Mire van szükséged ahhoz, hogy elérd az álmaidat?

Kategória: Tanácsadóknak | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Az érzés, amikor rájössz, hogy tényleg a legjobb helyen vagy...

 

 

Most hirtelen felindulásból írok, mert muszáj megosztanom Veled az érzéseimet! Ma egész nap egy kezdődő vezetői képzéssorozat 0. napján ültem. Mit gondolsz, megérte ezzel töltenem egy egész napot?

 

 

Neked mi a tapasztalatod ezen a téren?

 

 

Nos, az eddigi tapasztalataim meglehetősen vegyesek voltak. De most ISMÉT bebizonyosodott, hogy a LEGJOBB HELYEN VAGYOK! Miért írtam csupa nagybetűvel? Mindjárt elmondom, de előbb arról mesélek, mi volt ezelőtt.

 

Ha Neked is van olyan negatív vagy pozitív tapasztalatod, amit szívesen megosztanál velünk, kérlek írd meg itt a cikk alatt vagy a Facebook oldalamon hozzászólásban. Biztosan hasznos lesz másoknak is!

 

Most már több, mint 1 éve tartozom az UFS kötelékébe. Előtte két nagy biztosító függő ügynökeként is dolgoztam, ennek minden előnyével és hátrányával. Volt benne sok jó és nagyon sokat köszönhetek nekik, főleg az elsőnek, ahol több, mint 4 évig dolgoztam tanácsadóként, majd pedig vezetőként. Mindent ott tanultam meg a képzéseken, a magam kárán és autodidakta módon önképzéssel.

 

Általános vélemény a szakmában, hogy aki ettől a biztosítótól jön, az jól képzett biztosítós. De aki nem tanul és megy minden visszahúzó erő ellenére előre olyan bulldózer módjára, önmotiváltan, mint én, az nagyon hamar kihullik. Kevés a jó vezető ezeknél a cégeknél. Akit egyszer kineveznek, az kapaszkodik a székébe - tisztelet a kivételnek. Kiemelkedő tudással és tisztességgel ott bizony nehéz érvényesülni...

 

A fő problémám az volt, hogy én mindig többet, mást akartam. Nem találtam a helyem a multik konformizált világában. Persze ez mindig is így volt életem során. Már kisiskolásként is kilógtam a  sorból. Gyorsabban tanultam, hamarabb átláttam az összefüggéseket és szembe mentem az ésszerűtlen szabályokkal. 

 

De ez egészen addig, míg dolgozni nem kezdtem, nem jelentett problémát, ugyanis fantasztikus pedagógusok tanítottak, akiknek örökké hálás leszek. Irgalmatlanul rossz gyerek voltam, de okos. Vérprofi pedagógus képes csak ezt kezelni. 1-2 kivétellel csak ilyen pedagógusok tanítottak és kihozták belőlem a maximumot. Megtanítottak gondolkodni.

 

Azonban a munkahelyeim főnökeiről ugyanezt már nem mondhattam el. Ezért lettem vállalkozó 20 évvel ezelőtt és ezért hagytam ott a multikat is. Két dolgot viseltek rosszul: ha szakmailag többet tudtam, mint ők és ha megmondtam, amit gondolok. A munka világában ritkán nyerő az, ha valaki nem áll be a sorba.

 

 

Mire van szükséged ahhoz, hogy elérd az álmaidat?
 

 

 

Érezted már ezt valaha? Hiába tudsz majdnem mindent, hiába vagy kiemelkedően jó, mégis háttérbe szorítanak, sőt, még ki is kezdenek. Le akarják törni a szárnyaidat, hogy ne legyél úttörő, hogy ne legyél jobb, mint a főnök! Volt már, hogy emiatt egyszerűen nem találtad a helyed?

 

Miért írtam le mindezt?

 

 

Mert ma már bátran kijelenthetem, hogy ez így VOLT. Ahol most dolgozom, ott fantasztikus kollégákkal, vezetővel és felső vezetőkkel találkoztam. Olyanokkal, akik meglátták bennem a lehetőséget. Pontosan tudják, hogy b@szogatás nélkül is teszem a dolgom. Kivárták, míg irányba állok, megtalálom a célom és az utam.

 

Ehhez pedig minden támogatást megkapok. Közvetlen vezetőm minden lelki hullámvölgyből segít kimásznom (pedig volt egy pár). Nem mondja meg mit tegyek vagy mit ne, nem nyomja a dumát, hanem segít megtalálnom a helyes utat. Hisz bennem és ennél nagyobb hajtóerő nem nagyon van!

 

 

Miért jutott mindez eszembe a mai nap után?

 

 

Mert ebben a szakmában nem találkoztam olyan céggel, ahol ennyire elismerik a tudást, és lehetőséged van BÁRMIT elérni. Az egyetlen szabály, hogy mutasd meg, mit tudsz, mutasd meg, hogy értékes vagy és az értékrended beleillik a cég értékrendjébe. A felső vezetők is emberek, elérhetők, megkereshetők és meghallgatnak, a problémáidat is meg az ötleteidet is.

 

Ma úgy lehettem ott ezen a képzésen, hogy még nem vagyok vezető (és nem én voltam az egyetlen), hiszen most keresem csak a csapatom tagjait.

 

Azokat keresem, akik tudnak és akarnak dolgozni ebben a szakmában, szeretik, amit csinálnak. Akiknek elsődleges az ügyfélérdek, amellett, hogy egyébként sokat akarnak keresni. Azokat keresem, akiket nem noszogatni kell, hogy dolgozz már, hanem támogatni, hogy egyre jobbak legyenek. 

 

Ilyen vagy Te is? Akkor Téged kereslek!

 

A mai nap arról szólt, mire van szüksége ma egy alkusz cégnél egy középvezetőnek. Mit szeretnénk, mik az elvárások, mik azok, amik jelenleg nem támogatnak vagy visszafognak és mik azok a  dolgok, amik segítenek már most is, milyen képzéseket szeretnénk, mi az, amivel támogatni tud minket a cég, hogy még sikeresebbek lehessünk.

 

Te elmondhatod jelenlegi cégedről, hogy az ügyfél és a munkatársak fontosabbak, mint a vezetők és a tulajdonosok zsebe? Elmondhatod, hogy azért ölnek pénzt a cégbe, hogy a TE munkád könnyebb legyen, hogy TE még jobbá válj? Elmondhatod, hogy ÉRTED dolgoznak és azt keresik, hogyan lesz Neked jobb, mert tudják, hogy hosszútávon nekik is akkor lesz jobb?

 

Találkoztam már pár jelölttel, akik végül mégsem lettek csapattagok. Azt tapasztaltam, hogy egyrészt mindenki a könnyebb ellenállás felé mozdult (ez valahol természetes) és inkább hitt a máshol elmondott szép ígéreteknek (kevés munka, sok pénz), mint a realitásnak. Másrészt még mindig él az a kép, hogy az UFS is olyan, mint a szakmabeli MLM cégek, úgyhogy kösz, nem.

 

Ezért írtam meg ezt a cikket. Meg kell tudnia mindenkinek, hogy már évek óta nem olyan. Elsők közt látta meg a vezetés az új utat és ebbe az irányba megy mind a tervezés, mind az innováció területén. Előrelátóan és tudatosan!

 

 

Tetszik Neked is mindez, amit leírtam?

 

 

Akkor nálunk a helyed! Hívj fel és beszélgessünk, hogy mindent megtudj, ami szükséges a döntésedhez! 06-30-565-5402

 

 

Mire van szükséged ahhoz, hogy elérd az álmaidat?
 

 

 

Tehát mit kínálok? Miért dolgozz velem?

 

 

Másként gondolkodom a pénzügyi tanácsadói munkáról és az ügyfelekről, mint a nagy átlag. Ha most ezt a cikket olvasod, akkor valószínűleg Te is ilyen vagy.

 

Hiszem, hogy aki hivatásának tekinti ezt a szakmát, aki úgy érzi az a küldetése, hogy segítsen a pénzügyekben eligazodni az embereknek, hogy valóban tudatos pénzügyi döntésekkel elérhessék céljaikat, az tud csak hosszútávon érvényesülni. 

 

 • Olyan céggel dolgozom együtt, ami biztonságos, stabil és támogató hátteret ad.
   
 • Vezetőként (ha még új vagy a szakmában) abban segítelek, hogy megtanulj mindent, hogy valóban profi pénzügyi tanácsadóvá válhass.
   
 • Amennyiben már "öreg róka" vagy, akkor önállóságot kapsz és abban támogatlak, amire épp aktuálisan szükséged van.
   
 • Megtanítalak arra, hogyan építsd fel magad és válj az ügyfelek számára nélkülözhetetlenné. Ennek eredményeképp ne Neked kelljen majd vadászni, hanem ők ajánljanak és keressenek Téged.
   
 • Segítek Neked abban is gyakorlati tapasztalatokkal, hogyan tudsz érvényesülni az online világban.
   
 • Együtt formáljuk csapatunkat egységgé, hogy a legjobbak legyünk, nyomás és kényszer nélkül :)

 

 

 

Mit várok el Tőled?

 

 

 • Legyenek konkrét céljaid, tudd, hogy mit akarsz és mikor akarod elérni!
   
 • Legyél tettre kész - vagyis AKARJ dolgozni és tegyél meg mindent az eredményességedért és a sikerért!
   
 • Egyaránt képviseld az egyéni érdekeidet valamint az ügyfél és a csapat érdekeit, vagyis legyél etikus a tanácsadáskor és tartsd ezeket egyensúlyban!
 • Akarj fejlődni és tanulni!
   
 • Az sem baj, ha sok pénzt akarsz keresni, amivel megvalósíthatod az álmaidat és az általad elképzelt színvonalon élhetsz akár néhány hónapon belül :)

 

 

Mire van Neked szükséged? - anyagi biztonság, elismerés, fejlődési lehetőség?

 

 

Mondd el! KATTINTS és töltsd ki kérdőívemet!

Szívesen dolgoznék veled!

 

 • Lehetsz kezdő - minden segítséget megkapsz.
   
 • Specializálódnál 1-2 területre? - válassz! Banki termékek (hitel, lakástakarék), befektetési tanácsadás, NOK, vállalkozói pénzügyek vagy akár vagyon biztosítások. Mind Rád várnak!
   
 • Komplex szolgáltatást adnál ügyfeleidnek? Tanulj a legjobbaktól és szóba sem áll mással az ügyfeled!
   
 • Vezetői ambícióid vannak? Karriert építenél? Alig várom, hogy együtt dolgozhassunk ezen!

 

 

Mire van szükséged ahhoz, hogy elérd az álmaidat?

 

 

Érd el az álmaidat velünk! Dönts tudatosan és erősödj meg anyagilag!

Móni

 

 

 

Kíváncsi vagy, hogyan gondolkodom? OLVASD EL többi Neked szóló cikkemet is és azt is, hogyan segítem írásaimmal az ügyfeleket!

     Na nézzük, hogyan gondolkodsz!     

Vissza

Címkék : karrier, etikus tanácsadó, legjobb-munka, pénzügyi tanácsadói karrier, legjobb munka, anyagi biztonság, pénzügyi tanácsadó, munkatársakat keresek, dolgozz velünk

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el, kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

HITELKALKULÁTOR

 

Hitelkalkulátor

 

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

KGFB / CASCO ajánlatot kérek

 

 

Szeretném a HELP kárképviseletet!

 

CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ!

 
Pénzügyi Navigátor csoport
Facebook-csoport · 179 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ha már unod a nyomulós ügynököket, valódi segítőkre és hiteles információkra van szükséged, csatlakozz hozzánk! A csoport célja, hogy összefogja és segítse azokat, akik tenni akarnak önmagukért és az anyagi függetlenségükért.  Csatlakozz Te is, ha szeretnél tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozni. Szeretettel látunk, ha szívesen beszélgetsz a pénzügyekről, és osztod meg a tapasztalataidat másokkal. A körülmények hibáztatása csak a pénzügyi kultúra legalsó foka, mi annál magasabbra törünk, mert hisszük, hogy lehetőségek és megoldások mindig vannak, csak meg kell találnunk őket és cselekednünk kell..
 

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

"Szia! Szeretnék gratulálni a tegnapi előadásodhoz! Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettelek Téged és amit csinálsz és nagyon hàlàs vagyok a sok-sok igazán hasznos online infóért! Bízom abban, hogy nagyon sokat hallunk még! Köszönöm szépen mégegyszer!" (M. Edit, Székesfehérvár)

 

"Remélem Mónika, hogy sokakhoz eljutsz, mielőbb ;) Gratulálok ehhez a nemes hivatáshoz!" (Császár Eszter, Budapest - coach)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest - riporter)

 

"Én az internetről, véletlenszerűen (tudjuk, hogy nincsenek véletlenek) kerestem meg Mónit. Már az első E-mail, telefon, majd a személyes találkozás alkalmával éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon türelmesen végighallgatta, hogy mire szeretnék megoldást találni a segítségével. Ez a pozitív, professzionális hozzáállás segített eldönteni, hogy Őt akarom. Olyan jó tanácsokat adott, hogy életem végéig hálás leszek érte! Köszönöm, hogy ott vagy, ha pénzügyekbe gubancolódok, és mindig számíthatok Rád!" (Incze Ida, Budapest)

 

"Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni. (Gál Izóra, Dunakeszi - egyetemi adjunktus)

 

"Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó világban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..." (Pécsi Anna, Kartal - szakmai vezető)

 

"Mónika az egyik legetikusabb pénzügyi szakember, akivel valaha együtt dolgoztam. Mindig az ügyfelei igényeit tartotta szem előtt és ezt olyannyira küldetésének érezte, hogy konfliktusokat is fel mert vállalni emiatt. Összeszedett, logikusan gondolkodó és magát folyamatosan képző pénzügyi személyi edzőt ismerhetünk meg benne, akire szívesen bízom rá a pénzügyeimet." (Sólyom László, Budapest - humánerőforrás menedzser)

 

"Csak gratulálni tudok Mónikának! Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal felvázolta a lehetőségeket. Azóta is, nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is, míg korábban csak topogtam egy helyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest - fodrász)

 

"Úgy ragyogsz, mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest - fogorvos)

 

"Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve - menedzser)

 

"Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest - gyógypedagógus-logopédus)

 

Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest - családorvos)

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

Címkék

Friss Hírek