Lemaradsz, ha nem olvasod el!

Kategória: Pénzhírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

LTP szerződés számlanyitási díj nélkül csak 2017. február 26-ig!

 

 

A Parlament által elfogadott, 2018.10.17. napján hatályba lépő 2018. évi LXIII. törvény értelmében 2018.10.16. napját követően megkötött lakás-előtakarékossági szerződések esetében a lakás-előtakarékoskodót állami támogatás nem illeti meg. Továbbá a törvény hatályba lépését megelőzően kötött lakás-előtakarékossági szerződésednél, ha meghosszabbítod a megtakarítási idejét, erre a meghosszabbított megtakarítási időre sem illeti meg az állami támogatás.

2018.10.17. napjától a blogomon elérhető cikkek az LTP állami támogatásával kapcsolatban a korábban megkötött szerződésekre vonatkozóan tájékoztató jellegűek.

 

 

Sajnos ez akció már nem érvényes. Jelenleg (2017.október) a lakástakarékok akcióiban a számlanyitási díj megegyezik az egy havi megtakarítási összeggel. A 2018 évvégi aktuális akciókról itt olvashatsz bővebben.

 

LTP kalkulátor

 

Amennyiben konkrét és részletes információkat keresel a lakástakarék-pénztári konstrukciókkal kapcsolatban, akkor ezeket könnyedén megtalálod új weboldalam LTP menüpontjában.

 

Ha szívesen vennéd a segítségemet ez ügyben, írj nekem, hívj fel vagy töltsd ki kérdőívemet!

 

Kitöltöm a kérdőívet

 

Pénzügyi tanácsadási szolgáltatásommal kapcsolatban itt találod a bővebb információkat.

 

Jelenleg úgy, hogy nem kell az ERSTE banknál hozzá bankszámlát nyitnod, vagyis bármilyen bankszámláról fizetheted csoportos beszedéssel a megtakarításod, egyet lakástakarékpénztár kínálja a szerződéskötés lehetőségét 0 Ft számla nyitási díjjal. Ez, az ERSTE Lakástakarékpénztár.

 

 

Miért lakástakarék?

 

 

4 éves tartammal jelenleg biztosan nem találsz ennél magasabb betéti kamatot, mai garantált is. Ez a megtakarítás is az öngondoskodási formák közé sorolható, hiszen felkészülhetsz vele egy jövőbeli lakásvásárlásra vagy felújításra. Bizonyos esetekben tökéletes megoldás gyermeked életkezdéséhez, hiszen más megtakarításaid kiegészítéseként ezzel segíted az önálló lakáshoz jutását. Ezzel kapcsolatban olvasd el cikkemet, melyben ahhoz adok támpontokat, hogy mikor válaszd ezt a megoldást és mikor ne!

 

 

Lemaradsz, ha nem olvasod el!

 

 

Mit jelent ez Neked?

 

 

A számlanyitási díj a szerződéses összeg 1%-a, ami egy átlagos 4 éves szerződés esetén kb. 30.000 Ft-ot jelent. Ez egy 4 fős családra 120.000 Ft kifizetését terheli a megtakarítások elindításakor!

 

Még 2017. február 26-ig van lehetőséged megúszni ezt a díjat! Vedd fel velem a kapcsolatot itt,  vagy írj és visszahívlak!

 

Lehet, hogy most Te is arra várnál inkább, hogy a törvényi változás alapján majd júliusban kötöd meg, hisz lecsökken a kiutalási időszak 2 hónapra. Döntsd el, számodra melyik az előnyösebb! Tervezd meg tudatosan a pénzügyeidet a pénzügyi céljaidnak megfelelően!

 

 

Mit jelent ez a változás?

 

 

Ha most 2017. februárjában megkötöd a szerződést és még februárban be is fizeted az első megtakarítási részt, akkor egy 4 éves tartam esetén a kiutalási időszakod 2021. Február 1-jén indul. Ez annyit jelent, hogy a 90 nap letelte után, akár 2021. május 1-jén hozzájutsz a szükséges összeghez, ami viszonylag ideális időpont akár építkezéshez, akár felújításhoz és korszerűsítéshez. Emellett most mindez nem kerül az induláskor egy vagyonba...

 

Júliustól a kiutalási időszak 2 hónapra csökken az LTP szerződések esetében. Ha júliusban kezded el a megtakarítást, akkor a kiutalási időszakod szeptemberre ér véget, akkor jutsz majd a pénzhez...

 

Olvass tovább, mit nyújt, miért jó és nézd meg a 4 lakástakarék pénztár összehasonlító táblázatát!

 

 

Lemaradsz, ha nem olvasod el!

 

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

(Szerzői jog által védett saját tartalom. Szerző: Czirákiné Kocsis Mónika)

 Hírlevél

 

  Vissza

  Címkék : LTP, lakástakarék, öngondoskodás, ERSTE, magas betéti kamat, lakásvásárlás, lakásfelújítás, tanacsadas, megtakaritas, gyermeknek megtakarítás, pénzügyi tervezés, pénzügyi célok, pénzügyi tanácsadás, gyermek életkezdése, gyermekcélú előtakarékosság, lakashitel, lakáscélú megtakarítás, lakástakarékpénztár, lakáselőtakarékosság, lakástakarék kalkulátor

  Hozzászólások :

  Csatlakozz a beszélgetéshez!

  Oszd Meg a Cikket :


  Szerző

  Czirákiné Kocsis Mónika

  Ötleteket, hasznos információkat és szempontokat osztok meg Veled, amiket használni tudsz a döntéseidhez, és előnyös helyzetet teremt életed pénzügyi területein. Vezetőként pedig azokat az elveimet találod itt, amik szerint dolgozom és amit szeretnék átadni Neked, ha majd együtt dolgozunk tovább. Az a legfontosabb, hogy együttműködésünk során képessé válhass jó döntéseket hozni és elérni a céljaidat. Pénzügyi intelligenciád fejlesztésével elkerülheted a veszteségeket, megteremtheted az anyagi biztonságot és a kívánt életszínvonalat saját magad, családod és vállalkozásod számára.

  Kapcsolódó cikkeink:

   

  Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatoságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el, kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

   

  Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

   

   

  Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

   

  Kérem a Heti PénzTippet!

   

  Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

   

  Jól jönne a segítséged, Móni!

   

  HITELKALKULÁTOR

   

  Hitelkalkulátor

   

   

  Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

   

  KGFB / CASCO ajánlatot kérek

   

   

  Szeretném a HELP kárképviseletet!

   

  CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ!

   
  Pénzügyi Navigátor csoport
  Facebook-csoport · 179 tag
  Csatlakozás a csoporthoz
  Ha már unod a nyomulós ügynököket, valódi segítőkre és hiteles információkra van szükséged, csatlakozz hozzánk! A csoport célja, hogy összefogja és segítse azokat, akik tenni akarnak önmagukért és az anyagi függetlenségükért.  Csatlakozz Te is, ha szeretnél tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozni. Szeretettel látunk, ha szívesen beszélgetsz a pénzügyekről, és osztod meg a tapasztalataidat másokkal. A körülmények hibáztatása csak a pénzügyi kultúra legalsó foka, mi annál magasabbra törünk, mert hisszük, hogy lehetőségek és megoldások mindig vannak, csak meg kell találnunk őket és cselekednünk kell..
   

   

  Két szívmelengető köszönet:

   

  Köszönjük Cziráki Móni

  Köszönet Cziráki Móninak

   

  Elismerő szavak:

   

  Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

   

   

  "Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

   

  "Szia! Szeretnék gratulálni a tegnapi előadásodhoz! Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettelek Téged és amit csinálsz és nagyon hàlàs vagyok a sok-sok igazán hasznos online infóért! Bízom abban, hogy nagyon sokat hallunk még! Köszönöm szépen mégegyszer!" (M. Edit, Székesfehérvár)

   

  "Remélem Mónika, hogy sokakhoz eljutsz, mielőbb ;) Gratulálok ehhez a nemes hivatáshoz!" (Császár Eszter, Budapest - coach)

   

  Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

   

  "Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest - riporter)

   

  "Én az internetről, véletlenszerűen (tudjuk, hogy nincsenek véletlenek) kerestem meg Mónit. Már az első E-mail, telefon, majd a személyes találkozás alkalmával éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon türelmesen végighallgatta, hogy mire szeretnék megoldást találni a segítségével. Ez a pozitív, professzionális hozzáállás segített eldönteni, hogy Őt akarom. Olyan jó tanácsokat adott, hogy életem végéig hálás leszek érte! Köszönöm, hogy ott vagy, ha pénzügyekbe gubancolódok, és mindig számíthatok Rád!" (Incze Ida, Budapest)

   

  "Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni. (Gál Izóra, Dunakeszi - egyetemi adjunktus)

   

  "Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó világban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..." (Pécsi Anna, Kartal - szakmai vezető)

   

  "Mónika az egyik legetikusabb pénzügyi szakember, akivel valaha együtt dolgoztam. Mindig az ügyfelei igényeit tartotta szem előtt és ezt olyannyira küldetésének érezte, hogy konfliktusokat is fel mert vállalni emiatt. Összeszedett, logikusan gondolkodó és magát folyamatosan képző pénzügyi személyi edzőt ismerhetünk meg benne, akire szívesen bízom rá a pénzügyeimet." (Sólyom László, Budapest - humánerőforrás menedzser)

   

  "Csak gratulálni tudok Mónikának! Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal felvázolta a lehetőségeket. Azóta is, nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is, míg korábban csak topogtam egy helyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest - fodrász)

   

  "Úgy ragyogsz, mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest - fogorvos)

   

  "Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve - menedzser)

   

  "Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest - gyógypedagógus-logopédus)

   

  Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest - családorvos)

   

   

  Tanácsadót választok

   

  Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

   

  Szívesen dolgoznék veletek!

   

  VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

   

  vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

   

  Kitöltöm a kérdőívet!

   

  Média megjelenések:

   

  Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

   

  PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

   

  Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

   

  Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

   

  Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

   

   

  SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

   

  KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

   

  INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

   

  pénzügyek okosan - okos pénzügyek

  Privát bankár - értékpapírszámla

  állampapírok

  unit-linked életbiztosítások

  Egyéb megtakarítások

  Egyéb befektetések

  Nyugdíjbiztosítás

  Önkéntes nyugdíjpénztár

  NYESZ

  Biztosítások gyermekeknek

  Megtakarítások gyermekeknek

  adómentes juttatás, költségoptimalizálás

  Vállalkozói vagyonbiztosítások

  Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

  Lakás és jelzáloghitelek

  Lakástakarékpénztár

  CSOK

  Nemzeti Otthonteremtő Közösség

  Kockázati életbiztosítás

  Balesetbiztosítás

  Lakásbiztosítás

  Társasházbiztosítások

  Magán egészségbiztosítások

  Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

   

  Kérem a Heti PénzTippet!

   

  Jól jönne a segítséged, Móni!

   

  MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

   

  miről olvasnál szívesen

  Címkék

  Friss Hírek