Akciós a lakástakarék még február végéig

Kategória: Hírek etikusan | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

LTP szerződés számlanyitási díj nélkül csak 2017. február 26-ig!

 

Sajnos ez akció már nem érvényes. Jelenleg (2017.október) a lakástakarékok akcióiban a számlanyitási díj megegyezik az egy havi megtakarítási összeggel. Az akciókról itt olvashatsz bővebben.

Amennyiben konkrét és részletes információkat keresel a lakástakarék-pénztári konstrukciókkal kapcsolatban, akkor ezeket könnyedén megtalálod új weboldalam LTP menüpontjában.

Ha szívesen vennéd a segítségemet ez ügyben, írj nekem, hívj fel vagy töltsd ki kérdőívemet!

 

Kitöltöm a kérdőívet

 

Pénzügyi tanácsadási szolgáltatásommal kapcsolatban itt találod a bővebb információkat.

Jelenleg úgy, hogy nem kell az ERSTE banknál hozzá bankszámlát nyitnod, vagyis bármilyen bankszámláról fizetheted csoportos beszedéssel a megtakarításod, egyet lakástakarékpénztár kínálja a szerződéskötés lehetőségét 0 Ft számla nyitási díjjal. Ez, az ERSTE Lakástakarékpénztár.

 

Miért lakástakarék?

 

4 éves tartammal jelenleg biztosan nem találsz ennél magasabb betéti kamatot, mai garantált is. Ez a megtakarítás is az öngondoskodási formák közé sorolható, hiszen felkészülhetsz vele egy jövőbeli lakásvásárlásra vagy felújításra. Bizonyos esetekben tökéletes megoldás gyermeked életkezdéséhez, hiszen más megtakarításaid kiegészítéseként ezzel segíted az önálló lakáshoz jutását. Ezzel kapcsolatban olvasd el cikkemet, melyben ahhoz adok támpontokat, hogy mikor válaszd ezt a megoldást és mikor ne!

 

Akciós a lakástakarék még február végéig

 

Mit jelent ez Neked?

 

A számlanyitási díj a szerződéses összeg 1%-a, ami egy átlagos 4 éves szerződés esetén kb. 30.000 Ft-ot jelent. Ez egy 4 fős családra 120.000 Ft kifizetését terheli a megtakarítások elindításakor!

Még 2017. február 26-ig van lehetőséged megúszni ezt a díjat! Vedd fel velem a kapcsolatot itt,  vagy írj és visszahívlak!

Lehet, hogy most Te is arra várnál inkább, hogy a törvényi változás alapján majd júliusban kötöd meg, hisz lecsökken a kiutalási időszak 2 hónapra. Döntsd el, számodra melyik az előnyösebb! Tervezd meg tudatosan a pénzügyeidet a pénzügyi céljaidnak megfelelően!

 

Mit jelent ez a változás?

 

Ha most 2017. februárjában megkötöd a szerződést és még februárban be is fizeted az első megtakarítási részt, akkor egy 4 éves tartam esetén a kiutalási időszakod 2021. Február 1-jén indul. Ez annyit jelent, hogy a 90 nap letelte után, akár 2021. május 1-jén hozzájutsz a szükséges összeghez, ami viszonylag ideális időpont akár építkezéshez, akár felújításhoz és korszerűsítéshez. Emellett most mindez nem kerül az induláskor egy vagyonba...

Júliustól a kiutalási időszak 2 hónapra csökken az LTP szerződések esetében. Ha júliusban kezded el a megtakarítást, akkor a kiutalási időszakod szeptemberre ér véget, akkor jutsz majd a pénzhez...

Olvass tovább, mit nyújt, miért jó és nézd meg a 4 lakástakarék pénztár összehasonlító táblázatát!

 

Akciós a lakástakarék még február végéig

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

(Szerzői jog által védett saját tartalom. Szerző: Czirákiné Kocsis Mónika)Hírlevél

 

  Vissza

  Címkék : LTP, lakástakarék, öngondoskodás, ERSTE, magas betéti kamat, lakásvásárlás, lakásfelújítás, tanacsadas, penzugyi-tervezes, megtakaritas, gyermek-eletkezdese, gyermeknek megtakarítás, pénzügyi tervezés, pénzügyi célok, pénzügyi tanácsadás

  Hozzászólások :

  Csatlakozz a beszélgetéshez!

  Oszd Meg a Cikket :


  Szerző

  Czirákiné Kocsis Mónika

  Ötleteket, hasznos információkat és szempontokat osztok meg Veled, amiket használni tudsz a döntéseidhez, és előnyös helyzetet teremt életed pénzügyi területein. Vezetőként pedig azokat az elveimet találod itt, amik szerint dolgozom és amit szeretnék átadni Neked, ha majd együtt dolgozunk tovább. Az a legfontosabb, hogy együttműködésünk során képessé válhass jó döntéseket hozni és elérni a céljaidat. Pénzügyi intelligenciád fejlesztésével elkerülheted a veszteségeket, megteremtheted az anyagi biztonságot és a kívánt életszínvonalat saját magad, családod és vállalkozásod számára.

  Kapcsolódó cikkeink:

  FONTOS ADÓVÁLTOZÁS 2018-tól! FELKÉSZÜLTÉL? VANNAK PONTOS INFORMÁCIÓID? 

   

  unit-linked adóváltozás 2018

   

  SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL, BIZTOSÍTÁSOKKAL FOGLALKOZNI? ELTŰNT A TANÁCSADÓD? NINCS PÉNZED, DE MEGTAKARÍTANÁL? VAN PÉNZED, DE NEM TUDOD, MIBE FEKTESD?

  KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET PÉNZÜGYI TANÁCSADÓTÓL!

   

  Nyugdíjcélú megtakarítások adóvisszatérítése 

  INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

   

  pénzügyek okosan - okos pénzügyek

  Privát bankár - értékpapírszámla

  állampapírok

  unit-linked életbiztosítások

  Egyéb megtakarítások

  Egyéb befektetések

  Nyugdíjbiztosítás

  Önkéntes nyugdíjpénztár

  NYESZ

  Biztosítások gyermekeknek

  Megtakarítások gyermekeknek

  adómentes juttatás, költségoptimalizálás

  Vállalkozói vagyonbiztosítások

  Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

  Lakás és jelzáloghitelek

  Lakástakarékpénztár

  CSOK

  Nemzeti Otthonteremtő Közösség

  Kockázati életbiztosítás

  Balesetbiztosítás

  Lakásbiztosítás

  Társasházbiztosítások

  Magán egészségbiztosítások

  Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

   

  

  Értesítés új hírekről

   

  

  Hírlevél

   

  MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

   

  miről olvasnál szívesen

   

  Ügyfeleim ezt mondják rólam:

   

  "Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest - riporter)

   

  "Én az internetről, véletlenszerűen (tudjuk, hogy nincsenek véletlenek) kerestem meg Mónit. Már az első E-mail, telefon, majd a személyes találkozás alkalmával éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon türelmesen végighallgatta, hogy mire szeretnék megoldást találni a segítségével. Ez a pozitív, professzionális hozzáállás segített eldönteni, hogy Őt akarom. Olyan jó tanácsokat adott, hogy életem végéig hálás leszek érte! Köszönöm, hogy ott vagy, ha pénzügyekbe gubancolódok, és mindig számíthatok Rád!" (Incze Ida, Budapest)

   

  "Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni. (Gál Izóra, Dunakeszi - egyetemi adjunktus)

   

  "Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó világban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..." (Kapocsi-Pécsi Anna, Kartal - szakmai vezető)

   

  "Mónika az egyik legetikusabb pénzügyi szakember, akivel valaha együtt dolgoztam. Mindig az ügyfelei igényeit tartotta szem előtt és ezt olyannyira küldetésének érezte, hogy konfliktusokat is fel mert vállalni emiatt. Összeszedett, logikusan gondolkodó és magát folyamatosan képző pénzügyi személyi edzőt ismerhetünk meg benne, akire szívesen bízom rá a pénzügyeimet." (Sólyom László, Budapest - humánerőforrás menedzser)

   

  "Csak gratulálni tudok Mónikának! Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal felvázolta a lehetőségeket. Azóta is, nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is, míg korábban csak topogtam egy helyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest - fodrász)

   

  "Úgy ragyogsz mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest - fogorvos)

   

  "Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve - menedzser)

   

  "Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest - gyógypedagógus-logopédus)

   

  "Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest - családorvos)

   

  "Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

   

  Média megjelenések:

  Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

   

  PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

   

  Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

   

   

  Címkék

  Friss Hírek

  Ha tudom, hogy elesek, leülök
  2018 január 10 07:00:00
  Szeretetet veszünk Karácsonykor?
  2017 december 18 07:30:00