Papír nincs, mobil van -elektronikus kárbejelentés, kárképviselet

Kategória: Pénzhírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Mára ez lett a legnépszerűbb applikáció - eKárbejelentő

-

 

Csúszik, elbambult, erőszakos? Könnyen megvan a baj, törnek az elemek. Jön a rémálom, papírmunka, ügyintézés, küzdelem a biztosítóval.

 

Ezt a folyamatot könnyíti meg két újdonság. Elindult az új applikáció, mellyel egyszerű, gyors, átlátható és egységes lett a kárbejelentés. A régi, jól ismert "kék-sárga" elektronikus formában. Összeszedtem Neked erről a fontos tudnivalókat és adok hozzá segítségként egy videót is. Emellé kárképviselettel is segítünk Neked, ha szeretnéd.

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Még velem is előfordult, hogy nem volt nálam baleseti bejelentő papír, amikor belém jöttek, pedig szakmabeli vagyok :). Ha Te is jártál már így, ha állítottál már meg autóstársakat, hátha tudnak adni, akkor tudod miről beszélek. Legtöbb esetben nemleges volt a válaszuk nekik is, igaz?

 

Mobil azonban szinte biztosan van Nálad. Töltsd le az e-Kárbejelentő alkalmazást és nincs többé gondod ezzel. Használhatod Android vagy iOS platformon is. Persze a technika ördöge kivédhetetlen, ezért nem baj, ha van Nálad tartalékban egy papíros is :).

 

Letöltöttem én is, hogy teszteljem. Egyszerű, könnyen használható, de talán nem mindenkinek. Ezért készítettem egy kis videót is, ami segítségedre lehet, ha elakadnál. Megtalálod itt, a cikk végén, a FB csoportunkban és a YouTube csatornámon is.

 

 

Papír nincs, mobil van -elektronikus kárbejelentés, kárképviselet

 

 

Mire érdemes figyelned az e-Kárbejelentés során?

 

 

 • KGFB kár bejelentésére használható jelenleg, CASCO nem.
   
 • Küldhetitek külön-külön készülékről is (ez esetben össze kell őket párosítanotok) vagy egy készülékről is mindketten.
   
 • Max. 2 db gépkocsit tudsz rögzíteni benne, többes balesetnél párosával lehet megtenni a további bejelentéseket.
   
 • Csak akkor tudod használni, ha ismert mindkét jármű rendszáma (ha nem, akkor rendőrségi feljelentés + MABISZ oldalon történő bejelentés).
   
 • Ha hibás adatot adtál meg véletlenül, akkor vagy újból kitöltitek és bekülditek, vagy a biztosítónál kell módosítanod. A lezárt, beküldött bejelntő adatain már nem tudsz változtatni.
   
 • Ha 72 órán belül nem kaptok visszajelzést a biztosítótól, akkor ezt azonnal jelezd nekik a készülékeden elmentett bejelentés hagyományos módon történő elküldésével. Aláírás után a rendszer e-mailben elküldi Neked a kitöltött bejelentőt.
   
 • Ha már kaptál QR kódot a biztosítódtól, akkor ennek beolvasásával rögzítheted az adataidat. Ha nem, vagy csak nem tudod, hogyan kell beolvasni, akkor manuálisan is begépelheted.

 

Kipróbáltam, tetszik :). Igaz, a helyszínrajz elkészítése okozott némi fejtörést elsőre, de végül jól megoldható, miután rájöttem, hogyan kell. A kitöltésen kalauzollak végig videómban...

 

 

Papír nincs, mobil van -elektronikus kárbejelentés, kárképviselet

 

 

Mi az a kárképviselet?

 

 

Az e-Kárbejelentés miatt lelkesedésed könnyen alább hagyhat, ha belegondolsz, mi történik utána. Kezdődik a balhé a biztosítókkal. Mit fizetnek ki, mennyit, mire, mennyit kell velük harcolni ezért?

 

Sajnos ezzel gyakran szembesülsz, amikor károd van - akár kötelezőről, akár CASCOról, akár lakásbiztosításról, akár vállalkozói vagyonbiztosításról van szó. Jól gondolom?

 

 • Jártál már úgy, hogy a felét sem fedezte a helyreállítási költségnek az, amit a biztosító kártérítési összegként felkínált?
   
 • Érezted már azt, hogy valószínűleg kínaiul beszélsz, mert az ügyintéző nem érti a szavaidat?
   
 • Dühöngtél már azon, hogy bizonyos káraidat egyszerűen nem akarják megtéríteni? 

 

Ráadásul laikusként kárszakértőkkel harcolni, és törvényi hivatkozásokkal, paragrafusokkal szemben érvelni sokszor esélytelen. Van amikor eredményes vagy ebben, de mennyi időt és energiát pazaroltál e küzdelemre? Ezt másra (szeretteidre, munkádra, hobbidra) is fordíthattad volna! Nem beszélve az idegeskedés és a stressz ártalmairól, a plusz költségekről...

 

Erre kínálunk most megoldást Neked az UFS HELP szolgáltatásával.

 

Ugyanis, ha már van biztosításod, márpedig azért kötötted, hogy segítsen a bajban, akkor jogos elvárásod, hogy a károd megtérüljön. Valószínűleg azonban Te sem vagy biztosítási szakember, pláne nem kárszakértő.

 

Talán igazából nem is tudod pontosan, hogy mit tegyél, amikor történik valami.

 

 

Papír nincs, mobil van -elektronikus kárbejelentés, kárképviselet

HELP szolgáltatás - kárképviselet, kárügyintézés - akkor is segítünk, ha bajban vagy

 

 

Erről egy kedves történet jut eszembe. Régi ügyfelem felesége hívott fel egyik vasárnap este. Meglepődtem, mert tőle szokatlan időpont volt. Azt kérdezte hadarva és idegesen, hova kell bejelenteni, ha összetört a zuhanykabin ajtaja.

 

Megkérdeztem, mi történt, hiszen a kárbejelentés szempontjából fontos. Azt mondta, nem tudja, minden csupa vér, mindenhol üvegszilánkok, a férje ott ül a sarokban és csupa vér...

 

Sokkot kapott és hirtelen fogalma sem volt mit csináljon. Mivel jó a kapcsolatunk, én voltam az első, aki eszébe jutott, hogy segíthet neki :).

 

A történet happy end lett, semmi komoly baj nem történt, de jól példázza, hogy, abban az adott szituációban, nem biztos, hogy tudod, mit kell tenned.

 

Viszont a kárbejelentésen múlik sok minden - hogyan fogalmazol, figyelsz-e minden részletre. Utána pedig jön a kárszakértő, eldönti, hogy fizetnek-e, mire és mennyit...

 

 • Mennyit ér meg Neked egy saját kárszakértő? Aki megadja a szükséges információkat és eljár annak érdekében, hogy a Téged megillető szolgáltatást kapd a biztosítótól?
   
 • Segítene, ha valaki végigvinné Helyetted az egész kárügyet úgy képviselve a TE érdekeidet, mintha Te magad lennél?
   
 • Jó lenne valaki, aki sorban állás, stressz, papírmunka nélkül, non stop, a hét minden napján készen áll, hogy harcoljon Érted?

 

A non-stop elérhető kárképviseleti szolgáltatás keretében saját kárszakértőt küldünk Neked, aki a Te érdekeidet képviseli, aki eljár Helyetted a teljes kárrendezési folyamat alatt és erről rendszeresen tájékoztat is. Segítségével elkerülheted a kárbejelentés csapdáit is.

 

Milyen típusú biztosításokra veheted igénybe a kárképviseletet?

 

 • gépjármű biztosítások (egyéni, céges és flotta is) - KGFB, CASCO
 • vagyon biztosítások (lakás, társasház, vállalkozói, mezőgazdasági)
 • általános felelősségbiztosítások
 • balesetbiztosítások (munkahelyi is)
 • betegségbiztosítások (foglalkozási megbetegedések is)

 

Tehát, mennyit ér ez meg Neked? 8,- Ft naponta? Igen, ennyi.

 

Az éves díja 2.900 Ft / év / szerződés - de akár ingyen is! Érdekel, hogyan? Elmondjuk Neked. Kattints és kérj visszahívást!

 

Szeretném a HELP kárképviseletet!

 

Egyszerű, gyors és TÉGED szolgál. Gyakran éri az a vád a tanácsadókat, hogy csak akkor jön, ha kötni akar. Nos, mi eddig is másképp dolgoztunk és valós segítséget, ötleteket, szempontokat kaptál. Most itt az újabb bizonyíték. Ott vagyunk és segítünk akkor is, ha bajban vagy.

 

 

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

 

 

 

Vissza

Címkék : UFS HELP szolgáltatás, kárképviselet, kárügyintézés, KGFB, CASCO, lakásbiztosítás, vállalkozói vagyonbiztosítás, balesetbiztosítás, betegségbiztosítás, e-kárbejelentő, elektronikus kárbejelentés, eKár, felelősségbiztosítás, saját kárszakértő, csapdák elkerülése, kárbejelentés, HELP kárképviselet

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Ötleteket, hasznos információkat és szempontokat osztok meg Veled, amiket használni tudsz a döntéseidhez, és előnyös helyzetet teremt életed pénzügyi területein. Vezetőként pedig azokat az elveimet találod itt, amik szerint dolgozom és amit szeretnék átadni Neked, ha majd együtt dolgozunk tovább. Az a legfontosabb, hogy együttműködésünk során képessé válhass jó döntéseket hozni és elérni a céljaidat. Pénzügyi intelligenciád fejlesztésével elkerülheted a veszteségeket, megteremtheted az anyagi biztonságot és a kívánt életszínvonalat saját magad, családod és vállalkozásod számára.

Kapcsolódó cikkeink:

 

Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatoságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el, kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

HITELKALKULÁTOR

 

Hitelkalkulátor

 

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

KGFB / CASCO ajánlatot kérek

 

 

Szeretném a HELP kárképviseletet!

 

CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ!

 
Pénzügyi Navigátor csoport
Facebook-csoport · 179 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ha már unod a nyomulós ügynököket, valódi segítőkre és hiteles információkra van szükséged, csatlakozz hozzánk! A csoport célja, hogy összefogja és segítse azokat, akik tenni akarnak önmagukért és az anyagi függetlenségükért.  Csatlakozz Te is, ha szeretnél tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozni. Szeretettel látunk, ha szívesen beszélgetsz a pénzügyekről, és osztod meg a tapasztalataidat másokkal. A körülmények hibáztatása csak a pénzügyi kultúra legalsó foka, mi annál magasabbra törünk, mert hisszük, hogy lehetőségek és megoldások mindig vannak, csak meg kell találnunk őket és cselekednünk kell..
 

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

"Szia! Szeretnék gratulálni a tegnapi előadásodhoz! Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettelek Téged és amit csinálsz és nagyon hàlàs vagyok a sok-sok igazán hasznos online infóért! Bízom abban, hogy nagyon sokat hallunk még! Köszönöm szépen mégegyszer!" (M. Edit, Székesfehérvár)

 

"Remélem Mónika, hogy sokakhoz eljutsz, mielőbb ;) Gratulálok ehhez a nemes hivatáshoz!" (Császár Eszter, Budapest - coach)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest - riporter)

 

"Én az internetről, véletlenszerűen (tudjuk, hogy nincsenek véletlenek) kerestem meg Mónit. Már az első E-mail, telefon, majd a személyes találkozás alkalmával éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon türelmesen végighallgatta, hogy mire szeretnék megoldást találni a segítségével. Ez a pozitív, professzionális hozzáállás segített eldönteni, hogy Őt akarom. Olyan jó tanácsokat adott, hogy életem végéig hálás leszek érte! Köszönöm, hogy ott vagy, ha pénzügyekbe gubancolódok, és mindig számíthatok Rád!" (Incze Ida, Budapest)

 

"Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni. (Gál Izóra, Dunakeszi - egyetemi adjunktus)

 

"Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó világban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..." (Pécsi Anna, Kartal - szakmai vezető)

 

"Mónika az egyik legetikusabb pénzügyi szakember, akivel valaha együtt dolgoztam. Mindig az ügyfelei igényeit tartotta szem előtt és ezt olyannyira küldetésének érezte, hogy konfliktusokat is fel mert vállalni emiatt. Összeszedett, logikusan gondolkodó és magát folyamatosan képző pénzügyi személyi edzőt ismerhetünk meg benne, akire szívesen bízom rá a pénzügyeimet." (Sólyom László, Budapest - humánerőforrás menedzser)

 

"Csak gratulálni tudok Mónikának! Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal felvázolta a lehetőségeket. Azóta is, nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is, míg korábban csak topogtam egy helyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest - fodrász)

 

"Úgy ragyogsz, mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest - fogorvos)

 

"Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve - menedzser)

 

"Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest - gyógypedagógus-logopédus)

 

Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest - családorvos)

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

Címkék

Friss Hírek