Cafetéria 2017 - Hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet?

Kategória: Hírek etikusan | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

2017-től jelentős változások jöttek, amik kihatnak a vállalkozásodra 2018-ban is

A minimálbér 15%-kal, a garantált bérminimum 25%-kal emelkedett, de ez még önmagában nem jelenti az emelések végét, 2018-ban további béremelés várható. Emellett egyértelműen látszik már, hogy ezeknek hatása lesz a magasabb fizetési sávba tartozó dolgozók fizetésére, legalább a bruttó 200.000 - 250.000 Ft körüli sávig. 

 
Vagyis a cégek nagy részének legalább 15-25%-kal többet kell ezentúl béremelésre szánnia. Te tudod már, hogyan találod meg ennek a forrását?
Cafetéria 2017 - Hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet?

 

Videómban megmutatom Neked, hogyan használd fel a Cafetériát vállalkozásodban a béremelés miatti költségnövekedéshez szükséges anyagi források minimalizálására úgy, hogy közben maximálisan odafigyelsz munkavállalóid elégedettségének megtartására is. Ugyanis a nehézség ebben van, hogy mindkettőt egyszerre valósítsd meg.

Akkor is hasznos segítséget ad Neked mindez, ha nincs Cafetéria rendszered és nem is tervezed bevezetni. A juttatások, többek között az adómentes juttatások egyénre szabhatóan adhatók. Versenyelőnyt teremtenek Számodra, valamint kombinálva a munkatársaid és saját céljaidat is a vállalkozásoddal kapcsolatos terveiddel, anyagi hasznot termel Neked. Vagyis egyszerre jár gazdasági haszonnal, munkavállalói elégedettséggel és megkímél a veszteségektől, segít a költségeid optimalizálásában és az adócsökkentésben.

Hogyan érheted el mindezt? Ebben fogok segíteni Neked, ami pénzt hoz vállalkozásodnak! Szeretnéd tudni, hogyan? Nézd meg videómat arról, miért is érdemes élned ezzel a lehetőséggel, amely támpontokat ad ahhoz, miért érdemes ebből a szempontból megvizsgálnod vállalkozói pénzügyeidet!

Cafetéria 2017 - Hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet?

 

Díjtalanul letölthető információs anyagok és videó oktatóanyag

 
A videó mellé letölthetsz még több kiegészítő anyagot is, így összességében minden információ benne lesz a Cafetériáról és arról, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy ne tehetetlen vesztesként éld meg a 2017-es többletkiadásokat.

Kérdésed van? Hívj: +36 30 565 5402

 

   Kattints és szerezd meg a tudást díjtalanul!  

 

Mivel 2018-ban drasztikus változás nem várható a juttatások rendszerében, az elv, amit a letöltésekkel elsajátíthatsz, ugyanúgy aktuális. Érdemes most is regisztrálnod rá.

Amennyiben az adómentes juttatásokkal és a vállalkozás biztosításaival, pénzügyeivel kapcsolatosan keresel valamilyen konkrét információt, akkor nézd meg új weboldalamat, ahol biztosan megtalálod. Itt a blogon pedig olvasd el további gondolatébresztő cikkeimet is.

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg! Okos pénzügyek okos vállalkozóknak...

Móni

Ugye tisztességes ajánlat? Kattints és szerezd meg a tudást díjtalanul!

Vissza

Címkék : Cafetéria 2017, vállalkozás, adócsökkentés, költségcsökkentés, költség optimalizálás, juttatások, munkavállalói elégedettség, ingyenes, díjtalanul letölthető, koltsegoptimalizalas, adómentes juttatás, vállalkozói pénzügyek, okos pénzügyek, pénzügyek okosan

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

ötleteket, hasznos információkat és szempontokat osztok meg Veled, amiket használni tudsz a döntéseidhez, és előnyös helyzetet teremt életed pénzügyi területein. Vezetőként pedig azokat az elveimet találod itt, amik szerint dolgozom és amit szeretnék átadni Neked, ha majd együtt dolgozunk tovább. Az a legfontosabb, hogy együttműködésünk során képessé válhass jó döntéseket hozni és elérni a céljaidat. Pénzügyi intelligenciád fejlesztésével elkerülheted a veszteségeket, megteremtheted az anyagi biztonságot és a kívánt életszínvonalat saját magad, családod és vállalkozásod számára.

Kapcsolódó cikkeink:

 

FONTOS ADÓVÁLTOZÁS 2018-tól! FELKÉSZÜLTÉL? VANNAK PONTOS INFORMÁCIÓID? 

 

unit-linked adóváltozás 2018

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL, BIZTOSÍTÁSOKKAL FOGLALKOZNI? ELTŰNT A TANÁCSADÓD? NINCS PÉNZED, DE MEGTAKARÍTANÁL? VAN PÉNZED, DE NEM TUDOD, MIBE FEKTESD?

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET PÉNZÜGYI TANÁCSADÓTÓL!

 

Nyugdíjcélú megtakarítások adóvisszatérítése 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 Értesítés új hírekről

 Hírlevél

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam:

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest - riporter)

 

"Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni. (Gál Izóra, Dunakeszi - egyetemi adjunktus)

 

"Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó világban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..." (Kapocsi-Pécsi Anna, Kartal - szakmai vezető)

 

"Mónika az egyik legetikusabb pénzügyi szakember, akivel valaha együtt dolgoztam. Mindig az ügyfelei igényeit tartotta szem előtt és ezt olyannyira küldetésének érezte, hogy konfliktusokat is fel mert vállalni emiatt. Összeszedett, logikusan gondolkodó és magát folyamatosan képző pénzügyi személyi edzőt ismerhetünk meg benne, akire szívesen bízom rá a pénzügyeimet." (Sólyom László, Budapest - humánerőforrás menedzser)

 

"Csak gratulálni tudok Mónikának! Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal felvázolta a lehetőségeket. Azóta is, nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is, míg korábban csak topogtam egy helyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest - fodrász)

 

"Úgy ragyogsz mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest - fogorvos)

 

"Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve - menedzser)

 

"Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest - gyógypedagógus-logopédus)

 

"Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest - családorvos)

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Média megjelenések:

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

 

Címkék

Friss Hírek

Hogyan találd meg a saját utadat?
2017 november 16 14:40:00
Egy váratlan baleset csődbe vihet!
2017 november 15 07:30:00