és a bizalom kiépítése, ha nem csak egy alkalomra akarod megszerezni őt. El kell érned, hogy csak Téged akarjon. El kell érned, hogy alig várja az "első csókot". Ha pedig ez megtörtént, akkor többé szóba se álljon mással! Képes vagy erre vagy csak szeretnéd elérni? Pénzügyi tanácsadóként szeretnél profi karriert építeni?

 

Tudsz úgy hatni, mint az első csók?

 

Mire van szükséged a hosszútávú és boldog "párkapcsolathoz"?

 

Az alapokon túl - jó megjelenés, határozottság, szakmai tudás, intelligencia, segítőkészség, érdeklődő és "nyomulásmentes" hozzáállás - arra, hogy szinte az összes pénzügyi problémájára megoldást tudj adni. Vagyis ne csak egy pénzügyi megoldást kínálj, hanem élet-, egészség-, vagyon- és felelősségbiztosítást, hitelt, bankszámlát, lakástakarékot, kincstárjegyet, értékpapírszámlát, befektetési alapot, TBSZ-t, NYESZ-t, vállalkozói pénzügyi megoldásokat - pontosan azt, amire szüksége van, teljesítve szinte minden vágyát, mint a jó szexben. Így vonható párhuzam a szex és az értékesítés között...

 

Ebben segítünk Neked, nálunk elérheted mindazt, amit szeretnél:

 

  • Teljeskörűen szeretnéd kiszolgálni az ügyfeleidet, de most nincs erre lehetőséged, ezért ügyfelet veszítesz? - 17 biztosító, 11 bank, mind a 4 lakás takarékpénztár, ERSTE Befektetési ZRt. kínálata nálunk 
  • Speciálisan egy területhez értesz (hitelezés, céges ügyfelek, befektetések)? - gondolkodj csapatban! Te foglalkozz csak azzal és légy kiemelkedő szakértője, a csapattagok pedig segítenek a többi terület kiszolgálásában!
  • Csalódtak az ügyfeleid a UL-ben, ezért nem tudsz nekik segíteni befektetéssel? - a tőkepiaci regisztráció független a biztosításközvetítői és a pénzügyi közvetítéstől. Vagyis, ha maradnál ott, ahol épp dolgozol, de szeretnéd ezzel is kiszolgálni ügyfeleidet és a saját belső szabályaitok nem tiltják, akkor nálunk erre is van lehetőséged! Nem kell céget váltanod, mégis adhatsz neki különböző befektetéseket!
  • Úgy érzed, többre vagy hivatott? A felülről jövő nyomás és a teljesítménykényszer megbénít? Nem érdeklik a felső vezetést a hálózat problémái? Sosem tudod miért mennyi jutalékot kapsz majd? - képzésekkel, szakmai támogatással, inspiráló vezetőkkel, korrekt és pontos elszámolással, címanyag lehetőségével segítünk sikeressé válni és elérheted a céljaidat.
  •  

Gyere és csatlakozz hozzánk! Csak Téged akarnak majd az ügyfeleid! Felejthetetlen leszel, mint az első csók és mint a jó szex!

 

Mutasd meg, hogy közénk való vagy! KÜLDD EL jelentkezésedet és szakmai önéletrajzodat e-mailben vagy TÖLTSD KI kérdőívemet 2017.04.30-ig!

Van olyan ismerősöd, akinek jól jönne ez a lehetőség? Küldd el neki és OSZD MEG a Facebook-on is!

 

Szívesen dolgoznék veled!

 

Tudsz úgy hatni, mint az első csók?

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

Vissza

Címkék : pénzügyi-tanácsadó-karrier, tanácsadás, profi-pénzügyi-tanácsadó, szex-és-értékesítés, pénzügyi tanácsadói karrier, profi pénzügyi tanácsadó, karrier, szex és értékesítés, pénzügyi tanácsadó

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Ötleteket, hasznos információkat és szempontokat osztok meg Veled, amiket használni tudsz a döntéseidhez, és előnyös helyzetet teremt életed pénzügyi területein. Vezetőként pedig azokat az elveimet találod itt, amik szerint dolgozom és amit szeretnék átadni Neked, ha majd együtt dolgozunk tovább. Az a legfontosabb, hogy együttműködésünk során képessé válhass jó döntéseket hozni és elérni a céljaidat. Pénzügyi intelligenciád fejlesztésével elkerülheted a veszteségeket, megteremtheted az anyagi biztonságot és a kívánt életszínvonalat saját magad, családod és vállalkozásod számára.

Kapcsolódó cikkeink:

FONTOS ADÓVÁLTOZÁS 2018-tól! FELKÉSZÜLTÉL? VANNAK PONTOS INFORMÁCIÓID? 

 

unit-linked adóváltozás 2018

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL, BIZTOSÍTÁSOKKAL FOGLALKOZNI? ELTŰNT A TANÁCSADÓD? NINCS PÉNZED, DE MEGTAKARÍTANÁL? VAN PÉNZED, DE NEM TUDOD, MIBE FEKTESD?

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET PÉNZÜGYI TANÁCSADÓTÓL!

 

Nyugdíjcélú megtakarítások adóvisszatérítése 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 Értesítés új hírekről

 Hírlevél

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam:

 

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest - riporter)

 

"Én az internetről, véletlenszerűen (tudjuk, hogy nincsenek véletlenek) kerestem meg Mónit. Már az első E-mail, telefon, majd a személyes találkozás alkalmával éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon türelmesen végighallgatta, hogy mire szeretnék megoldást találni a segítségével. Ez a pozitív, professzionális hozzáállás segített eldönteni, hogy Őt akarom. Olyan jó tanácsokat adott, hogy életem végéig hálás leszek érte! Köszönöm, hogy ott vagy, ha pénzügyekbe gubancolódok, és mindig számíthatok Rád!" (Incze Ida, Budapest)

 

"Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni. (Gál Izóra, Dunakeszi - egyetemi adjunktus)

 

"Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó világban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..." (Kapocsi-Pécsi Anna, Kartal - szakmai vezető)

 

"Mónika az egyik legetikusabb pénzügyi szakember, akivel valaha együtt dolgoztam. Mindig az ügyfelei igényeit tartotta szem előtt és ezt olyannyira küldetésének érezte, hogy konfliktusokat is fel mert vállalni emiatt. Összeszedett, logikusan gondolkodó és magát folyamatosan képző pénzügyi személyi edzőt ismerhetünk meg benne, akire szívesen bízom rá a pénzügyeimet." (Sólyom László, Budapest - humánerőforrás menedzser)

 

"Csak gratulálni tudok Mónikának! Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal felvázolta a lehetőségeket. Azóta is, nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is, míg korábban csak topogtam egy helyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest - fodrász)

 

"Úgy ragyogsz mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest - fogorvos)

 

"Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve - menedzser)

 

"Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest - gyógypedagógus-logopédus)

 

"Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest - családorvos)

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Média megjelenések:

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

 

Címkék

Friss Hírek

Ne mondd, hogy igen, ha valami kell!
2018 január 17 07:00:00
Ha tudom, hogy elesek, leülök
2018 január 10 07:00:00
Szeretetet veszünk Karácsonykor?
2017 december 18 07:30:00