Államérdek és / vagy nyugdíj?

Kategória: Hírek etikusan | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Hogyan gondoskodj Magadról?

 

Két részes írásom első részében számokban mutatom meg Neked, mennyit ér az állam támogatása a jövőbeli nyugdíjadhoz. A második részben pedig összegyűjtöttem Neked a nyugdíj melletti munkavégzés és vállalkozás feltételeit, valamint a közérdekű nyugdíjas szövetkezet legfontosabb szabályait. Vállalkozóként és munkáltatóként hasznos információkat adok az idősek foglalkoztatásának szabályaihoz.

Annak aktualitását, hogy újból elővegyem a nyugdíj témakörét, a 2017.07.01-jei törvényváltozásokkal érkező közérdekű nyugdíjas szövetkezetek adták. Mi az állam érdeke?

  • nyugdíjasként is tudj dolgozni, ha szeretnél, amennyiben már most nyugdíjas vagy...
  • öngondoskodással teremtsd meg Magadnak a nyugdíjad egy részét, amennyiben még nem vagy nyugdíjas...

Ennek eszközeit mutatom be cikkem két részében. Ugyanis azt tapasztalom, hogy sokak cselekvési készsége kimerül a politikusok szidalmazásában. Írásomban megmutatom Neked, mivel jár, ha teszel valamit anyagi helyzeted javítása érdekében.

 

Államérdek és / vagy nyugdíj?

Emellett elkészítettem Neked segítségül azokat az összefoglaló táblázatokat és kalkulátorokat, amelyek megadják Számodra a szükséges információkat a tökéletes pénzügyi tervezéshez. Új weboldalam, a Biztonságéspénz.hu Tudástárjából mindezeket letöltheted már most:

Amint a felsorolásból is látszik, az információkat a kezedbe adom, de a döntés a Tied! Tudatos pénzügyi tervezéssel ez a probléma is megoldható...

 

Államérdek és / vagy nyugdíj?

 

Olvasd el a két részt, vagy amelyik épp érint Téged, és találd meg a legjobb megoldást!

 

Amennyiben ehhez a segítségemre van szükséged, jelentkezz tanácsadásomra! Ha kérdésed van, küldd el nekem vagy csak egyszerűen hívj fel!

1. rész - Mennyit ér az államtól visszakapott adó? Mire jók a nyugdíjcélú megtakarítások? Hogyan támogat az állam? Mennyit ér majd végül az SZJA visszatérítés? Mi a halogatás ára? Válaszok a cikkben...

2. rész - Mik a feltételei a nyugdíj melletti munkavégzésnek? Milyen szabályok vonatkoznak Rád, ha saját jogú nyugdíjasként, a nők kedvezményes lehetőségével élve, idő előtti nyugdíjazás, csökkent munkaképességűek ellátásával vagy közhasznú nyugdíjas szövetkezeti tagként munkát keresel vagy vállalkoznál? A cikk megadja a válaszokat...

Amennyiben hasznos és értékes információkat találtál írásaimban, oszd meg ismerőseiddel! További rendszeres és naprakész hírekért kérd MOST hírlevelemet!

Dönts okosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

(Szerző: Czirákiné Kocsis Mónika - minden jog fenntartva)

 

Vissza

Címkék : nyugdíjcélú megtakarítások, nyugdíj melletti munka járulékai, állami támogatás, SZJA visszatérítés, munka nyugdíj mellett, közérdekű nyugdíjas szövetkezet, pénzügyi tervezés, közhasznú nyugdíjas szövetkezet, adóvisszatérítés

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Ötleteket, hasznos információkat és szempontokat osztok meg Veled, amiket használni tudsz a döntéseidhez, és előnyös helyzetet teremt életed pénzügyi területein. Vezetőként pedig azokat az elveimet találod itt, amik szerint dolgozom és amit szeretnék átadni Neked, ha majd együtt dolgozunk tovább. Az a legfontosabb, hogy együttműködésünk során képessé válhass jó döntéseket hozni és elérni a céljaidat. Pénzügyi intelligenciád fejlesztésével elkerülheted a veszteségeket, megteremtheted az anyagi biztonságot és a kívánt életszínvonalat saját magad, családod és vállalkozásod számára.

Kapcsolódó cikkeink:

FONTOS ADÓVÁLTOZÁS 2018-tól! FELKÉSZÜLTÉL? VANNAK PONTOS INFORMÁCIÓID? 

 

unit-linked adóváltozás 2018

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL, BIZTOSÍTÁSOKKAL FOGLALKOZNI? ELTŰNT A TANÁCSADÓD? NINCS PÉNZED, DE MEGTAKARÍTANÁL? VAN PÉNZED, DE NEM TUDOD, MIBE FEKTESD?

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET PÉNZÜGYI TANÁCSADÓTÓL!

 

Nyugdíjcélú megtakarítások adóvisszatérítése 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 Értesítés új hírekről

 Hírlevél

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam:

 

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest - riporter)

 

"Én az internetről, véletlenszerűen (tudjuk, hogy nincsenek véletlenek) kerestem meg Mónit. Már az első E-mail, telefon, majd a személyes találkozás alkalmával éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon türelmesen végighallgatta, hogy mire szeretnék megoldást találni a segítségével. Ez a pozitív, professzionális hozzáállás segített eldönteni, hogy Őt akarom. Olyan jó tanácsokat adott, hogy életem végéig hálás leszek érte! Köszönöm, hogy ott vagy, ha pénzügyekbe gubancolódok, és mindig számíthatok Rád!" (Incze Ida, Budapest)

 

"Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni. (Gál Izóra, Dunakeszi - egyetemi adjunktus)

 

"Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó világban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..." (Kapocsi-Pécsi Anna, Kartal - szakmai vezető)

 

"Mónika az egyik legetikusabb pénzügyi szakember, akivel valaha együtt dolgoztam. Mindig az ügyfelei igényeit tartotta szem előtt és ezt olyannyira küldetésének érezte, hogy konfliktusokat is fel mert vállalni emiatt. Összeszedett, logikusan gondolkodó és magát folyamatosan képző pénzügyi személyi edzőt ismerhetünk meg benne, akire szívesen bízom rá a pénzügyeimet." (Sólyom László, Budapest - humánerőforrás menedzser)

 

"Csak gratulálni tudok Mónikának! Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal felvázolta a lehetőségeket. Azóta is, nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is, míg korábban csak topogtam egy helyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest - fodrász)

 

"Úgy ragyogsz mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest - fogorvos)

 

"Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve - menedzser)

 

"Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest - gyógypedagógus-logopédus)

 

"Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest - családorvos)

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Média megjelenések:

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

 

Címkék

Friss Hírek

Ha tudom, hogy elesek, leülök
2018 január 10 07:00:00
Szeretetet veszünk Karácsonykor?
2017 december 18 07:30:00