Te lehetsz a következő, aki milliókat kap - NOK sorsolás

Kategória: Pénzhírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Megvehetik álmaik otthonát! - működik a lakáslottó

 

 

Lezajlott az első kiválasztás a Nemzeti Otthonteremtő Közösség (NOK) ősszel indult csoportjában. 

 

Nem olyan rég még csak arról írtam, hogy ott jártam a főpróbán. Most az eredményekről tudok beszámolni. 

 

180 taggal indult el az első csoport, akik mindannyian 180 hónapos szerződést kötöttek azért, hogy kamatmentes kölcsönnel és 3.000.000.- 4.500.000 Ft állami támogatással megvehessék újépítésű otthonukat. 

 

23 család kezdheti megkeresni álmai otthonát. Ennyien jutottak hozzá ugyanis az első sorsoláson közösségi finanszírozásból a szerződött összeghez és az állami támogatáshoz.

 

 

 

Te lehetsz a következő, aki milliókat kap - NOK sorsolás

Az első kiválasztás a NOK-nál (Fotó: Kleinhappel Frigyes/ Central NOK Zrt.)

 

 

Működik és sikeres a lakáslottó

 

 

Ezzel az alcímmel láthattad a riportot a TV2 csatornán. Amennyiben Te is azok közé tartozol, akik azért nem csatlakoztak az első csoporthoz, mert kíváncsiak voltak előbb arra, hogyan is fog mindez megvalósulni, akkor most már egyértelműen látszik, hogy igen sokaknak vált valósággá az álma. Megkapták a jutalmat a bátorságukért...

 

Ha még mindig szükséged van néhány információra a döntésedhez, akkor ismételjük át röviden és tényszerűen, mi is a NOK:

 

 • közösségi finanszírozásban vehetnek a csoport tagjai új építésű lakást,
   
 • 120 vagy 180 hónapos kamatmentes kölcsönre kötsz szerződést,
   
 • a szerződésben azt vállalod, hogy fizeted havonta a részleteket, a szervezési díjat és a hitelfedezeti biztosítást,
   
 • a szerződött összegre 30%, maximum évi 300.000 Ft állami támogatást kapsz,
   
 • 3 havonta tartanak kiválasztást, melyen legalább 1 fő sorsolt és 2 fő licitáló megkapja az állami támogatással növelt szerződött összeget,
   
 • akkor vagy jogosult arra, hogy kiválasztásra kerülj, ha már befizetted a futamidő 20%-ára jutó részleteket, de ezt egyösszegben is megteheted akár
   
 • a kiválasztástól számítva 1 éved van megtalálni és megvásárolni álmaid otthonát,
   
 • minden sorsoláson kiosztják az addig összegyűlt teljes összeget.

 

Ha számokban nézzük, akkor egy 180 hónapos, 15 millió forintos szerződés esetén 19,5 millió forintból gazdálkodhatsz.

 

Ehhez a pénzhez a tagsági szerződés aláírása és a csoport elindulása után akár 3 hónappal már hozzájuthatsz.

 

Ebben a fantasztikus érzésben volt része 2018.március 21-én 23 tagnak, vagyis 23 családnak. A sorsoláson készült videót itt nézheted meg.

 

 

Mit szólnál hozzá, ha legközelebb Te lennél az, aki milliókat kap?

 

 

Te lehetsz a következő, aki milliókat kap - NOK sorsolás

Te is lehetsz kiválasztott (Fotó: Kleinhappel Frigyes/ Central NOK Zrt.)

 

 

Az a helyzet ugyanis, hogy hamarosan zárják a második csoportot. Már csak néhány tag kell hozzá.

 

 

 

 

Akár már most elkezdhetsz nézelődni, hogy milyen az a lakás, amit elképzelsz magatoknak, vagy ami ideális lenne bérbeadásra. Tervezd meg, hol lennétek a legboldogabbak vagy mi mindent tudnál fedezni a kapott bérleti díjból. 

 

Az is lehet a terved, hogy egyszer majd ez a lakás a most még picinyke gyermekedé lesz, addig pedig a bérbeadásból származó pénzből megalapozhatod a jövőjét is, legyen szó a tanulmányainak finanszírozásáról vagy az életkezdéséről.

 

Igaz ugyan, hogy nem tudhatod pontosan, hogy Fortuna mikor áll melléd. Lehet, hogy 4-5 év múlva, de lehet, hogy 3 hónap múlva, mint ez a 23 család esetében.

 

De egy biztos. Itt előbb vagy utóbb mindenki biztosan lakáshoz jut. Minden tag megkapja a jogosultságot és az állami támogatást.

 

Amennyiben Téged is érdekelnek a részletek, hívj fel vagy írj nekem és segítek megvalósítani ezt a pénzügyi célodat!

 

Ha ott akarsz lenni a következő sorsoláson, vagyis meg akarod adni az esélyt Magadnak arra, hogy akár 3 hónap múlva megvedd azt a klassz, új házat / lakást, amit már kinéztél, akkor MOST itt van a lehetőség a második csoporttal! Április 1-től visszavonásig még 40% szervezési díj kedvezménnyel a teljes futamidőre!

 

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

 

Móni

 

 

 

További cikkeim a NOK-ról:

 

Ki és mekkora eséllyel indul az első sorsoláson a NOK-nál?
 

Jól jön 4.500.000 Ft állami támogatás akár 3 hónap múlva? Ismét NOK akció!
 

Új ingatlanba fektetnéd a pénzed? - ne veszíts el akár 2 millió Ft-ot
 

Nyitási akcióval milliókat spórolhatsz - lakáshitel, LTP, NOK
 

Állami támogatás vagy állami lakás lottó? - NOK
 

Milliókat ad az állam lakáshoz jutásra - számoljunk!

Vissza

Címkék : NOK, nemzeti otthonteremtő közösség, lakáslottó, új lakásvásárlás kamatmentes részletre, lakásvásárlás, pénzügyi célok

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el, kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

HITELKALKULÁTOR

 

Hitelkalkulátor

 

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

KGFB / CASCO ajánlatot kérek

 

 

Szeretném a HELP kárképviseletet!

 

CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ!

 
Pénzügyi Navigátor csoport
Facebook-csoport · 179 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ha már unod a nyomulós ügynököket, valódi segítőkre és hiteles információkra van szükséged, csatlakozz hozzánk! A csoport célja, hogy összefogja és segítse azokat, akik tenni akarnak önmagukért és az anyagi függetlenségükért.  Csatlakozz Te is, ha szeretnél tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozni. Szeretettel látunk, ha szívesen beszélgetsz a pénzügyekről, és osztod meg a tapasztalataidat másokkal. A körülmények hibáztatása csak a pénzügyi kultúra legalsó foka, mi annál magasabbra törünk, mert hisszük, hogy lehetőségek és megoldások mindig vannak, csak meg kell találnunk őket és cselekednünk kell..
 

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

"Szia! Szeretnék gratulálni a tegnapi előadásodhoz! Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettelek Téged és amit csinálsz és nagyon hàlàs vagyok a sok-sok igazán hasznos online infóért! Bízom abban, hogy nagyon sokat hallunk még! Köszönöm szépen mégegyszer!" (M. Edit, Székesfehérvár)

 

"Remélem Mónika, hogy sokakhoz eljutsz, mielőbb ;) Gratulálok ehhez a nemes hivatáshoz!" (Császár Eszter, Budapest - coach)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest - riporter)

 

"Én az internetről, véletlenszerűen (tudjuk, hogy nincsenek véletlenek) kerestem meg Mónit. Már az első E-mail, telefon, majd a személyes találkozás alkalmával éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon türelmesen végighallgatta, hogy mire szeretnék megoldást találni a segítségével. Ez a pozitív, professzionális hozzáállás segített eldönteni, hogy Őt akarom. Olyan jó tanácsokat adott, hogy életem végéig hálás leszek érte! Köszönöm, hogy ott vagy, ha pénzügyekbe gubancolódok, és mindig számíthatok Rád!" (Incze Ida, Budapest)

 

"Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni. (Gál Izóra, Dunakeszi - egyetemi adjunktus)

 

"Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó világban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..." (Pécsi Anna, Kartal - szakmai vezető)

 

"Mónika az egyik legetikusabb pénzügyi szakember, akivel valaha együtt dolgoztam. Mindig az ügyfelei igényeit tartotta szem előtt és ezt olyannyira küldetésének érezte, hogy konfliktusokat is fel mert vállalni emiatt. Összeszedett, logikusan gondolkodó és magát folyamatosan képző pénzügyi személyi edzőt ismerhetünk meg benne, akire szívesen bízom rá a pénzügyeimet." (Sólyom László, Budapest - humánerőforrás menedzser)

 

"Csak gratulálni tudok Mónikának! Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal felvázolta a lehetőségeket. Azóta is, nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is, míg korábban csak topogtam egy helyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest - fodrász)

 

"Úgy ragyogsz, mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest - fogorvos)

 

"Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve - menedzser)

 

"Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest - gyógypedagógus-logopédus)

 

Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest - családorvos)

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

Címkék

Friss Hírek